• twitter üzerinden yapılan zorunlu açıklamalardır

    https://twitter.com/…tatus/1637167444098686984?s=46
  • konunun kırmızı kart beklentisi olduğunu dillendirmekle, ben bir gerizekalıyım demek arasında bir fark yok.

    konu; hakem atamalarıyla görevli kurumun başkanının var odası gizliliklerini ihlal edip görüntü aldırması ve servis ettirmesi(kendi açıklaması var) bu kadar sansasyonel bir ifşayı “kırmızı kartımızı vermediler diye ağlıyorlar” demek en hafif tabiriyle orospu çocukluğudur.
  • (bkz: #150459038)

    erman toroğlu: “ilk yarı bizim ekiplerimiz yayıncı kuruluşa gidip montaj yapabiliyordu. (yayıncı kuruluştan alınan görüntülerle ilgili) sonra durduruldu, neden bilmiyorum.
    iddia ediyorum o görüntüleri biz montajlasak ortalığı toz duman ederiz.”

    kelimesi kelimesine değil ama bu minvalde bir açıklama yaptı az önce.
  • önce sivas maçı iptal edilsin sonra bakılır bu maça. yanlış görmediysem kaan yere düşerken konyalıyı da aşağı çekti kolundan tutarak ceza sahasında. muhammed itiraz bile etmedi nedense. bal gibi penaltıyı yedi hakem.
    edit: muslera'ya çıkmayan kırmızıyı unutmuşum.
  • olm ne diyonuz lan görüntü saklıyorduk lale orta müdahale etti doğru görüntüler servis edilsin diye araya girdi şikayetçiyiz mi diyonuz ne diyonuz aq xdxd

    koyu galatasaraylı'yım, bazen işin bokunu çıkarıyoruz. yapmayın aga gülerler üzerimize.
  • her yenilgi sonrası klasik galatasaray koşulanmasıdır.
  • noldu lan kulaklığı çıkardınız mı?
    görsel

    türkiye'deki spor severlerin götüyle güldüğü açıklamalardır. başkasına haksızlık yapılınca kulaklık takıyorum duymuyorum de. 14 maç yat eğlen. tek bir sorunda veryansın! öyle mi lan? iyi güldürdünüz.
  • biz kırmızı kart olmadığının anlaşıldığı görüntüleri sildirmiştik, lale orta nereden bulup da çıkarttırdı? yüzsüzlüğü.

    ben galatasaray'ın "ofsaytımsı"dan daha büyük bir skandala karışamayacağını düşünüyordum ancak bir sene içerisinde yüzsüzlük çıtasını yemin ederim arşa taşıdılar. yetmedi kaçak kat çıktılar.

    düşünün futbol tarihinin en iğrenç olayının başrolüsünüz ve rekorunuzu aynı sene geliştirebiliyorsunuz. vallahi helal olsun, hakikaten büyük kulüpmüş galatasaray.
  • ne diyo la bu

    (bkz: sivasspor galatasaray macinin var konusmasi)

    o zaman neredeydin.
  • adalet deyip, adalet saglandigi ortaya cikinca "neden ortaya cikardiniz" diye tepki gosterilen aciklama.
    ortada faul bile olmayan bir pozisyon var ve var incelemesinde kart cikmamis buna ragmen yayinci kurulusa kizmalari gereken yerde dogru karar alan hakem ve mhk'ya saldirmislar.
    hayir zaten en son aciklama sonrasi tum ruzgarimsi lehine donmus durumda ve puan farkiyla ve iyi futbolla ondesin bu neyin telasi
hesabın var mı? giriş yap