• 31 yasindayim, hafif zaturree dahil her turlu gribal hastaligi gecirdim.

    ama ben boyle bir grip gormedim arkadas. serum yemeye gittim yedikten 6 saat sonra tekrar 39.3e firladi, yok boyle bir sey ya.

    umarim 3. gunde falan kendiliginden iner, ne diyeyim ki baska. bitmis durumdayim.
  • öksürük ile baslayip ardından gribe çeviren salgın.tam atlattım derken yeniden başlayan ve yeşilin 50 tonunu görebileceğimiz balgamlı, ateşli ve hatta halüsinasyon lu salgındır
  • nasıl bir grip salgını ise ateş, halsizlik, iştahsızlık, boğaz ağrısına aynı anda sebep olup 4 gün boyunca yatıran grip salgınıdır. hatta öyle ki bir ara ayaktayken aniden başım döndü ve kısa bir süre baygınlık geçirmeme de neden oldu. kendimi bildim bileli böyle bir grip de geçirmedim.

    her sene daha da güçlenerek geliyor virüs. seneye hazırlıklı olmak adına bağışıklık sistemini güçlendirici takviye vitamin vs. kullanıp faydasını gören varsa tavsiyelerinizi alırım.
  • grip salgınlarının her sene daha ağır geçmesinin sebebi ekonominin her sene daha kötüye gitmesiyle de alakalı.

    - doğalgaz faturaları yüzünden kombi ya en düşükte ya da hiç yakılmıyor. vücut ısısı korunamıyor. soğuk hava üst solunum yollarını etkiliyor.

    - insanlar iyi beslenemiyor. kaliteli protein, sebze, meyve tüketimi hayat pahalılığı yüzünden mümkün değil. iyi beslenemeyen insanların bağışıklık sistemi zayıflıyor hastalıklara elverişli hale geliyor.

    - toplu taşıma kullanma zorunluluğu. insanlar işe giderken mecburiyetten metrobüs, metro, otobüs ve minibüslerde sıkış tepiş havasız ortamlarda seyahat etmek zorunda kalıyor. havasız, kapalı ortamlarda virüsler kolaylıkla bulaşıyor.

    - bunların üstüne sigara içiyorsanız ve ellerinizi pek yıkamıyorsanız vay halinize.
  • 2. aşama da geçti 3 var mı ona göre 2. si gibi avel yakalanmayalım.
    ben böyle hasta olmadım arkadaşlar. klişeyi bozmayalım.
    hayat felsefesi değiştiren bir enfeksiyon. saw gibi bir film çıkarabilirdi bizden de.

    aşırı şiddetli bel ağrısı(fıtıktan olabilir) ve halsizlik, her yer ağrıyor. uyku modu devrede. neticede post delinir, rahatlanır. 2-3 gün sonra geçti sanır dışarı çıkarsınız. akşamında yakalar sizi. bu kez aynı şeylerin üstüne azer bülbül gibi titrer, karagümrük gibi yanarsınız. beynimin bir kısmı o gece yandı.
    anlatamam size. uyku desen senaryosu görülmemiş kabuslar. maddi manevi dünyada bir cehennem gibiydi. ilk günler ısı hissi kaybolmuş meğer.
    oysa her şey bir boğaz kaşıntısıyla başlamıştı. ağzımda yaralar, 1 haftada 6 günü uyutmuştur. yemek yok, su yok, gün mefhumu yok. kafası hiç bir şeyde yok.
    problem olmayan şeyler burun akıntısı, hapşırık, koku ve tat. doktorumuz bana burun akıntısı ilacı yazmış. burdan sana sövüyorum. takviye namına bir şey yok zaten. ancak semptom tedavisi. bir de sonuna tedavi kelimesi ekliyorlar alçaklar.
    allah hasta olanlara acil şifalar versin.

    gerçekten ben böyle hasta olmadım.

    editto; arkadaşımda o bölümden şu teste, kanser bölümüne kadar götürttürmüşlermiş o derece ayarları bozabiliyor. çok şükür bir şey çıkmamış. ama onun psikolojisi başka,
    velhasıl ihtiyar ve çocuklara bilahare dikkat edin.
  • her gece uyumadan önce bal, limon, yaş zencefil çayı karışımı yapıp afiyetle içerek yakalanmadığım salgın. topunuz gelin!
  • grip mi bu ne bilmiyorum. ama çok kötüyüm. dün gerçi üzüntüden 4te yattım. sonra 6.50de kalktım. sabah sadece yorgundum. öğlen midem bulanmaya ve ateşim çıkmaya başladı. şu an kötüyüm. ayakta durasım yok. kendime çorba yapıp yatacağım. hasta iken modum korkunç düşüyor. çok mutsuz hissediyorum. mutsuz yalnız ve mal gibi

    doktora gittim ve 2 gün rapor verdi. aman tanrım!!!!! ınşallah iştekiler kızmaz!
  • acilden 2.kez grip ilaçları aldım ilaçların yarısı bitti fakat grip hala geçmedi.
  • yeni nesil kitle imha silahı

    (bkz: geçmiyor amk)
  • 4.günündeyim hastalığın ateş gitti ama halsizlik her bölgemin sancılı ağrısı ve ciğerimin dışarı çıkacakmış gibi olan öksürük dışında iyileşmeye çalışıyorum.
    işin komiği kimi arasam ölüyorum hastayım lannn diye telefonumu açıyor.
    öyle bir psikolojiye girdim ki sanki bir daha iyi olmayacağım gibi hissediyorum artık.
hesabın var mı? giriş yap