• "bana bilkenti bartinda okutan kadere lanet olsun" lafını duymuş biri olarak olmamasını dilediğim ihtimal
  • uzaktan psikoloji okunmaz diyenler bu yilları örgün olarak yeniden okumalidir. aksi takdirde tezlerine göre geçersiz bir diplomaları olacak, halk sağlığı olumsuz etkilenecektir.

    edit: açık öğretim ile online örgün eğitim aynı şey mi yazan yazar sabahıma neşe kattı. tezlerinizde dik durun doğruyu savunun. deyin ki biz o puanla kazandik düşük puanla başkaları okusun istemiyoruz. onu da diyemiyorsunuz çünkü özeller var. olan hep anadolu çocuğuna oluyor.
  • kimse iki doz aşısını olanların yüz yüze eğitim hakkını engelleyemez. siz öğrencilere üniversitelerin açılması için iki doz aşınızı olun dediniz biz de olduk daha ne yapabiliriz ?
  • aöf psikolojiyi kaldırtirsaniz allahta boyle belanızı verir işte.. ahaha
  • şunu yüzde yüz hibrit yapmak ne kadar zor olabilir ya?

    dersi hem yüz yüze vereceksin hem de o dersi aynı anda online yayınlayacaksın. isteyen evinden izler isteyen sınıfa gelir. sınıfa da kontenjan açarsın, haftalık belirlenir. böylece yığılma olmaz sınıflarda. ayrıca istediğin zaman dersi tekrar izleyebilme avantajı da mis gibi olur.

    okula gelmek isteyeni de istemeyeni de tatmin edebilecek bir çözüm varken neden birilerini zora sokmak zorundayız asla anlamıyorum.

    edit: rica ediyorum özelden veya bu başlık altından saldırmayı bırakabilir misiniz? siz her ders için 200 öğrenciye 3 sınıf açılsın veya kimse okula gelmesin istiyor olabilirsiniz ama bütün samimiyetimle söylüyorum benim umrumda değil, yök başkanı da ben değilim. cidden değilim yani *
  • ağustos sonu gelsin, turizm sezonu bitsin önce. gerçekleşecek olandır. şu an bile günlük 6000 vaka paylaşılıyorsa acaba gerçekler neler. düşünün vaka haritasında muğla mavi gösteriliyor. eylülde eski kısıtlamalar aynen devam. her şey döviz ve turist aşkına. enjoy, i vaccinated.
  • küçük bir anadolu ilinin dağ köyünden türkiye 900 küsürüncüsü olmuş, odtü elektrik elektronik mühendisliğinde okuyan uzaktan akrabamın oğlu "3 mbps" hızındaki varlğı ve yokluğu bir olan türk telekom interneti ve sürekli kesilen elektrik ile okumaya çalışıyor.

    çocuğa geçen senenin başında iyi bir bilgisayar alıp gönderdim. moral olması için haftada bir-iki kere arayıp konuşuyorum. ülkenin parlak beyinlerinden olması gereken çocuk, sadece bir dönem okul yüzü gördü. o haliyle hazırlığı doğrudan atlayacak kadar ingilizce bile öğrendi. ama hala köyünden çıkamadı. uydudan internet bağlatmayı denemeyi düşünüyorum son çare. telefon bile çekmiyor siktiğimin köyünde.

    artık üzüntümden alıp ankara'ya yanıma getirmeyi, bir iki kişi birleşip verdiğimiz bursu artırıp eve çıkarmayı bile düşünüyorum.

    yazık değil mi ulan bunun gibi emek vermiş, tırnakları ile kazıyan çocuğu harcamaya ?
  • sözlükçülerin mantığına göre 4-5 yıl daha açılmaması gerekiyor çünkü bu virüs gelecek yıllarda da yok olmayacak.
  • hala aşı karşıtları 3747273. dalga varyant filan deniyor. ya bunun bir sonu yok yok! geleneksel kampüs eğitiminin önemini nasıl 1366×768 bir ekranla kıyaslarsınız cidden hiç mi aklınızı çalıştırmıyosunuz? nasıl bomboş geçmiş üni yıllarınız ki böyle kafadan atıp tutuyorsunuz her şeyi. üniler açılmak zorunda bu kadar. bunu pedagojik olarak açıklama gereği bile duymuyorum o kadar bariz ki.

    edit: ve hayır internet tek başına bunu çözemeyecek çünkü kitabi bilgi üniversite içeriğinin %10'u bile değildir. kampüs ve genel okul ortamı bundan çok daha fazlası. bilişsel ve sosyal becerilerin akran etkileşimiyle şekillendiği belki de en güçlü domain. siz bunu bir ekrana sıkıştırmaya çalışıyorsunuz içinizdeki faşo öyle istediği için.
  • ağustos sonuna kadar yüz yüze derler. japonya'daki olimpiyatlara varyant sebebiyle seyirci yasağı gelmesini düşünürsek pratikte yüz yüze olması imkansıza yakın. tabii bana göre.

    kyk yurt başvuruların açılmaması, istanbul'daki hayat pahalılığı ve ciddi derecede artan kiraları göz önüne aldığımızda en azından güz dönemi için online olması gerekir.

    tabii bunlar okulu 2 haftalık açarlar ve ikinci haftadan sonra evlere gönderirler orası ayrı.
hesabın var mı? giriş yap