• beşiktaşımızın 18. hafta müsabakası. başlama saati 16.00.
  • ankara'da oynanacak maç. gündüz olması, ankaralı beşiktaşlılar için büyük bir şans. malum ankara'da gece ulaşımı çok sıkıntılı.
  • maraton tribün biletleri (belki diğer tribünler de) tükenmek üzere olan maç. gitmek isteyenin acele etmesinde yarar var, passolig yoksa sıkıntı etmeyin, 10 dakika bile sürmüyor işlemler. kızılay avm içinde bulunan kartal yuvası'ndan da geçici passolig kartınızı alabilirsiniz.
  • mete kalkavan'ın yöneteceği maçtır. bu sene beşiktaş maçı yöneten hakemler içinde en güvendiğim isim mete kalkavan. rahat geçecek bir maça atanmıştır. bu hafta ağzımıza bir parmak bal sürülecek ve gelecek haftalarda acısı çıkarılacaktır.
  • maça daha 3 gün varken maraton tribününün tamamının ki yaklaşık 10 bin kişi, dolduğu maç. muhtemelen stadın hepsi dolacak, kale arkaları da %60 dolu oranında. beşiktaş gençlerbirliği maçında 8 bin kadar taraftarı ile deplasmanı evinde gibi oynamıştı.

    maçları ankara'da oynamaya devam etsin beşiktaş, stadı her zaman dolacak. hem biz ankaralılar da biraz özlem gidermiş oluruz.

    dediğimiz gibi ankara sizlere deplasman değil.
  • saatli kale arkasından biletimizi aldık bekliyoruz. geçen hafta gençler maçında gerçekten güzel bir kalabalık vardı. her ne kadar maç 19 mayıs'a göre konumu berbat olan olan ottoman arena'da oynanacak olsa da yine de o stat full çekecek gibi.

    maça gelirsek sakatların iyileşme durumunu bilmiyorum fakat en kötü senaryoda kadro şöyle oalcaktır tahminimce :

    -----------------tolga------------

    ------serdar--atınç-ersan-motta----

    -------------atiba-necip---------------

    ------töre------kerim-------olcay-------

    -------gönlümün çöpsüz üzümü-------
  • beşiktaş'ın aşağıdaki 11 ile sahaya çıkacağı maçtır. hadi biliç göreyim seni.

    tolga
    opare atınç ersan motta
    tolgay atiba
    töre sosa kerim
    ba
  • ankara'da oynanacağı için gündüz olması çok mantıklı olan karşılaşma. zira istanbul'dan gidenler normal bir saatte evlerine dönebilecek ve ertesi gün işlerine normal insanlar gibi gidebilecekler. hoş olimpiyatta da olsa gündüz olması taraftarıyım ben. hatta dünyanın en pahalı enerjisini tüketen bir millet olarak neyimize gece maçı yapıyoruz onu da anlamış değilim.

    pazar günü 14,16 ve 18 maç saati için gayet uygun bence. cuma ve cumartesi olacak maçlar da 20'de başlasın bence. ülkemiz şartları değerlendirildiğinde çalışanların yüzde kaçı acaba cumartesi-pazar tatil. yada cuma günleri kaçta paydos ediyor bu çalışanlar hiç umrunda olan var mı acaba ?

    maça gelecek olursak rıza hocamızla beraber güzel bir sezon geçiren mersin idman yurdu'nu yenmek öyle kolay olmayacaktır.

    maça tolga, serdar, necip, atınç, motta, tolgay, atiba, töre, sosa, olcay ve ba 11'iyle çıkarsak güzel olur diye düşünüyorum. kerim 90 dakikalık değil bence henüz. ama sonrasında hamle oyuncusu olarak çok büyük artı takım için. opare'yi de hemen 11'e yazmak serdar kurtuluş'a yapılacak haksızlıktır bence.
  • ---------tolga-------------
    serdar-franco-ersan-motta
    ---------tolgay--atiba--------
    ---------sosa------------------
    töre-------------------olcay
    -----------ba------------------

    şeklinde çıkmamız gereken maç.
  • sözlükçü renktaşların aksine, ersan'ı esame listesine yazmayacağım maç.
hesabın var mı? giriş yap