• http://www.egedesonsoz.com/…-seferler-bedava/986844

    belediye ulaşımı özel hat olan dolmuş ulaşımına eşitlendiydiyse,ben ne anladım bu belediyecilikten?

    aziz kocaoğlu'nun yerel seçimlerde aday olmayacağının,ya da oldurulmayacağının kanıtıdır bu. yoksa bile bile lades yapmaz aziz bey.

    %50 oy verdi mutlu da bizim ne suçumuz vardı bey amca?
  • maşallah rte ile aşık atıyor aziz zamlarda daha 4 ay once sacma zamli bi sistem yapti ya!

    istanbulda yasayan izmirli olarak net söylemeliyim ki su istanbula öykünmeden vazgecilsin

    ev fiyatları istanbulla ayni yol fiyatları ayni
    pardon da iş yok güç yok tek cezbedici yani ucuz konaklama ve yol olan şehir izmir

    yürek yemek bu resmen !

    şuursuzluk !
  • izmir ulaşım zammı umarım ankara'ya da metro/otobüs zammı olarak yansımaz. 2 sene önce 2 liraya binebiliyorduk, şu an 2.5 tl. 3 liraya falan çıkarırlarsa artık gideceğim yere koşarak ulaşmaya çalışacağım - en azından yağ yakarım!
  • azizpazarlama giderayak işbaşında. son aylarını yaşıyorsun aziz. bu halkın ahını çok aldın.

    sloganımsı sözle bitirelim: yeter aziz bakiyemiz yetersiz

    edit: imla
  • ömrü boyunca izmire gavur diye küfür edip, emekli olunca kapağı izmire atanların ve nihayetinde istanbulu fallafoş edip binbir türlü arap, tacik, afgana peşkeş çeken istanbulluların hunharca ev alıp fiyatları arttırdığı yer izmir.
    "izmirde okuycam ben.." izmire taşınoyum ben.." "izmire yerleşçem ben.."
    aziz kocaoğlu oturduğu yerden ev fiyatlarını arttırmıyor. gelmeyin artmasın. hem gavur diyorsun, hem de "ıyyh boyoz" diyorsun, ama kapağı izmire atıyorsun.. emlak fiyatları artacak tabii.
    sikiklerin bir kısmı da 90 dakika, bir bucuk saat sınırsız aktarma ile 2. 80 teleye gezmeyi sonsuza kadar izmir kerizliğine yormuş. azıcık zam olunca hopluyor. "aaa keriz buldum burda ben.. 2.80 tele kart basıyon. doksan takka her yere gidiyon.. ohh ne güzel.!!"
    aynı sürede aynı mesafeyi hiç bir anadolu ilinde 15 teleden aşağıya gidemezsin yavşağın, götverenin önde gideni. ama izmirde 3 tele olunca her türlü yaygaray ıyaparsın.
    "bir bira için beni 9 tele sikene atar yapamam, korkak yavuşşağın önde gideniyim. ama bedavadan hallice ulaşıma üç kuruş zam olursa yaygara yaparım ben.." diyen yeni yetme piclerin analarını iyi tanıyorum. tuhafiye dükkanımda arka odada hep elimden geçtiler.

    puşta bak puşta. neymiş menemenden binecekmiş, yüz kilometere yol gidecekmiş, hem de izbanla, sonra eve dönecekmiş, ama 2 tele 80 kuruş olacakmış."

    "biz öörenciyiz.. bira içcez.. ucuz yaşıcaz.. biranın şişesini götüne 9 teleye sokana ses çıkarabiliyor musun? yok.. puştsun çünkü.
    hadi diyelim 3.5 tele oldu bilet.. pahalı mı? değil.. ama sen puştsun. birayı, sigarayı yüzde doksan vergiyle götüne sokana gıkın çıkmıyor. ucuzun bir tık üstüne bilet olunca, bütün götverenliğinin sikilmişliğinin acısını burada kusuyorsun.
    hiç şu şeride ulaşımın pahalılığı diye başlık açtın mı yavşak.. izmire kapağı attın memleketinden.. memleketinde bir bilete kaç tele seni sikiyorlardı. burada atar gider yapıyorsun da entrilerine bakıyorum.. meleketin hakkında tık yop ibinenin şeytan tohumu seni...
    siktir git amkdumun veledi. başka şehirde ulaş o paralara..
    ama tikkat et son durağa yakın tek kalma otobüste neyin. ıssıza çekmesinler.
  • normal olandır. an itibariyle benzin, dolar, ekonominin durumu ortada. ayrıca bazı dallamalar hak vermese de 90 dakika sayesinde büyük rahatlık olduğu ve belediyenin buradan sağladığı gelirlerde de büyük düşüş olduğu bir gerçek. ha çok rahatsızsan defolup gidebilirsin güzel kardeşim şehir ferahlar hem biraz.
  • siktir git amkdumun puştu.
    yaplan zam yüzde beş.. yazıyla yüzde beş. rakamla %05.. kendini paralıyor kodoş. siktir git sen aç başka şehirde tükkan, git tokatta çalış da gör dolmuş otibis bileti kaç para yavşak.
    yüzde beş.
    yüzde beş.
    %05 zam.
    burada bütün laf edenler godoşun önde gidenidir net ve kesirsiz.
    o zaman siktir git geldiğin melkete desen.. anasını bacısını satar babasını keser yine de siktir olup gitmez, memleketine, köyüne mağarasına yavuşşağın önde gideni.
    ben de taa on bin km öteden bunlarla uğraşıyorum. memleketime yaptıkları ipneliklerle uğraşıyorum.
  • küfür neyin etçekseniz açıkça edin. aha alt entride.

