• kulüp tarafından kamu aydınlatma platformuna saat 23:09 itibariyle bildirilen cezadır.

    açıklama aynen şöyle:
    "4.03.2014 ve 07.04.2014 tarihlerinde kamuyu aydınlatma platformu'nda yapılan açıklamalarımızda bahsedilen konu ile ilgili olarak, tarafımıza toplam 54.340.834,41 tl tutarında vergi aslı tarhiyatı yapılmış, 69.247.963,90 tl tutarında da vergi ziyaı cezası kesilmiş ve bununla ilgili ihbarnameler tebellüğ edilmiştir. şirketimiz yasal süresi içinde merkezi uzlaşma sürecini başlatmak için gereken başvuruları yapacaktır.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur."

    [http://www.kap.gov.tr/…ldirim-detayi.aspx?id=353077 http://www.kap.gov.tr/…ldirim-detayi.aspx?id=353077]

    benim anladığım şu: toplam 54 milyon tl vergi borcu çıkartılmış. 69 milyon tl de gerçeğe aykırı vergi beyanları ve/veya vergi borçları ile ilgili ödevlerin zamanında yerine getirilmemesinden ceza kesilmiş.

    bu rakamlarda kesinlikle indirimler olacaktır. ancak yine de o şemsiye açılmaz. tüm cinconlulara geçmiş olsun.
  • (bkz: gücenme)
  • galatasaray uzlaşmadan vazgeçince 108'den 124'e(milyon tl) yükselmiş olan cezadır.

    sanırım mahkemeye gitme yolunu seçecekler o yüzden vazgeçtiler.
  • bordrolu her çalışandan peşin peşin vergisini kesen devletin gs'den yıllar sonra tahsile kalkıştığı vergi ve cezadır. o kadar yüzsüzsünüz ki hala şikecilere dert olmuştur çekebiliyorsunuz. allaha şükür babam belli ve galatasaraylı değilim.
  • (bkz: #42062921)
  • galatasaray taraftarıyım ve verilen ceza yüksek olmasına karşın galatasaray acilen 54 milyon liralık borcunu ödemesi aksi halde taraftarına dönüp el açmaması gerekiyor. bunca yıldır yaptığımız her katkı ile gidip abuk subuk transferler yapacağınıza önce yükümlülüklerinizi yerine getirin! sen 54 milyonu bir öde sonra 60 küsür milyon liralık cezanın pazarlığını yaparsın!
  • (bkz: galatasaray'a verilen 108 milyon liralık ceza/#41437213)

    not: bu arada size nasil hitap edilsin istersiniz? yosmalar? tescilli kacakci? tuyu bitmedik yetim sikici? ayiptir ulan, isim takmanin sonu gelmeyecek mi... bi de tarh edilmis vergiyi bir-iki milyona nasil baglayacan*? mahkemeye mi gidecen, uzlasmaya mi.. yoksa duzeltme mi talep edecen? (kap bildirimi hangisi oldugunu soyluyor)
  • maliyenin zorlama cezası.

    burada türk makamlarına düşen görev, söz konusu durumu yeniden gözden geçirip, kesilen cezanın affı yolunun açılmasıdır.

    tıpkı, devletimizin güneydoğudaki vatandaşlarımıza gösterdiği pozitif ayrımcılık gibi, kendisini vergi ödemeye hazır ve nazır hissetmeyen galatasaray camiasını bu ve benzeri yollarla sıkıştırmak, zorlamak, evrensel haklara ne kadar uygun olabilir?

    bütün bir camia, senelerdir "vergi ödemek istemiyorum" diye bas bas bağırıyor, sen hala "vergi ver" diyorsun.

    devletimizin galatasaray'ı uluslararası reklam enstrümanı olarak kullanması ve vergi vb. gibi fazladan yüklerin altına sokmamaya çalışması en doğrusudur.

    galatasaray, türkiye'nin batıya açılan penceresidir.

    türk devleti, aklını başına almalıdır.
  • yıllık ortalama 80 milyon tl vergi ödeyen fenerbahçe'ye dert olmayan vergi cezasıdır.
hesabın var mı? giriş yap