• edit:cocuklugunu yaşayamamış dede adlı yazarımız videonun uzun halini yolladı bu
  • iç burkan röportajdır. 11 yaşındaki çocuğa ailesinin nasıl geçineceğini, ekonomik durumu düşündürenler utansın diyeceğim de onlarda utanma olsa hala koltuklarında oturamazlardı zaten.
  • ben utandım. sebep olanlar gülüyor.

    keşke herkesin ömrü, vicdanı kadar olsa.
  • aklıma soysuz akp çocuklarının vergilerimizle zevksiz, lüks özenti yaşamlarını getirmiş röportajdır. belki izlerler de utanırlar, gerçi sanmam.

    edit: kızı tanıyan bilen varsa iletişime geçebilir mi, yardımcı olmak isteyen bir arkadaş varmış.
  • üzdü. hep üzülüyoruz zaten
  • en az uc cocuk degil bakabileceginiz kadar cocuk yapin. bu kizin sucu neydi ya? kardeslerine bakmak zorunda mi?

    turkiye’deki bircok ailenin durumunu anlatan kizin verdigi roportaj.

    arkadasim tek maasla uc cocuk yapilmaz ve bu da tesvik edilmez. hukumetin onerisiyle hareket edilir mi ya?

    cift maasli calisan, belki daha iyi para kazanan insanlar bile tek cocuk icin dusunuyor, zor cesaret ediyor. ben yurt disinda calisiyorum, ben bile dusunuyorum acaba tek cocugun maddi manevi yukunu kaldirabilir miyim, iyi bir gelecek verebilir miyim diye?

    ayrica bu aileyi taniyan, kizi taniyan varsa @sve adli yazara ulasabilir mi yardim icin?
  • kurban olurum sana güzel çocuk. erkenden büyümene, abla şımarıklığı yapacağın yerde kardeşlerine annelik etmek zorunda kalmana sebep olanlar yerin dibini boylasın ne diyeyim! senin için, senden az büyük evlatlarım için tek dileğim aydınlık bir gelecek.
  • meral akşener'in mitinginde çember sakallı bir dalyarak "hani nerede geçinemeyen? zekatımızı verecek adam bulamıyoruz" diyordu.

    nedense onu aklıma getirmiş kız çocuğudur.
  • kesinlikle okutulması gereken zeki bir çocuğun görüşlerini bildirdiği video.

    çocuğun düşündüğü şeylere bak. yazık yani ama analiz etmiş olması ve çekinmeden konuşması da takdir edilesi. helal olsun.
  • bu akıllı kızı geçen gün izlerken gözlerim doldu... biz kendi kendimize bakıyoruz annem çalışsın diye dedi, babamın emekli maaşı yetmiyor dedi... 11 yaşındaki çocuk söyledi bunları. canını yediğim. bu çocuğun umutlarını çaldınız, hayallerini çaldınız. bu çocuk 40 sene önce doğsaydı hayatını değiştirmek için bir şansı vardı. artık ne yaparsa yapsın yok. sorumlular yastığa başlarını rahat koysunlar, ülke bitti. bunları yazarken bir gün önce aynı yaştaki çocukların asansör konuşması aklıma geldi. çocuğa 27 bin liraya oyun bilgisayarı alınmış.... iki çocuk, iki dünya. akıllı kız benim gönlüm senden yana!
hesabın var mı? giriş yap