    üç kuruş fazla verdi diye kekoya tarlasını satan dedenden de, soyundan da başlatma. ..

    pkk köyleri var aydında... yakında şehirden de üç vekil çıkartırlar deden baban sayesinde..

    3 teleye doksan dakika şehir seyahati dünyanın hiçbir şehrinde yok zibidinin annesini siktireni. bak hiç bir şehirde yok. afrikada. mumbaide bile yok. deccalın tohumu. anladın mı ?
    d ü n y a n ı n h i ç b i r ye r i n d e y o k !!

    60 sent ile dünyanın hiçbir medeni, vahşi, göt kesen, kitle katliamı yapan, hiçbir hiçbir ülkesinde 90 dakika gidemezsin. ama yüzde beş zam oldu diye her türlü puştluğu yapıyorsun. on bin kilometre öteden gelip, yardımına yetişecek halim yok. tıp dalındayım. anladım ben senin sana ne lazım.
    ananı seni, karını, bacını, hatta anne anneni sıradan geçirmemi arzuluyorsun da . yapamam şimdi. uzak mesafe.
    3 tele... amk.. otobüs, metro, izban, üstelik vapur.. haa !! vapur bile var amkyum. vapurda çay 1.5 tele.
    bu götverenler.. analarını benden önce deccalın tohumladığı picler, galeyana geliyor veryansın ediyor, kendilerini afişe ediyor.
  • bizim millete siken yaranıyor. dolar bir gecede 50 kuruş artmış, gelmiş burada 14 kuruşluk zamma ağlıyorlar.

    tez zamanda akp gelir de aktarmayı kaldırır burada ağlayanlar zevkten 4 köşe olur umarım.

    bugün hataydan yola çıktım, poligona gittim, oradan çankayaya geçtim, konak'a dönüp vapurla karşıyaka'ya gittim 2.86 tl ödedim, başka şehirde olsam ödeyeceğim en az tutar 10 tl.
  • yav allah aşkına bu sene şu ulaşıma yapılan zamlardan sonra, yine bu belediye seçilecek ya yanarım yanarım ona yanarım!

    öğrenci 1.8 tl. gidiş-geliş 3.6 tl. kredi alan biri için 20 iş günü okula gidip gelse 72 tl. %10 dan fazla. kaldı ki normal de gidiş geliş 6 tl.

    polise, eshot şöförüne falansa bedava. bu nasıl düzen, bu nasıl adalet!

    madem o kadar atıp tutuyor, versene öğrenciye ücretsiz ulaşımı, versene asgari ücretle çalışana bedava ulaşımı. sonra kime istersen o kadar zam koy. koy ki anlasınlar. gelirinin %10 dan fazlasını sadece ulaşıma vermek ne demekmiş! böyle saçmalık mı olur ya!

    düzenleme1: ayrıca gelmiş yine benim özgür düşünceye saygılı, eşitlikçi "beğenmiyorsan s.....g.." diyen hemşehrilerim. kimi kimin memleketinden kovuyorsun ya, sen git madem öyleyse, karşıt fikirde görüşe dayanamıyorsan sen git arkadaşım. kaldı ki, iktidarı ayrıştırıyor, kutuplaştırıyor diyenler burada insanlara benzer muamele yaparak, özgür ve eşit - sözde- izmir de yaşıyorlar.

    düzenlem2: izmir için benzer durumları eleştirdiğim giriler;
    #78628686 #78630632 #78702479
hesabın var mı? giriş yap