• türk futbol tarihinde ilk defa bir takımımız bir maça tamamen yabancı oyunculardan oluşan bir onbirle çıkacaktır.

    bu gurur galatasaray'ımıza ait.

    türkiye'nin avrupa'da gururu olmakla övünen galatasaray'a.

    galatasaray'ın konyaspor maçı onbiri.
    muslera, mariano, maicon, denayer, latovlevici, fernando, feghouli, rodrigues, ndiaye, belhanda, gomis

    oldu olacak yabancı başkan uygulamasına da geçelim. adamların bizim kulüpleri daha iyi yöneteceğinden eminim.

    hoca yabancı oyuncular yabancı.

    o zaman galatasaray'ı tutacağıma barcelona'yı tutarım. en azından kafam rahat olur.

    sarı kırmızıyı çok seviyorsam roma'yı tutarım.

    türk futbolunun anasını bellediniz.

    yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler.

    yaşasın ampute milli takımımız.
  • sen ne diyon la değişik
  • liseliler bilmez (bkz: bam üçlüsü)

    nerden nereye... illa yerli görmek/izlemek istiyorum diyenler de yallah tff 1. lige...
  • yanlış bir düşünce sonucu ortaya atılmış bir tespit. yerli futbolcularla çalışıp memnun kalan bir antrenör hatırlamıyorum. formayı, çalışan alır. yabancı oyuncular kadar çaba sarf etmeden forma istemek yüzsüzlüktür. bu durumun buraya gelmesinin sebebi sizsiniz maalesef...
  • (bkz: lucescu sen misin?)

    edit: lig takımların da yabancı oyuncu oynatılmasının bu denli eleştirilmesini bir türlü anlayamıyorum arkadaş! çok daha utandırıcı olan milli takımların türk sporcu diye elin kore'lisi ya da etiyopya'lısını devşirmesidir. mehmet aurelio'nun yerine bir ortasaha oyuncusu oynatamamızdır. 80 milyonluk ülkeden kaliteli bir onbir çıkartamamız utancımızdır. yabancılar olduğunda daha kaliteli bir lige sahip olmamız gerçeği utandırıcıdır.
    2018 yılını gördüğümüz şu zamanlarda "türk futbolunun çöküşü 2017" başlığı utancımızdır. tüm türk futbolunun avrupadaki tek kupası 2000 yılında gelmiş ve üzerine bir bok konulamamışsa türk futbolu zaten çöküktür. türk spor yöneticilerinin yaptığı en güzel şey yabancı sınırlamasını kaldırmaktı ve bu türk futbolunun çöküşü değil şahlanışına sebep olmuştur. şimdi türk spor yöneticilerinin yapacağı en güzel şey "bu oyunu daha kaliteli hale nasıl getirebiliriz?" diye düşünmek olmalı.
  • a mill takımın çöküşüyle karıştırılan durumdur.
    bu takım kalitesinde türk oyunculardan kurulu bir ilk on bir yazacak birisi var mıdır? bunu dalga geçmek için değil gerçekten bilmediğimden soruyorum.
  • sanki ülke futbol piri elemanlarla dolup taşıyorlar da kulüpler kendi insanına ırkçılık yapıyor. salak salak işlerin peşinden koşmayın.
  • yanlış bilgi. ilki 2016'da gerçekleşen olay. o günden beri kaç defa tekrarlandı bilmiyorum. muhtemelen uzun zamandır defalarca gerçekleşen olay. link
hesabın var mı? giriş yap