• ağır taşıt sürücülerine siz giderken biz dönüyorduk minvalindeki bakanlık cevabı.
    haber linki
  • a haberin haber yazım tarzı ile ne kadar da halk sever olduğuna gözlerimizle şahit olduğumuz haber. kamyonculara 920 lira ceza kesilmesine bir göbek atmadıkları kalmış bravo halkını seven basın
  • özellikle metro turizm için iyi olmuş adamlar ceza yeriz geçeriz diyorlardı simdi bakalım götleri yer mi?
  • (bkz: ..ke - ..ke) ne diyoruz trafik aksıyor, çözüm aranıyor. uyacaksınız kardeşim ona göre mazotunu koyarsın, geçiş ücretini verirsin.
  • benim en fazla 192 lira görmüş olduğum, hesabımdan düşmedikleri sözde ceza.
  • abi biz bir herze yedik, ama vatandaşa yediremedik, ne yapalım, kanun bizde, ceza yapma bizde, o zaman bir de tüy dikelim, vatandaşa yedirelim hareketidir.

    üçüncü köprü en az 30 km katıyor ağır vasıtanın yoluna. dünyada hiç bir köprü yol uzatmak için yapılmaz, aksine köprü yapmanın amacı yol kısaltmak, zaman azaltmaktır. yol, köprü yapmak asla sadece yolu ve köprüyü yaparak hiç bir derde deva olmaz. altyapısız yol da ancak bu kadar olur.

    bence bu çok yetersizdir, osman gazi den haftada bir geçiş marmara bölgesinde yaşayan herkese zorunlu hale getirilsin, üçüncü köprüden de haftada iki zorunlu olsun. zorunluluklarını yerine getirmeyenlere en az beş yüz lira ceza verilsin. aracı olmayanlar için metro turizm ile anlaşılsın, ring servisi verilsin onun da bileti üçüncü köprü için 100, osman gazi için 150 lira olsun. zamanlar zor, devletin paraya ihtiyacı var.
  • sahte plaka takıp geçenler olduğu için bazı kişileri fazla ilgilendirmeyen durum.
  • caydırıcı cezaların getirilmesi adına olumlu bulduğum artış.

    bir kural koyuyorsan ve uygulanmasını istiyorsan uygulanmaması durumundaki yaptırımların da ağır olmalı.

    şehir içindeki ağır vasıtaların 1. ve 2. köprüleri kullanması trafiğe ciddi etki ediyordu. benim umrumda değil kamyon ve otobüs firmaları.

    zaten kamyon dediğimiz vasıtaların çoğu binek araç kadar hızlı giden ve şehir içinde kural tanımayan vasıtalar. benim canımı hiçe sayıyorlar. en azından birbirlerinin canına kast etsinler şehir içinde sürmeyerek.
  • 3.köprüden geçme ücreti : 180 lira (sanırım)
    2.köprüden kaçak geçme ücreti : 90 lira (yine sanırım)

    adamlar tabi 2.köprüden geçer, sen de adam akıllı fiyat koyacaksın kardeşim.
    keriz mi silkeliyorsunuz? (tamamen geyiğine yazdım, ciddi değilim, devlet her zaman kendi halkını keriz olarak gördüğü için silkeler durur)
hesabın var mı? giriş yap