• ısaac sackey sarı kart cezalısı olduğu için oynamayacağı maç. hatayspor un beşiktaş ın pazar günü oynama teklifini reddetmelerini, beşiktaş unutmaz, fb ve gs 3 gün dinlenirken, beşiktaş 2 gün dinlenecek, tebrikler, hatayspor büyük iş başardın.
  • beşiktaş'ın şanssızlığına güvendiğim maç. bizim takımın oyuncuları açısından podyum maçı niteliği olduğundan, özellikle boupendza' nın fazlaca saçmalayacağını düşünüyorum. tabi eleman o kadar ön görülemiyor ki, yine ağzımız açık izlersek şaşırmam. asıl kahramanlarımız aabid, akintola ve diouf gününde olursa bizim açımızdan güzel maç olacaktır.

    ilgilisi için; cezalı duruma düşen kamara ve sackey ideal 11'in oyuncusu değil.
  • şanlı beşiktaşımın 1 mayıs emek ve dayanışma gününde oynayacağı türkiye süper ligi 39. hafta maçı.
    hak eden tarafın kazandığı, işçinin ve emekçinin gününde emek hırsızlığının olmadığı bir maç olmasını diliyorum.
  • 6 günde 3 maç oynayan beşiktaş ın maçı. ligte bu kadar sık oynayan başka takım yok.
  • beşiktaş'ımızın ibrahim üzülmez'in gidişinden sonraki 496. resmi maçı.
  • yarın ki fener alanya maçına göre şampiyonluk maçı olabilir. umarım yeneceğiz vs şampiyon olacağız.
  • sezonun ilk yarısında fenerbahçe 3 günde bir maç yapıyor diye sitem edince, ağlamayın diyenler bugün burayı ağlama duvarına çevirmiş. ki üstelik tff maçlarını 1er gün ertelemesine rağmen.
  • sanılanın aksine beşiktaş'ın rahat şekilde 2-0 kazanacağı maç olacaktır.
  • federasyon ve fenerbahçe nin son umudu olan maç. üç günde bir maç oynanan fikstürde bay geçen fenerbahçe nin maçını beşiktaş tan iki gün sonraya koyarlar. abdülkadir le halisle sinir bozarlar. iki gün sonrasına beşiktaş a maç koyarlar. maça da halil umut u verin de tam olsun. ben açıkçası bu maçta puan kaybı bekliyorum. hala marafona falan diyenler varsa bakın üç takım var ligde oyuncu hediye ediyorlar, başkanları kongre üyesi 18 puanın 16 sını hediye etmişler. iki puanı da erol hocanız 9 kişiye karşı alamadı. kaç defa yarıştan kopacakken hakemler cansiperane sizi işin içinde tuttu. iki haftadır adamlar beşiktaş maçı için rotasyon yapıyorlar. yanlış anlaşılmasın yatsınlar falan demiyorum. 20 transfer yapıp 2 hoca değiştirip bunlara kaldıysanız. vay halinize. forveti ve doğru düzgün yedeği olmayan takım kaybetsin diye yapılmadık orospuluk kalmadı.
  • yahu ne istiyorsunuz bu beşiktaş’tan.

    yukarıda bir taraftar şöyle yazmış.
    “necip ve rosier döndü”

    bugün sergen dedi ki “benim kenarda oyuna sokacak 5 oyuncum yok.” gerçekten de yok. yedek kalecinin yedeği bile kadroda. 2 tane de eksik. takım maça eksik kadro çıkıyor. necip döndü diyor taraftar. her bir futbolcumuza ayrı ayrı muhtacız.

    gollerimizi iptal ettiriyorsunuz. penaltılarımızı vermiyorsunuz.

    düşünün dün hatay gençlerbirliği maçı var. maç bitiyor hatay teknik direktörü kendi maçı hakkında konuşacağı yerde bir sonraki hafta oynayacağı beşiktaş’ı konuşuyor. kazanmak için gideceğiz diyor. yahu senin beşiktaş’la ne alakan var.

    bugün rize yedek kulübesinin yaptığı rezillikler nedir allah aşkına.

    vallahi pes. türk futbolu ölüyor.
hesabın var mı? giriş yap