• --- spoiler ---

    chp’de gözler büyük kurultaya çevrildi. genel başkan adaylığı için ilk imzalar grupta toplandı. 130 vekilin büyük bölümü ‘son dönem’ diyerek kılıçdaroğlu için imza verdi.


    kongre takvimi çerçevesinde il ve ilçe başkan ve yönetimlerinin yanı sıra 1370 kurultay delegesi de belirlendi. chp'deki 130 milletvekilinden 94'ü de kemal kılıçdaroğlu'nun genel başkan adayı olması için imza verdi.

    --- spoiler ---

    kaynak

    özellikle son seçimlerdeki aday belirleme süreci, seçimler ve sonrasında yaşanan ultra manyak olayların bir devamı niteliğinde, “altı üstü 13 seçim kaybetti, ne tantana ediyorsunuz” minvalinde bir hareket.
    sanırım laik anayasa değişmeden, bu adam gitmeyecek.
    üstelik ülkenin çivisinin çıktığı şu günlerde tayyip erdoğan’a duyulması gereken öfkeyi de üzerine çekerek paratonerlik görevini de hakkıyla yerine getirdiği için reis kendisine minettar olmalı.

    eğri oturup doğru konuşalım, tayyip erdoğan’ı bunca olaya, rezilliğe rağmen koltuğunda tutan güç nedir? beğenelim beğenmeyelim tayyip erdoğan gücünü halktan almaktadır. bununla birlikte kemal kılıçdaroğlu gibi şu an ülkenin en nefret edilen, artık espri hatta alay konusu olmuş birini o koltukta tutan güç nedir, bu durum sadece yüzsüzlük veya koltuk sevdasıyla açıklanabilir mi?
    (bkz: yüzsüzlüğün kitabı)
    (bkz: onur)
    (bkz: haysiyet)

    edit: başlıkta yaptığım imla hatasını farkettiğimde, başlık altına onlarca entry girilmişti. moderasyondan başlığın düzeltilmesini rica ediyorum.
  • seçilsende seçilmesende chp kapanıp dernek haline gelene yada senin o dinozor tayfan yok olup gidene kadar, ne benden ne bir yakınımdan oy moy yok.
  • kurultaya kadar ölür inşallah, ben çok yüzsüz gördüm böylesini görmedim.
    benim için chp zaten fiilen bitmişti, isteyen desteğini devam ettirir ama kör olmaya gerek yok, aklı başında olan bir chp seçmeni asla böyle bir kepazeliğin içinde olmayacaktır, parti artık akp ye, mhp den daha fazla hizmet eden bir oluşum haline geldi, eskiden ironiydi ama şimdi alenen meydanda.
  • kendilerine dayatılan adaya karşı çıkayamayan sünepe troller için farketmez gururları yokki.aklı başında olan kardeşlerimi tenzih ediyorum ama gerçek bu.yarın aday olsun bu onursuzlar gider en önde bayrak sallarlar
  • 2002'de ecevit'te görememişti başına gelecek olanı. ısrarla seçime soktu partisini ve yaşayarak öğrendi... kılıçdaroğlu da yaşayarak öğrenmek istiyor demek ki.

    edit; seçimde kılıçdaroğlu'nu destekledim. ecevit döneminde erdoğan muhalefetteydi ve ecevit'in iktidarı sürdürecek mecali kalmamıştı. partisinin birçok ismi ayrılmıştı ama o %1 oy alacaksınız uyarılarına rağmen dsp'den istifa etmedi ve seçime katıldı... eğer istifa etseydi başka biri genel başkan olsaydı dsp o seçim belki %3 %5 oy alır siyasette kalmaya devam ederdi... böylece bütün muhalefet chp'ye geçti.
  • oy vermeyeceğimiz için bizi ilgilendirmeyen hede. hadi başka kapıya...
  • hdp ile ittifak kurar yoluna devam eder chp...
    bunlar değil milleti, kimseyi temsil felan edemezler.
    çeteleşmişler!!!!

    millet tokadını bi yiyecekler
    ta sesi tunceliden duyulacak!!!

    arsızlar.
  • memur olduğundan kıramamış üst aklı.
  • ne kadar acınası bir durum. milletvekilleri partilerinin genel başkanını “bana bak son kez aday olucaksın, ona göre oy veriyoruz ha” diyerek aday gösteriyorlar. yazık…
  • arsızlıkta daha ne kadar zirve gorecek bilemiyorum.
hesabın var mı? giriş yap