• eşinin dayısına kaçmış olabilecek zatı muhterem, zira bu haliyle ütopik görünüyor...gönül ilişkisiymiş, gönlüne ...
  • başlığı "türbanlı" diye kategorize etmek saçma olmuş.türbanlı olmasaydı normal karşılanacak sanki amk.
  • haberin bir gün önceki gazetelerdeki versiyonu türbansız ve damadın kendisinden üç yaş küçük olan dayısına kaçılması şeklinde idi , o haliyle yeterince heyecan vermemiş olmalı; allah allah kraliçeyi kim dürttü?...
  • istismarın, cehaletin kurbanıdır.
    ''gönül ilişkisi yaşıyormuş'' gibi tanımlamak da ayrı bir yavşaklık tabi.
    ''türbanlı'' tabiri de yazanın ne kafada olduğunu ve yaşananlardan açıkça keyif aldığını göstermektedir.
    (bkz: amlarına koyayım onların çok ayıp ediyorlar)
  • valla resme bakılırsa hiç de öyle laik agresif kitlenin korktuğu türde "türbanlı" falan deil.

    bilakis, hani o dilinizde düşürmediğiniz "nenelerinizin mis kokulu masum örtü"lerinden takmış.. oyalı moyalı tülbent..
  • özbeöz türktür. yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıdır. kurtuluş savaşı zamanında yaşasa cepheye mermi taşır, çocuğunun yorganını mermilerin üstüne örterdi.

    canım ciğerim anadolu köylüsüdür. bu toprakların (bkz: nihat genç) kadınıdır. anamız, avradımız, yarimizdir.

    yaşadığı yerde bir kadına "aaa! başı örtülü!" denmez, ama "aaa! başı açık!" dendiği duyulabilir.

    kocasının dayısıyla ilişkisi varmış. özbeöz türk olan, orta asya bozkırlarının kokusunu üstünde taşıyan babası herhalde fikrini sormadan bunu sevdiği adamın yeğenine vermiş. bu da onu "alan"a değil, yüreğinde yaşattığı aşka sadık kalmış. şarkı sözü veya dizi senaryosu olsa çok tutabilir.

    sonuç olarak, milliyetçiliğin her türü(*) boktandır. ağır geri zekâlılık ve ağır iki yüzlülük içerir. bağlantıyı siz kurarsınız.

    ha, kemalizm de bu toplumun sağlığını bozmuş milliyetçiliklerden biridir.

    not: anlaşılmamış. başlıktaki şu "türbanlı" kategorisi o kadar içselleştirilmiş, o kadar olağanlaşmış ki, kemalizmle ve sabah akşam türk türk türk diye zırlayan kemalist söylemle bağlantı kurulamamış. eskiden forumlarda "burada siyaset ve ideoloji konuşmayalım lütfeaaan" dedikten yarım saat sonra mustafa kemal "paylaşımları"nda bulunan tipler olurdu. onu siyaset ve ideoloji saymazlardı. şimdi bu mevzuyu da ben politikleştirmişim gibi görünüyor. oysa en baştan ve daha başlıktaki "türbanlı" nitelemesinden itibaren politik bir mevzu bu. kemalizmin türk türk türk derken aslında türkleri filan değil kemalistleri kastettiğini gösterdim ben yukarıda. hani ne derler, "anlayana!"

    (*) milliyetçiliğin her türü boktandır derken türk milliyetçiliğini ve onun gibi bir devlete, orduya, polise yaslanan bütün milliyetçilikleri kastettiğimi eklemeliyim. kürtler gibi varlıkları bile inkâr edilen milletlerin milliyetçiliklerini aynı terazide tartamam. senin ata'n inkâr etmeyeydi, onlar da milliyetçi olmayaydı derim... ha pardon kenan evren'di di mi kürtleri inkâr eden, pkk diyarbakır cezaevindeki işkenceler yüzünden çıkmıştı, pardon pardon.
  • neresinden tutsak elimizde kalacağı olay.
  • o da bir şey mi? islam diye uyduruk hadislerin, kerameti kendinden menkul mezhep imamlarının peşinden giderseniz daha neler neler görürsünüz.

    (bkz: hadis dini)
    (bkz: müslüman babaların öz kızları ile evlenebilmeleri)
hesabın var mı? giriş yap