• mevcut korunsun yeter, başka bi'şey istemiyorum.
  • (bkz: içli köfte)
  • 2 yıldır beklediğim arsanın artık satılması, alttan dersleri vermek
  • bu beklenti girisi artık benim için baya baya totem niteliği kazandı. beklentilerimin gerçekçi olmasından mıdır nedir kendim için istediğim şeyler şükürler olsun ki gerçekleşti.
    2016 dünya için kötü bir yıldı evet, ama benim hayatımın iyice düzene girdiği telaşlı ama huzurlu bir yıldı.
    sıra geldi 2017 beklentilerine.. 2017 yılı için sağlık, huzurumuzun, mutluluğumuzun bozulmadığı bir evlilik hayatı, nohut oda bakla sofa da olsa kendimize ait bir eve sahip olmak ve belki yılın sonlarına doğru da, hayatımıza katılacak bir bebiş haberi diliyorum kendim için..ha bi de 10 kg vereyim noolur. dünya için de adalet diliyorum.. barışın başka yolu yok çünkü.
  • işsiz olduğum şu günlerde iki şey.

    birincisi milli piyango'dan düşümü gerçekleştirebileceğim kadar bir ikramiyeyi kazanmak,
    düşüm; yemin ederim kat araba, uçak, manken gibi kızlar, nusrette ekmeksiz et yemek gibi hayallerim yok. alsancak veya bostanlı tarafına bir kitapçı açsam mesela, masraflar ( çalışanlar, kira, giderler vs) çıktıktan sonra mühendislikten kazandığımdan az hallicesini kazansam. evden çıkarken gene ay sonunda doğal gaz saatine bakmaya razıyım, ya da maaşa üç gün kala son ödeme tarihi gelen elektrik faturasına da. hatta babamın "kafana tüküreyim o paraya bir ev alsaydın da kiradan kurtulsaydın" sitemlerine. en sevdiğim şey zaten kitap okumak, rakı içmek ve beşiktaş maçı izlemek.

    olmadı mı, gelecek hafta içi bana iyi geleceğini düşündüğüm bir iş için görüşmem var, olmaz ya, hadi diyelim "gel başla" dediler, izmir'de böyle eli yüzü düzgün bir ev kiralasam, güzel bir kitaplık alsam, ayda beş altı kitap ekleyebilecek kadar gelirim olsa. bir bulaşık makinesi alsam da kurtulsam bu sarı süngerlerden. kimseye muhtaç olmayacağım kadar cüzdanımda para bir de canımı sıkan ödemeleri tamamlamış olayayım. ben yerim bugur pilavını yanında turşuyla ve keyif alarak.

    çok şey istediğim yok yeminle, uzun bacaklı kızlar da isteyenin olsun, kırmızı spor arabalar da.

    omuz verin biraz şu dileklerden birisine hanımlar beyler.
  • heyecan duymak
    neşe hissetmek
    umutlu olabilmek
    ez cümle yaşadığımı hissetmek
    zira hissetmiyorum
  • (bkz: atanmak) şu evreyi bi geçeyim sonrası çorap söküğü. amin.
  • sabah kahvaltilari hazirlayacak bir sevgili. gunun en guzel ogununu sevdiceginizin ellerinden yemekten daha guzel ne olabilir ki? hep arzuladigim ama hic sahip olamadigim seyi diliyorum 2017 icin. hadi insallah!
  • aklı başında bir arkadaş çevresi yeterlidir.
    şöyle besleyen sohbet, beni büyütecek, aklımı kafama getirecek değerde muhabbet kâfidir.
  • çok değil çok olmamalı sadece sevdiğimle huzurlu bir yıl
hesabın var mı? giriş yap