• tiranların en güçlü kalesi halkların tepkisizliğidir.

    (bkz: niccolo machiavelli)
  • elden gitmesi için, öncelikle elimizde bir şeylerin kalmış olması gerekir.
  • inkarı mümkün olmayan bir gerçek halini aldı artık.

    buna nasıl ve neden göz yumuyorlar, gerçekten tam olarak neyi amaçlıyorlar anlayamıyorum. aklım almıyor neyin peşindeler. suriyelisi bir yanda afkanı öbür yanda ulan memlekette türk görünce tutup sarılacak hale geldik istanbul'da köylüsünü gören anadolu insanı gibi.
    ülkenin yanması lazım şu an, kimsede tepki yok.

    ben kabullenemiyorum göz göre göre benim toprağımı işgal ediyorlar hem de yine toprağımı savunsun diye görev yetki verdiklerimiz sayesinde. her gün yeni bir haber çıkıyor suriyeli, afganlı, kavga, dövüş, yaralama, gasp, tecavüz, soygun, cinayet.
    bunlar birkaç yıl sonra parti kuracak, meclise girecekler. nasıl mı? it gibi ürüyorlar amk. istediklerini alamayınca silahlanacaklar. terörist olacaklar. bu belli değil mi? bu kadar açıkça ortada olan bir şeye rağmen nasıl, neden, neye dayanarak hala akın akın mülteci alıyoruz?

    insanımız araplaşıyor derken etnik kökenimiz arap oldu iyice.
    bir zamanlar bu ülkede sağ sol çatışması varmış. insanlar sırf görüşleri farklı diye birbirini sokak ortasında öldürüyorlarmış. neyse ki artık böyle bir problem olmayacak. çünkü sırada afgan - suri - türk iç savaşı var gibi görünüyor.

    edit - görsel
  • hava çok sıcak, simdi ayağa kalkamayiz.
    ayrica çoktan el değiştirdi her şey, simdi ne oldu da panik oldun?
    bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, diye diye yılanın kafası büyüdü, bana dokunamayacak; artık komple yutacak.
  • vallahi ülkemiz gün geçtikçe elimizden kayıyor. ekonomiden siyasete, askeriyeden sınırların korunmasına kadar hiçbir şey iyiye gitmiyor. allah sonumuzu hayır etsin.
  • çaylak bir arkadaş stk'lar nerede, uyuyorlar mı diye sormuş. en son stk'lara kayyum atama yetkisi verilmişti, ondan sonra olanları araştırsın bakalım.
  • örgüt deyince aklına terör örgütü gelen, sınıfının farkında olmayan, eylem yapmayı devlete baş kaldırmak zanneden insanların kahir ekseriyetinde olduğu toplumdan başka sonuç beklemek saflık olur. toplumlar, hak edildiği şekilde yönetilir.
  • ortadoğudaki en çok arap nufüsa sahip olma yolunda emin adımlar atmaktadır.
  • halk cahil, o nedenle o kesime çok bir şey diyemem ama geldiğimiz noktada ak partiyi medyada savunmak eşittir vatan hainliğidir benim için.

    doğduğu toprağa, kendi gelecekleri için savaşan dedelerine, geleceğine bu kadar ihanet eden başka bir parti gelmemiştir bu ülkeye.
  • amma abarttınız amk. bi kamyon mülteci gelince ülke elden gitmez merak etmeyin.

    ülke son seçimlerden sonra elden gitti. o zaman ecdadını s.kt.ler ülkenin. hem de afganlar, suriyeliler, avrupa'dan gelen göçmenler flan değil, gayet muhafazakar, milliyetçi türkler mahvetti ülkeyi. sonucu bu. ne olacağdı?
    şu anda yaşananlardan bir gram daha iyisini bekleyen ahmaktır. malesef daha da kötüsünü bekliyorum ben. göçmenle möçmenle değil, ekonomik olarak.
hesabın var mı? giriş yap