• üst edit: ya arkadaşlar! gitmeme diye bi lüksümüz yok, ekonomi kötü, 20 yıllık yaşadığım hayatı yaşamak istemiyorum diye niye halkın cumhurbaşkanı olarak görmek istediği, tekte rahat alabilecek, bu geceden seçim gününe kadar insanın kafasını yastığa rahat koyduracak, yine “acaba?” sorularıyla sandığa milleti götürmeyecek aday halkın önüne gelmiyor şaka mısınız amk. kitlesel delüzyon mu yaşıyorsunuz. en son “tıpış tıpış” dendiğinde 13 milyon kişi oy kullanmadı hatırladığım kadarıyla.

    açık ara sandığı silip süpürecek adayın isminin sandıkta olmayacağını bilen seçmenlerdir. anlamlandırılamayan bir diretmenin nedenini çözemeyen seçmendir.

    her seçimde olduğu gibi günah keçisi ilan edileceklerdir.

    edit: hala neden “halk kimi aday istiyor?“ sorusunun neden halka ısrarla sorulmadığını, anket yapılmadığını da anlayamayan seçmendir.

    edit2: başlık güzel bir sosyolojik tespit örneği olmuş. herkesin istediği bir aday varken neden herkes terlik de olsa karşıda ona vermemiz gerekiyor diye düşünüyor anlamış değilim.

    edit3: seçmen olarak soruyorum. ekşisözlüğe girerken attığım request vs bellidir statik ip kullanırım. kimseden de korkum yok o parti bu parti fanatiği değilim. bilime ve akıla inanan bir insanım. soruyorum:

    herkesin kulağında tek bir aday ismi, milleti heyecanlandıran, ismi geçtiğinde gelecek hayalleri kuran, bu ülkeden gitmekten insanları vazgeçtiren kişi yerine neden insanlar ölümü gördü diye anketlerde 3. 4. sırada çıkan bir kişiye oy vermek zorunda hissettiriliyor? ak partililerin bile o gelirse sandığa oyumu veririm dediği aday neden halka seçenek olarak sunulmuyor ve direkt elimine ediliyor?

    2 gündür haber izliyorum bir allahın kulu bu soruyu sormuyor

    kaç yıldır sözlükteyim aktroll ilan edildim :)

    edit4: siz de heyecanlanmamış mıydınız? “yok abi adam iyi çalışıyor zaten belediye onda. herkesin sevgisini kazandı artık. yıpratmasınlar diye söylemiyorlar” diye düşünmediniz mi? ben mi böyle düşündüm amk sadece koca ülkede geçen haftaya kadar.

    edit5: kanı kaynayan genç arkadaşlarım bana sürekli edit ihtiyacı hissettiriyorsunuz. bir soru sordum başlık açtım gibi dizisindeki yılmaz ilkkan ersoy gibi oldum mağaraya taşınıyorum. bu ülkede sike sike sandığa gitmeyecek insanlar da var buna işaret etmek istiyorum. ne trollüğüm kaldı ne akpliliğim. bir yazı yazamdan önce biraz araştırma yapın eski entrylerime bakın. siyasete dair entry girmem ben. 2 gündür sinir harbi yaşıyorum. aklı selim sorular sorun hayatınızda. halka bazı kötü şeyler yaşıtılmış olabilir. bundan fayda sağlamak ne kadar samimi bir harekettir? bunu soruyorum. neden anketlerde birinci sırada seçimi kazanacak aday yerine başka aday konuşuluyor bunu soruyorum. siz de sorun

    son edit: cumhurbaşkanı yardımcılığı adaylığı bile vermediler lan adamlara
  • dolaylı yoldan diktatöre oy vereceklerdir.
  • kimseye süslü sözlerle kıvranma, kılıfına uydurma şansı bırakmayacağım;

    düzenden şikayetçiyse,
    düzülmekten memnunsa,
    muhalif olduğunu iddia ediyorsa,
    aday beğenmiyorsa ve gitmiyorsa net geri zekasızdır.
  • akp'lisin yani.
  • an itibariyle kalmamıştır!

    dağılabilirsiniz.

    başka ali cengiz olur 14 mayıs'ta sandık olmaz piyasada o ayrı bir başlığın konusu.
  • (bkz: #150062103)
  • sandiga gitmeyecekler daha kimi istiyorlar yazsalar da bilsek
  • bunu diyen şu üçünden biridir;

    1- aktroll
    2- kripto akp'li
    3- gerzek

    biz bu seçimde aday seçmiyoruz sadece erdoğan gitsin mi kalsın mı tercihi yapıyoruz, o yüzden sandığa gidip gavura basar gibi basacağız mührümüzü, oyumuzu verip rte'yi göndereceğiz.

    tek adam ve akp rejimi gitmesin istiyorsanız bir çıkarınız varsa orası ayrı tabi.

    vatanını seven ve geleceğini düşünen her vatandaşın görevi bu seçimde amasız/şartsız sandığa gidip oyunu kullanıp tek adam rejimi ve korku imparatorluğunu yıkıp o sandığa gömmelidir.

    köprüden önce son çıkıştayız, ya ülkeyi karanlığa teslim edeceğiz sonsuza dek veyahutta aydınlığa çıkaracağız hep birlikte.

    yalan yada abartı değil, şu anda yurtışında gemideyim oy kullanmak için işimi yarıda bırakıp 2 okyanusu aşıp sadece oy kullanmak için türkiye'ye geleceğim.
  • (bkz: bir oy bir oydur)
    sirf tek adam rejimi için gidilmesi lazım.
    o seçmenlerin geleceğimizi yok etmelerine izin vermememiz lazım
  • sinan ates olayindan sonra mhp'den bir cok insanin gitmeyecegini dusunuyorum.
hesabın var mı? giriş yap