• gündemi değiştirecek bir tweet'tir.

    tam metni ;

    artık yeter abd uşağı hdp nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye,milyonlarca türk milliyetçi, atatürkçü insanı üzüyorsunuz..çadır mahkemelerini kuran,apo mektubu okutan, osla da kirli pazarlıklar yapan,13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyenlere oy vermeye mahkum ediyorsunuz insanları..net ve açık olalım pkk terör örgütüdür,apo cezaevinden tabutla çıkacak,sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim!!
  • chp'de kalan tek milliyetçi ismin haklı ve yerinde tweetidir.
  • altına imzamı atarım. bu yüzden kk kazanmadı ve kazanamayacak.
  • beş kilo taşak içeren tweet.
  • oh be! sonunda birisi duygularımıza tercüman oldu.
  • burada birazdan bunları dediği için tanju özcan'a faşist, onu destekleyenlere de aktrol diyecek ilginç tipler türeyecek.

    şu zihin chp'nin başında olsaydı ilk turda %55-60 almış bitirmiştik işte. ama bu adamı partiden ihraç falan ettiler.

    edit: çok fazla mesaj gelmiş, anladığım kadarıyla bu ülkede kimse milliyetçiliğin ne olduğunu bilmiyor. daha da acısı, milliyetçiliğin etnik olarak türk olmayan herkese karşı ırkçı bir tutumda olmak olduğunu zannediyorlar.

    politik doğruculuk oynayacağım diye sen türk değilsin sen kürtsün aslında diyip durursanız, kürt bir süre sonra bu ülkenin bir parçası olmadığını düşünmeye başlar doğal olarak. burada bir ilginç nokta da şu ki, bu etnik kökene takıntılı olan politik doğruculuk da ne hikmetse sadece kürtler üzerinden işliyor. amman abicim lazlara haklarını verelim, aman abicim türkmenleri dışlamayalım vs. gibi şeyler söyleyenler yok, çünkü bu söylemler daima dış destekli radikal ayrılıkçılardan çıkıyor. senelerdir kürtleri türklerden ayrıştırıp kışkırtmaya çalışıyorlar, bunu kürtler yiyor mu? tabi ki hayır, ama hem kendi içlerinde hem ülke genelinde psikolojik olarak bu ülkeye aidiyetleri baltalanıyor.

    kaynak olarak sevmesem de anlatmaya çalıştığım şey için çok da mühim değil bak şu linke:
    https://tr.wikipedia.org/…ürkiye'deki_etnik_gruplar

    zibilyon tane farklı grup var bu ülkede. milliyetçilik etnik olarak türk olmayan her şeyi dışlamak anlamına gelecek olsaydı zaten türkiye diye bir ülke olmazdı. anayasada demişiz ki buranın vatandaşıysan sen türksün kardeşim, nereden gelir nereye gidersin önemsiz benim için, bendensin, bizdensin demişiz. türkiye'nin halkına da türk milleti demişiz.

    milliyetçilik de bu ülkenin bütün vatandaşlarının haklarını gözetmektir. bunda etnik köken, din veya başka bir ayrım gözetilmez. "bütün hayvanlar eşittir ama domuzlar daha eşittir" anlayışıyla milliyetçilik yaptığını iddia eden kişilere itibar etmeyiniz. islamcılığı, ümmetçiliği milliyetçilik diye pazarlayanlara itibar etmeyiniz.

    yapılması gereken de milliyetçiliğin olması gerektiği gibi yapıldığından emin olup bunu özellikle kendini türk milletinden ayrı sansın diye yoğun çaba gösterilen kürt seçmene anlatmak. milliyetçilik bu ülkedeki herkes içindir, milliyetçilik bu ülkenin kurucu değerlerinden birisidir. milliyetçilik ne ırkçılık ne de faşistliktir; öyle olduğunu iddia edenler asıl ırkçılardır.

    bu ülkedeki herkesi bir bütün olarak kabul edip onların çıkarlarını gözetmekte, onları savunmakta ve yüceltmeye çalışmakta ne gibi bir kötülük olabilir?
  • ohoo kafaya 2.5 milyon fark yedikten sonra sokaktaki adamda diyor bunu geç kaldınız be
  • yahu adamlar size silme oy vermiş, daha bir gün geçmedi; hala mı kürt düşmanlığı! bu nasıl bir vefasızlık! önce bir teşekkür etseydiniz...

    kürtler 1000 yıldır bu coğrafyanın türkler ile birlikte asli unsurları ve ülkenin eş kurucuları. bu gerçeği hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın, tanju özcan gibi ırkçılığı zaten ayan beyan ortada olan hiçbir siyasetçiye de prim vermeyin!

    ben kendi adıma kürt kardeşlerime dün kılıçdaroğlu'nun bazı şehirlerde aldığını gördüğüm oy oranı için teşekkür ederim. bugüne kadar o şehirlerde miting yapmıyordunuz!
hesabın var mı? giriş yap