• bu sabah başıma gelen kötü olay. :(

    malum üniversite sınavı vardı bugün, yks mi ne ondan işte. pek çalışmadım sınava falan zira çok zekiyim, öyle bir şekilde geçerim derslerden falan. öyle bir yapım var. sınava gireceğim okul da belli yani, giriş kağıdım falan elimde. öğretmenler sınavdan önce mutlaka okulu gidip görün falan dedi ama ne gidicem ya, nasılsa gps, akıllı telefon falan var. en kötü taksiye sorar bulurum diye sallamadım.

    sabah uyanınca annem kahvaltı hazırladı onu yerken biraz telefona dalmışım. oğlum sen geç kalmıyor musun diye sorunca fırladım çıktım evden. sınava yarım saat falan var ama ben taksiyle hemen gideriz diye çok da kasmıyorum. ama taksi de bulamadım, okulu da zar zor buldum. okula vardığımda da beni sınava almadılar. geç kalmışım.

    burada biraz mallık yaptığımı kabul ediyorum fakat tek mal ben miyim ki? sonuçta hepimiz hayatınızın bir döneminde mal öğrenci olmuştur. neyse, bakıyorum polis benim gibi davranan tüm malları yetiştirmiş sınava. hayır yani benim neyim eksik? polisin geç kalanları yetiştirme gibi bir görevi varsa beni niye götürmedi? böyle bir görevi yoksa onları niye götürdü? devletin adil olması gerekmiyor mu? benim 1 yılımın hesabını kim verecek?

    neyse daha yazardım da tiktok'tan video yollamam lazım sonra şaaparım.
hesabın var mı? giriş yap