• sözlüğün genelinin zihniyeti belli de bugün türk milletine diline dinine ve kültürüne ayrıca ve aşırı bir saldırı görüyoruz. bir taraftan iç anadolu çomarı başlığı altında türk milletinin diliyle ve kültürüyle dalga geçilip insanlara kimliklerinden ötürü edilmedik hakaret bırakılmazken bir tarafta ezanla ilgili bir başlık üzerinden dinine nefret kusulmakta ve yine bir yoğunluk görünmekte.

    ben bu sosyal mühendisliğin birileri tarafından bilerek yapıldığını düşünüyorum amaç kamplaşmayı artırmak olabilir birileri başlıkları açıp tartışmaları başlatıyor bir ayak takımıda ellerinde bir avuç tuzla hıyarın peşinden koşuyorlar toplumun dini ve milli bütün değerlerine hakaretler saçılıyor. una bu şekilde bu kadar müsade edilmesi yazık ne diyeyim eğer sözlük yönetimi samimiyse bu rezaletin sözlük kurallarına aykırı olduğunu bilir ve nefret suçu işleyen yazarları uçurur.

    çünkü sözlükte sözde nefret suçu yasaktır ben burada o başlıklarda türkler ve islamiyet hakında yazılanları kopyalayıp türkler yerine ermeniler rumlar müslümanlar yerine yahudiler yazsam nefret suçundan uçurulurum bunun örneklerini gördük. o zaman nefret suçu yasaksa türklere ve müslümanlara karşı olanlar da yasak olmalı. hakaret edenler tespit edilip uçurulmalı.

    edit: gerizekalı taklidi yapan ya da cehaletine mani olamayanlar için ekleyeyim nefret suçu ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilemez dünyanın bütün gelişmiş ülkelerinde suçtur sözlükte de sözde suçtur bu bir. burada nefret suçu iddiam sadece başlıklarla değil içlerindeki entrylerle ilgilidir hem cahil hem yobaz olup hem temel felsefe dersi vermek insanı sadece rezil eder. ayrıca olayın akp ile ne alakası var anlamadım akp bir yanlış yapıyorsa sözlük yönetimi de mi yapma hakkına sahiptir yani? yoksa sözlüğü de akp mi yönetiyor? gördüğüm kadarıyla alakaları bile yok burada alenen nefret suçu işleniyor ve bu bir millete karşı serbest tutulup geri kalanına karşı yasaklanıyor bu nedir ben bunu soruyorum.
  • peki dünyanın hangi ülkesinde o ülkeyi oluşturan milletin dinine kültürüne diline hakaret eden insanlar o milletten oy alıp iktidar olabilirler? iktidar bir hata yapıyorsa bunu engellemenin yolu türk milletine hakaret etmek midir? şimdi birbirimizi yemeyelim ben gğneydoğu bilmem nesi diye bir başlık açıp oradaki insanların dillerinden kültürlerine her özelliklerine hakaret etsem herkes bir coğrafyadan değil kürtlerden bahsettiğimi anlar çünkü orada yaşayanların çoğunluğu onlardır iç anadolu çomarı başlığının da hangi milleti hedef aldığı yalandan eşek taklidi yapmayan herkes için açıktır.
  • ooo mağdurlar gelmiş.
  • (bkz: ifade özgürlüğü)

    (bkz: şimdi siktir git)

    edit: hahah gerizekâlı nefret suçundan habersiz konuşuyor. dünyada ifade özgürlüğünün beşiği olan amerika'da ırkçı söylemlerde bulunmak bile yasal çünkü ifade özgürlüğü bunu gerektirir. nefret suçu bu tür şeyleri eyleme geçirdiğin zaman gerçekleşir. en ufak sözlü eleştiriden/hakaretten ötürü nefret suçu doğmaz, en azından gelişmiş ülkelerde böyle. bizde kutsalım da kutsalım fetişi olduğu için çeşitli kavramları koruyan saçma sapan kanunlar var. isteyen ataürk'e de muhammed'e de hakaret eder, suç olmaması gerekir ama bizde ne hikmetse alıngan milyonlarca kırılgan pıtırcık insan olduğu için anında "ama benim kutsalım!1!1!!1! nefret suçu!!11!!1" diye ortaya atılıyorlar.

    eğer başka birinin laflarından ötürü kendi kutsalınızın zedelendiğini düşünüyorsanız, tekrar bir iç muhasabe yapın derim çünkü kutsalınızla ilgili güvensizlikleriniz olabilir. mesela bu başlığın sahibi çok yüksek ihtimalle deistler sapık ve ahlâksızdır beyanını haklı bulan tayfadandır.
  • 10/10 rezalet puanı.

    milli ve manevi değerlerin bu kadar küfre uğramasına sözlük göz yummamalı. bu güne kadar ifade özgürlüğü kisvesi altında her türlü hakaret yapıldı ve yapılıyor.
  • atatürke ve cumhuriyete de bu kadar organize ve yüzlerce entryle ve bu derece köpekçe bir saldırı olursa bir de o köpekler sözlük yönetimi tarafından sözlüğün kurallarını çiğnedikleri halde harekete geçilmezse o konuda da yönetimi eleştiririz merak etmeyin.

    yalnız türk milletine kültürüne diline ve dinine düşmanlık edenlerin karşısına atatürkü ve cumhuriyeti görmek atatürk ve cumhuriyete de en büyük hakerettir cumhuriyet eğer türk milletinin dinine diline kültürüne buradaki köpekler gibi düşman bir şey olsaydı değil 90 yıl 9 ay hayatta kalamazdı merak etmeyin hemen kamplaşmanın bir tarafına cumhuriyeti ve atatürkü koymayın o yüzden. hadi bakalım şimdi ilkeli ve dürüst ollım hep birlikte.
  • hoşgörü dininden olduğunu belirtip de kendinden olmayanları ötekileştiren, şiddet uygulamayı hak gören kesimin ağlaklık yapması olarak değerlendirilmesi gereken durumdur.

    bugün televizyonda kendini bilmez, bedevi kültürü savunucusu taş devri kafalı adamlara söz hakkı verilip de istediği her konuda ahkam kesmesine, inanmayanların da her türlü hakarete tabi olması gerektiğini savunmasına her türlü müsamaha gösterilirken, sesini çıkaran kitleye de aynı oranda müsamaha gösterilmesi gerekir.

    insanların tahammül noktası da bir yere kadar ellam. sen inanmayan kesim için her türlü dini zorbalığı yapacaksın, onlar da senin dininin saçmalığını eleştirirken de riv riv riv yapacaksın. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
  • ifade özgürlüğü diyen cahiller bilmeli ki ifade özgürlüğü nefret suçunu kapsamaz. ne kadar yobaz olduğunuzu biliyoruz da bu kadar cahil olmayın bari. burada rezalet nefret suçudur fikirler değil.
  • en azından sadece sözlükte karşılaşıyorsun bunlara. ben hayatım boyunca sizin gibi türkçü ve dinci tayfanın zulmüyle iskence çektim. utanmadan gelip rezalet diyorsun. umarım bin katını da reelde yaşarsın.
  • daha geçen gün diyanet başkanı deizme sapkınlık dedi. şu anda rezalet rezalet diye ortalığa dökülenler niyeyse kendinden olmayan insanlara yönelik hareketlerde ölü taklidi yapıyor.

    ayrıca türk milletine en büyük hakaret türk'üm diyip bedevilerin peşinden koşmaktır.
hesabın var mı? giriş yap