• geçen gün instagramda önerilen kişilerde (reklam şeysi) çıkınca baktığım ve ağzımın açık kaldığı bir profile sahip şahıs.

    şahsın 10 civarı takipçisi var.

    kendisi farklı komplo teorileri geliştiriyor ve çok farklı bir kafa. yazdıkları doğru mu bilmiyorum?

    işin özeti şu: "babasını ameliyat eden doktora aşık olmuş 10 yıl önce. doktor evli imiş. doktorun eşi, kocasını izletmek için bir kadın ile doktor arasında yakınlık kurdurtmuş. hem o kadın hem de doktorun eşi zümrüt hanımın evini araçlarla, cihazlarla dinletmiş fbi gibi... kadının smslerini başka telefonlara yönlendirmişler. zümrüt hanım, telekom ve vodafone'dan görüşme dökümlerini istemiş. dökümler eline ulaşmamış. çete (ki doktorun karısı ve sevgilisinden çete diye bahsediyor kendisi) çalıştığı yeditepe üniversitesinin özel güvenliği ile twitter üzerinden tanışarak dökümlerin ulaşmasını engellemiş. vs vs."

    twitter hesabından uğur dündar, sözcü vb. yerlere ulaşmak istediğini ama hesapların kendisine görünmediğinden veryansın ediyor. twitter tarafından bu hesapların kendisine gösterilmediğini söylüyor.

    şöyle bir cümlesi daha var "birileri e-posta mesajlarımı bilinçli olarak giden kutusunda taslak olarak tutuyor. göndermeye çalışıyorum inatla gönderemiyorum." (metin feyzioğlu'na mail atmaya çalışmış)

    bir başka paylaşımı ise şu şekilde: "profilime bakınca psikolojisinin bozulduğunu ve değişik bir ruh halimin olduğu yorumunu yapan zavallı.... neden sildin? senin çocukların var mı? varsa benim yaşadıklarımı yaşasınlar."

    az takipçili ama değişik bir profil, heyecanla inceliyorum.

    ınstagram adresi de şu şekilde: https://www.instagram.com/verdazumrut/

    değişik entrikalar var ve hala anlam veremiyorum...
  • instagramda karsima cikan sponsorlu reklam almis kisi ve uzun zamandir gordugum en creepy account. bu ne lan?
  • az önce reklamlarda karşıma çıkan instagram profili.

    follow the white rabbit hesabı 12 takipçili bu karman çorman gizemli profile girip 150 küsür gönderiden bir kaç tanesine baktım. ekşi sözlüğün el atması gereken ilginç bir konu olduğunu düşünüyorum.
  • çok ilginç bir profil. sosyal medya kullanırken yaptığı hataları kendisine kurulan bir komplo olarak görüyor.

    ayrıca kapıcıdan recepten evinin anahtarını alıp evine ortam dinleme cihazı yerleştirdiklerini iddia ediyor ve bu profil az takipçi sayısına rağmen beni iyice içine çekiyor.

    bir de hanımefendi ingilizce'ye oldukça hakim, yeditepe üniversitesinde çalışıyor. akademisyen olduğunu düşünüyorum.
  • bu başlıkla ilgili de ekşisözlüğe bir şikayet epostası döşemiş hanımefendi ve lütfen paylaşın demiş. ilgili eposta ekran görüntüsünü de profilinde paylaşmış.

    linki de aşağıda:
    https://www.instagram.com/…eet&igshid=112v9ugfvsod1
  • az önce sponsorlu içerik olarak sayfama düşen instagram profili sahibi.

    ne lan bu şimdi dedikten sonra abartmıyorum içerikleri anlamaya çalıştıkça ensemden başıma doğru bi sıcaklık vurmaya başladı.

    edit:

    allah razı olsun olayı kavramakta zorlananlar için 3 sayfa özet yapmış vaktinde.

    https://www.instagram.com/…heet&igshid=klcyicvv00cq

    https://www.instagram.com/…heet&igshid=x6vmskyutcbs

    https://www.instagram.com/…heet&igshid=pq6tm3x03m8v

    edi tiki: leo coin virali olabilir.

    https://www.google.com.tr/…d=chrome-mobile&ie=utf-8
  • açıkçası hakkını arama çabasını takdir ediyorum.

    evet, düşene bir tekme de sen vur hesabı bu ülkede bir kere mağdur oldun mu herkes seni haksız görmeye eğilimli olur.

    o ünlü doktorlar bir hata yaptılar mı saygınlıklarına zarar gelmemesi için harcarlar seni, o yüzden anlattığı hikayede olası durumlar var ama genel olarak sorunu hikayesinin çok kopuk olması.

    şimdi iddiasına göre bundan yıllar yıllar önce osman abbasoğlu’na aşık olmuş ya da hoşlanmış, hissini bilemeyiz. anlattığı kadarıyla da bu aşk karşılıksız. farklı bir kimlikle ilanı aşk ediyor internet üzerinden ve doktorun eşi bunu hemen fark edip kadınla uğraşmaya başlıyor.

    şimdi bundan sonrasını anlatmayı beceremiyor: “uçakta yanımıza bir kadın oturdu, bu kadını doktorun eşi yollamıştı, annem onun yüzünden düştü”

    o kadının bunlara ne yaptığıyla ilgili bir şey söylemek yok.

    o kadını doktorun eşinin yolladığı sonucuna nereden vardığı da yok.

    onun yerine doktorun ilişki yaşadığını iddia ettiği başka bir kadını ifşa ediyor ki o kadının zümrüt’ün hikayesinde yeri yok.

    ona obsesyon teşhisi koyan ilk doktoru sonradan tekrar devreye giriyor. buradaki iddiası da ‘hasta mahremiyetini korumamak’ ama bunu nasıl yaptığını da anlatmak yok.

    yeditepe güvenliği buna gelen belgeleri değiştirmiş sanırım ama bu iddiası da çok havada kalıyor.

    evinin dinlendiğini söylüyor. sanırım amaçları şuydu diyor ama evin dinlediği sonucuna nereden vardığı yok.

    anne ve babasına çok geçmiş olsun dilemekle beraber iddialarını daha net savunması lazım, hatırlatırım. bu kopuklukla inandırıcı olmaktan uzak, organizasyon şart zümrüt’cüğüm.

    olayı adım adım anlat.
    arada insanlarla laf dalaşına girip asıl olaydan kopma.
    ‘oradan ev almıştı niye acaba?’ ‘orada araba vardı niye acaba?’ gibi garip sorgulamar yapma. asıl olaya odaklan.

    tavsiyelerim bu kadar, öptüm.
  • ilginç bir olaya benziyor. bir insan bir insana neden ve nasıl böyle şeyler yapar akıl alır gibi değil. ancak fake bir olay olması da muhtemel. bakalım ekşi sözlük soruşturma ve kovuşturma komisyonundan ne gibi yorumlar çıkacak. bekleyip, göreceğiz.
  • neclacanal ile kendisini bir araya getirmek için imza kampanyalarının acilen başlatılması gerekmektedir.
  • gece gece aklıma esen hanımefendi. instagram hesabı uçmuş, umarım mutlu ve sağlıklıdır. kadının hastalığından, paranoyasından mutluluk duyan birkaç ergen illuminatiden olduklarını söyleyip kadıncağızı korkutuyorlardı en son.
hesabın var mı? giriş yap