• her sene bugün kutlanacak, takvimlere not düşülmesi gereken önemli bir gün.
    mesela
  • tüm yurtta ve dış temsilciliklerde kutlanılacak yeni bir gün.

    12. buluşmadan da şüphelenilmeliydi.
  • bu kararı okuıyunca aklıma direkt atilla atalay geldi,

    kanımca bu memleketde devletin işleyişini en iyi anlatan yazılar atilla atalay'a ait mizah yazılarıdır, eminim olay atilla atalay'ın mizah yazılarındaki gibi olmuştur, okuyan bilir, atalay'ın mizahi yazılarında bir devlet yetkilisi vardır(cumhurbaba, başbakan, bakan, belediye başkanı felan) bi de onun her dediğini yapmakla mükellef yardımcısı, atalay kurgusunda yetkili yardımcısnı çağırıp aklına gelen müthiş bir projeyi, icraaatı vs. yardımcısı ile paylaşır ya da paylaşmıştır, yardımcısı da ya bu kararın absürtlüğünü anlatır ya da bu alınan karar sonrası ortaya çıkan problemleri anlatmaya gelmiştir, böyle diyaloglar şeklinde yazı sürer gider,

    bu o günkü icraaatın aldığı absürt bir kararın nasıl olmuş olabileceğini mizahi bir dille biraz da abartarak kurgulayan yazılardır, ama işin acı tarafı devlet de olan herkes bilir ki bunlar gerçektir, atalay sadece biraz abartarak verir ama işleyiş bakış açısı, o kararın alınmasındaki zihniyet maaalesef gerçektir dostlar, ve biz bunlara ağlamak yerine güleriz
  • facebook sayfamda şehrimdeki gençlik merkezinin etkinliklerini görmem için başta gör olarak ayarladığım sayfası vardı.işte o zaman 30 ağustos gibi bir bayramı kutlamayan gençlik merkezinin yeni türkiyede çok büyük yeri olan dünya muhtarlar günü olan 19 ekimi kutladığını gördüm.benim için 15 temmuz demokrasi şehidleri günü saçmalığından sonra dikilen tüy olarak aklıma kazınmış durumda zaten spor bakanlığının gençlik namazda buluşuyor temalı 2-3 haftada bir düzenledikleri etkinliklerden sonra hiç şaşırtmadı.gün gelip devran döndüğünde bu etkinlikleri düzenleyen ve katılan kim varsa çöpcü olarak bile iş vermeyeceksin.bunlar safi oksijen zararlıları!
    bu da sayfanın linki link
  • aklımda muhtar akademisi haberi ve cübbeli, kepli halleriyle kalmış olan demokrasi(!) neferlerinin günüdür.
    hatta öyle parlatılır ki bu demokrasinin yılmaz bekçileri, 29 ekim'de kılını kıpırdatmayacak bazı vekiller kutlama adına tweet yarışına girmiştir.
  • muhtarlar için pek de anlam ifade etmediğini düşündüğüm gündür.zira kendileri için en büyük kutlama vesilesi sayılabilecek şekilde, sürekli külliyede (!) toplanıp duruyorlar.
  • görsel

    unutulmaması gereken çoooook önemli bir gündür!
  • cumhurbaşkanı erdoğan, 19 ekim muhtarlar gününü kutladı ve şunları söyledi: "hapis cezası aldığımda, birileri güya kendi akıllarınca sizleri küçümseyerek "muhtar bile olamaz" manşetleri atmışlardı. biz kendimiz cumhurbaşkanı olmakla kalmadık, muhtarlarımızı da hak ettikleri konuma getirdik" dedi.
  • toplumda alt kesim kabul edilen bir grup üzerinden mağduriyet kasma çabası vol12313412412.

    mıhtarlar önce seçim dönemindeki afişlerle yarattıkları terörü gidersin. o saçma sapan pozları ve mesajlarının yer aldığı afiş çöplüklerine dönüyor mahalleler.
hesabın var mı? giriş yap