• lan bu malatyaspor ne etti size herkes malatya yazmış. düşecekleri bilmem ama düşmesini temenni ettiklerim osmanlı-başakşehir-kasımpaşa böyle palavradan takımlar olacağına eskişehir,sakarya,kocaeli gibi takımlar olsun ligde
  • akhisar düşüşte demişsiniz de okan buruk geldikten sonra adamlar şahlandı bence malatya bu senenin adanası olur onu bülent uygunlu osmanlı takip eder (inşallah) son takım kayseri sivas göztepeden biri olur
  • hiç belli olmaz 10 aday var beşiktaş fb gs antalya başakşehir bursa trabzon konya hariç gerisi düşebilir. favori karabük malatya göztepe plase alanya kayseri akhisar belediye,, gençler kasımpaşa osmanlı zorlar son 3 ü
  • gençlerbiriği

    hemde ilhan cavcav sezonunda. rahmetli bilirdi işini. 3 maç kötü oldu mu hocayı değiştirirdi.
    prim dağıtırdı. ucuza aldığı oyuncuları 4 büyüklere itelerdi
    adam bir ayağı topraktayken ahmet çalık'ı galatasaray köstürmeyi başarmıştı.

    he bu arada inşallah
    yeni malatyaspor da küme düşer. süper lige çıkar çıkmaz hocalarını kovmuşlardı.
    unuttuk sanmayın. inşallah geldiğiniz gibi gidersiniz

    birde istanbuldan çok takım var gerçekten (5 adet)
    başakşehir düşemeyeceğine göre geriye kasımpaşa kalıyor.
  • konyaspor
  • trabzonspor
    kayserispor

    tahmin degil tamamen temenni. karadeniz temsilcisi istemiyorum. cirkin taraftari 2. lige layik. kayserisporu da sadece hic bir zaman futbol adina bir sey katmadigi icin istemiyorum.
  • sezon başı itibariyle göztepe, sivas, gençlerbirliği ve karabükspor'u en güçlü adaylar olarak görüyorum.

    göztepe: birinci lig kadrosunun tamamına yakınını bozarak yeni bir takım kurdular ve takımın başına da üçüncü ligdeki bir sezonluk tecrübesiyle bu seviye için ''acemi'' sayılacak tamer tuna'yı getirdiler. castro ve scarione dışında pek dikkat çekecek yabancısı yok şu anda ve bu tür toplama takımlar genelde geldikleri gibi düşerler ligden. dünkü fenerbahçe maçında da sahada ne yaptığını bilmez bir halde dan-dun oynayan bir takım vardı. sezon içerisinde taraftarının aldıracağı cezalarla kulübün zayıf karnı olacağını düşünüyorum, böyle de bir sorunları olacak. hali hazırda bir tane daha seyircisiz oynama cezaları var zaten.

    sivasspor: süper lig'de kadrosunda en çok türk oyuncu bulunduran takım olabilir. samet aybaba vizyonsuzluğu hemen kendini belli ediyor. bu kadar yerli oyuncu ciddi tehlikedir her zaman için. forvet hattı fena görünmese de zayıf kadroları ve memur zihniyetli teknik direktörleriyle şanslarını az görüyorum.

    gençlerbirliği: son 6-7 sezondur ciddi düşüş yaşayan, yıllardır en iyi yaptıkları şey olan yabancı oyuncu transferlerinde bile uzun süredir karavana atan bir takım haline gelmişlerdi. ilhan cavcav yokken işleri daha zor. geçen seneki mütevazı kadrodan çok fazla ayrılan oyuncuları oldu ama yapılan takviyelerle de ciddi bir iyileşmeden söz etmek mümkün değil. sezon içerisinde stat yapımı dolayısıyla gurbete gitme gibi bir sıkıntıları da olabilir. ligdeki en zor sezonlarından birini yaşaması olası.

    karabükspor: tudor geçen sene beşiktaş maçını kazanmadan önce ayrılsaydı şu an süper lig'de olmayabilirlerdi. barisic'ten sonraki yeni teknik direktörleri erkan sözeri'nin birinci lig kariyeri hiç fena değil ama süper lig çok daha başka bir seviye. taraftar desteğinin olmayışı en büyük handikapı. az sayıdaki transferi ve gidenlerle güçsüzleşen kadrosu da bu ligin altında. işleri zor olacak.

    başlıkta adları sıkça geçen yeni malatyaspor ve kayserispor'un teknik direktörleriyle ligde kalacaklarını düşünüyorum şu an için. kayserispor'da marius sumudica ligimize yabancı olsa da romanya'da şampiyonluk yaşamış bir isim. ilk 15'in içinde tutacaktır takımını. son olarak tahminlerimi kadroları kağıt üstünde değerlendirerek yaptığımı belirteyim. sezon içi teknik adam değişikliğiyle şaha kalkan akhisar belediyespor gibi örnekler daha çok tazeyken bol miktarda yanılma payım olabilir.
  • iki ankara takiminin basi cekecegi takimlar listesidir.
  • i.melihin takımı osmanlıspor
    tayyibin takımı kasımpaşa
    izmir marşı sevmezspor konyaspor

    bunlar düşsün başka bir şey istemem
hesabın var mı? giriş yap