• ulus'ta bir ajans. banu aydın tarafından yönetilmekte. ajans içinde ya da bahçede kedi ve köpekler mutluluktan uçmakta, klavyelerin laptopların üstünde yatmakta, yerlerde yuvarlanıp masa üstlerinde siesta yapmakta olan adeta bir masal diyarı. sosyal medyadan takip ettiğim kadarı ile banu hanım nerede ihtiyacı olan bir can varsa elinden geldiğince kol kanat germekte. arazi köpeklerine mama ve barınacak yer yardımı yapmakta. hasta/sakat hayvanları tedavi ettirmekte. melek gibi birisi anlıyacağınız. tek başına bir yere kadar oluyor bu işler takdir edersiniz ki, etrafında kendi gibi insanlar var el ele vermiş güzel işler yapıyorlar ve daha çok insandan maddi manevi destek bekliyorlar. umarım bir gün yüz yüze de tanışırız bu harika insanla.

    yakın zamandan bir örnek vermem gerekirse zeyno'yu verebilirim. kendisi 6 aylık dişi arazi köpeği. çenesinden tüfek ile vurulmuş ağzı parçalanmış, kulakları kökünden kesilmiş. burada fotoğraflarını paylaşmayacağım ama birkaç ayda o yaşamaz diyeceğiniz candan bir dünya harikası yarattı banu hanım ve veterineri. sen ben olsak üzüntüden kanser olmuş geberip gitmiştik çoktan. bu; onlarca küllerinden doğan anka kuşu hikayesinden sadece bir tanesi.
    link vermeyeceğim fakat basit bir search ile banu hanım'ı instagramdan bulup takip edebilirsiniz. ajansa mama yardımı yapabilirsiniz, geçici yuva olabilirsiniz hatta belki hayvan sahiplenebilirsiniz.

    en başa dönecek olursam 13reklam'ı buradan inceleyebilirsiniz.
  • banu aydın ile adını duyduğum ajans. banu aydın ınstagramda hayranlıkla takip ettiğim kişilerden birisi. yazın kurağı, kışın karı demeden, yağmura çamura aldırmadan ıssız arazilerde hayvanları besliyor. hasta olanların tedavisi için çabalıyor. barınaklardan çaresiz hayvanları çıkarıp yuvalandırıyor. sayısı az da olsa kendi gibi vicdanlı birkaç dostu var yanında.
    evi de ajansı da şenlik yeri. bir sürü köpeği var ama dombili paşa'nın ve cadı nikolay'ın yeri bende bir başka. bir reklam ajansı ile işim olsa sanırım ilk burasıyla görüşürdüm. böyle insanlar daha çok kazansın.
hesabın var mı? giriş yap