• bisikletliler için geliştirilmiş sanal gerçeklik oyunu. hatta oyun demeyelim de online aktivite diyelim. şöyle, nasıl ki araba yarışı oynamak için direksiyon + gaz pedalı + vitesten oluşan bir konsol kullanabiliyorsanız aynen bu şekilde bu sefer bisikletiniz + hız sensörü + trainer dediğimiz evde bisiklet kullanabilmenizi sağlayan aparatlardan biri gerekiyor.

    arkadaşlarınız ile sözleşip aynı anda zwift'e girerek seçtiğiniz pistte dolaşabiliyor yarışabiliyorsunuz... ne kadar hızlı pedal çevirirseniz oyunda da o kadar hızlı ilerliyorsunuz, doğal olarak gerçek insanlar ile oynayabileceğiniz bir oyun haline geliyor...

    şu anda beta sürümünde fakat betadan çıkıp gerçek oyuna döndüğünde patlama yapacaktır...

    web sitesi
    (bkz: tacx)
    (bkz: strava)
  • 29 ekim 2015 tarihi itibariyle deneme sürümünün sona erdiği, kullanmak isteyenlerin aylık 8$ ödemeleri gereken oyundur.

    kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte evde antrenman yapmak isteyenleri eğlendirecek ve çalışmalarına hırs katabilecek bir hede.

    edit : imla
  • aylık üyeliği 15 dolar yapmışlar. mevcut üyeler 1 yıl boyunca eski fiyattan (10$) devam edecek.
  • 2018 dünya yol bisikleti şampiyonası parkuru innsbruck'u bünyesine eklemiş platformdur. kaynak

    2015'de richmond parkurunu ekledikten sonra iki yıl ara vermişlerdi ama çok güzel bir parkur güncellemesi ile geri döndüler.

    %28'e varan eğimi pedallayalım bakalım kaç m/saat hızla gideceğim çok merak ediyorum *

    edit: ayrıca beta sürümünden beri kullandığım ve üzerinde 10800 km yaptığım programdır. yoğunluktan her istediğinizde dışarıda pedallayamıyorsanız size sunduğu antrenman programları ile evde ciddi şekilde kendinizi geliştirme imkanı sağlar. bugünlerde 6 haftalık gran fondo antrenman programını acı içerisinde bitirdim ama bunu yaparken de ftp değerim 40 watt kadar arttı. kurdan dolayı biraz tuzludur ama tavsiye ederiz efendim.
  • kendi bisikletimi salonun ortasina monte etmeden, yeni alabilecegim bir fitness bisikleti ile bu programin calistigi bir ürün var midir? bilenler yesillendirirse cok makbule gecer.
  • temelinde sporculara birlikte sürüşler (ve bir süredir koşular) gerçekleştirebilecekleri sosyalleşme alanı sunma amacı güden uygulamadır. bu nedenle geliştirici firma, yeni haritalar yayınlama konusunda cimri davranır. lakin haritaların artması, aynı haritada biraraya gelecek kişi sayısını düşüreceğinden uygulamanın temel odağından sapmasına neden olacaktır.

    bağlantı seçenekleri oldukça çeşitli, sorunlar da yok değil, kullanıcı problemlerinin çözümü konusunda oldukça hantal bir yapıya sahip olduğunu söylesek yanlış olmaz.

    uygulamaya bluetooth protokolü üzerinden veri yayan herhangi bir verici ile bağlanmak mümkün. tabi uygulamayı kuracağınız cihazın da bu yayınları alabiliyor olması gerekir.
    örneğin laptop, cep telefonu veya tablete uygulama kurulduktan sonra, bluetooth yayını yapan hız, kadans veya güç sensörü ile uygumaya bağlanarak sürüşler gerçekleştirilebilir, aynı koşul fitness salonu veya evinizdeki sabit bisikletler için de geçerli.
    eğer sensörler, ya da sabit bisiklet, sürüş verilerini ant+ protokolü üzerinden aktarıyorsa -ki profesyonel spor cihazları çoğunlukla bu protokolü tercih eder, zwift kullanımı için bir alıcı (bkz: usb dongle) kullanmak gerekir.

    smart trainer pazarındaki hareketlilik, ürün çeşitliliğinin artması ve ulaşılabilirlik nedeniyle gün geçtikçe popülerliği artmaktadır.
  • şu karantina döneminde kullanmak istediğim ancak yeterki ekipmana sahip olmadığım için kullanamadığım harika uygulama en kısa zamanda deneyeceğim.
  • su donemde eve tikilip kalan bisikletcilerin vazgecilmez uygulamasi. bluetooth ya da ant ile trainera baglanip sanal alemde, baska sporcularla kosu ya da surus gerceklestirebiliyorsunuz. muadili rgt’dir.
  • karantina sürecinde kullandığım, indoor sürüşleri biraz çekilir hale getirebilen uygulama. üyeliği app storedan yaparsanız 15 dolar değil 50 tl ödüyorsunuz.
    yalnız bi çakallığı mı var bu watt/kg olayının yoksa herkes aşırı formda ben mi patatesim bazen anlayamıyorum.
  • gcn* ile birlikte 4-8 mayıs tarihleri arasında zwift tour for all ile erkekler ve kadınlar klasmanlarında profesyonel sporcuların yarışacağı bir tura ev sahipliği yapacak olan uygulama.

    erkekler klasmanı takımlar:
    alpecin-fenix
    bahrain - mclaren
    ccc team
    cofidis solutions credits
    ef pro cycling
    groupama - fdj
    israel start-up nation
    mitchelton-scott
    ntt pro cycling

    kadınlar klasmanı takımlar:
    rally cycling
    canyon sram racing
    fdj nouvelle aquitaine futuroscope
    ccc - liv
    drops
    rally cycling women
    team tibco - svb
    boels - dolmans cycling team
    valcar - travel & service
    team twenty20
hesabın var mı? giriş yap