• friends benzeri dizi,pek parlak falan değil deniyor yurtdışı temsilciliklerimizde ancak firends'de bırakın ilk bölümünü,ilk sezonunda bile pek parlak değil,çok tercih edilen,seyredilen dizi değildi.biraz alışmak lazım sanırım.
  • seyrettim standartlarım çok düşük değil diye inanırım ama sevdim de. how i meet your mother'a benzetenleri de anlıyorum benzetmesem de. esas bir şeyi merak ettim. 101. bölümü olmayacak mı yani dizinin?
  • henüz ilk bölümden geçer not almıştır benden. yaz aylarında sağlam gideri var gibi görünüyor.
  • friends'in yarısının yarısı kadar bile olsa büyük fanı olabileceğim dizi.

    edit: ayrıca spoiler olabilir ama tutarsa ve yayından kaldırılmazsa 100 bölüm sürecek gibi **
  • başroldeki ingiliz aksanlı hatunun i-na-nıl-maz itici olduğu dizi.

    ilk spoilerini de ben vereyim:

    --- spoiler ---

    iki hatun bir mağazada bi ayakkabı beğenirler,
    fiyatını görürler ve aralarında şöyle bir diyalog geçer:

    +oha! bu fiyatı mı?
    -sanmıyorum. bence bu fiyatını öğrenmek için aramamız gereken telefon numarası.

    --- spoiler ---
  • içindeki wayne karekterinin baya iyi olduğunu düşünmekteyim.özellikle uyku modu tirpleriyle.demedi demeyin charlotte ve wayne arasında garanti aşk olucak.
  • ilk 2 bölüm itibariyle bakarsak friends ile how i met your mother karışımı bir dizi gibi duruyor. himym gibi her bölüm flashback manyağı yapacaklar. bu wayne ile charlotte ikilisinden bir ross and rachel çıkarmaya çalışacaklar orası da açık. devamlı takıldıkları bir bar ve bunlardan başka kimsenin oturmayacağı koltuklar da hazır. karakterlere de biraz alışsak tam seveceğimiz tarzda bir iş yani.
  • wayne rutherford karakterini takip ederken, "o kadar da yakışıklı değişmiş yea" diye diye gözümü alamayıp, 2. bölümünü bitirdiğim dizidir.
    tutacağını düşünüyorum.
  • biraz friends, biraz how i met your mother, ama biraz da sex and the city (hiç değilse ayakkabı çılgınlığı ve sarışın karakter-samantha benzerliği bana öyle düşündürdü) ve hatta coupling karışımı dizi, ingiliz aksanlı kişinin de asuman krause'ye benzediği kanısındayım. kayda değer diğer dizilerin sezonu kapattığı, tamamen bittiği ya da söz konusu dizilere türkçe altyazılı olarak internette erişilemediği, görüntüsü bulunan dizilerin altyazılarının olmadığı şu kısır dönemde bir şekilde izlenmekte ama heyecanla beklenmemekte.

    ona benziyor buna benziyor derken kabaca dizinin neden bahsettiğini de söyleyeyim: asıl karakter, kötü bir randevudan sonra bir "çöpçatan ajansı"na gider, 100 soruluk bir formu doldurması gerekmektedir, her soruyla birlikte söz konusu kişinin ( + 2 kız 2 erkek arkadaşının) hayatından parçalar görürüz.
  • yaz sezonu gelip çok izlenen diziler bir süre ara vermişken başlanabilecek (tabii gülme efektlerini kaldırırlarsa) en keyifli dizi gibi duruyor.
hesabın var mı? giriş yap