• çocukluğumdan beri bütün hayvanları çok severim.
    bir sürü hayvanım oldu seneler içinde üstelik.

    sonraki yıllarda evlilik ve üstüne çok titiz olma durumum , eşimin asla kedi istememesi vb nedenlerle yine sahiplenemedim.

    oğlum dünyaya geldi ve 5-6 yaş döneminde kardeş baskılarını arttırınca ve biz 2. çocugu düşünmeyince önce oğlanı oyalamak için sırasıyla balık sonra kuş aldık .eline alıp sevemediği için onda beklenen etkiyi yaratmadı.

    sonra önce oğlumun sonra benim baskılarımla ikna olan baba ve eve gelen minik misafir.
    kendisi british longhair bir erkek , dünyanın en güzel en sevimli kedisi.eskiden hayvanlarını öpenleri anlayamazdım pis bulurdum.. şimdi kafasını ,yüzünü ,o güzel gözlerini ,patilerini, karnını sıkıştırıp sıkıştırıp öpüyorum.

    benim gibi çekinen varsa bu süreçten (temizlik ,bakım vs.)korkmadan sahiplenin .kediyi istemeyen eşim bile çok seviyor. tertemiz bir hayvan zaten sadece tüy sorunu oluyor onu da düzenli tarayarak azaltmaya çalışıyorum.

    oğlum da ben de çok mutluyuz iyi ki yapmışız.
  • ınternetten baktim. guzel kedilermis :)
  • bir çocuğumuz var, bir kedimiz var, bir de köpek edindik. daha da ne çocuk ne hayvan istemiyoruz. akvaryumlardan da kurtulmak istiyorum artık. iyi bakacak biri çıksa da karideslerimi, istakozumu, paso rabbit snail'lerimi satsam. sadece kedi ve köpek kalsa. zira iflas ettirecek bunlar beni
hesabın var mı? giriş yap