• olmayacak hadise.
  • bir futbolsever hatta futbol aşığı olarak şunu da biliyorum ki futbol toplumları uyuşturmak için en sağlam afyonlardan biridir. bunun için asla böyle bir karar alınmayacak
  • umarım iptal edilmez ama bir süre askıya alınabilir.

    açıkçası şu durumda da düşünülecek en son şey.
  • 2011 şike sezonu görmezden gelindi.
    2020 pandemide iptal edilmedi.
    bu sezon da iptal edilmemeli.

    oyna devam.
  • an itibarıyla popülist yavşaklar tarafından istenen. adam bu depremi unutmayalım bunun için iptal edilmeli diyor, bunu da espressosunu yudumlarken sıcacık odasında macbook prosu ile yazıyor. çünkü depremi unutturan tek şey futbol. allahım ne kadar geri zekalı var ya, cidden bu nasıl mantık! bilmiyor ki max 1 hafta sonra gündemden düşüp gidecek bu deprem. depremi çözmenin tek yoku ligin iptal edilmesi zaten. harbiden beyin falan yok!
  • depremin başından beri ligi düşünen, iptalini isteyen kekoların hepsi fenerli. şerefsiz köpekler ya nasıl bir çıkar sağlarız diye ölüp bitiyolar, şunu da fırsat bilmezsiniz be!
  • insanlar can derdindeyken ülke çalkalanırken bu aptalca ve şeytanca başlığı bir fenerli dışında kimsenin açmayacağını bütün türkiye biliyor. kanınıza işlemiş lan aşağılık zihniyetlisiniz. susun da şeytanlığınızı kusmayın içinizde kalsın.
  • futbol ciddi olarak bu halkın afyonu. normalde halkın kafasının dağıtılması için futbolun oynanmasını desteklerdim fakat bu ülkede bu sene seçim var. halkın afyona değil, gerçeklere ihtiyacı var. deprem gerçeğiyle, bu ülke insanının nasıl depremde çaresiz bırakıldığı, kendisine yetmeye çalıştığı gerçeği unutulmamalı. seçime kadar insanların kafasında futbolla ilgili birşeyler değil, bu yaşanılanlar kalmalı. 13 yaşından beri beşiktaş tribününde kombinesi olan, şampiyonluklar için değil takımı görmek için stada giden biri olarak söylüyorum bunu. istenirse hem fenere hem gs'ye 1'er şampiyonluk verilsin, umurumda olmaz.
  • arkadaşlar ülkece çok büyük bir felaketten geçiyoruz. inanın şu depremdeki yitip giden ve enkaz altında kalan canlardan başka hiçbir şey düşünemiyorum. ben düz bir vatandaşım, elimden gelen maddi/manevi yardımı yaptım ve yapmaya da devam ediyorum ama şu saatten sonra bırakın futbolu, hiçbir şey belli bir süreye kadar hiç keyif vermeyecek.

    ister ligi iptal etsinler, galatasaray şampiyon olsun. isterlerse başlatsınlar kaldığı yerden, mayıs ayına kadar oynasınlar ama inanın hiçbir şey bu rezaleti, bu felaketi unutturamayacak.

    kendi fikrimi söyleyecek olursam; boşverin futbolu babacım, çok mu önemli? iptal edin ligi. hatayspor, gaziantep gibi takımlar nasıl odaklanacaklar? adamların şehri yok olmuş biz hala top peşindeyiz. o futbolcular sahaya çıktıklarında sizce maça odaklanabilecekler mi? psikolojileri ne durumdadır? kaldı ki hala hatayspor'lu bir futbolcunun canlı/cansız bedenine ulaşılamadı. o yüzden iptal edin gitsin, kimi şampiyon yaparsanız yapın gram umrumda değil.
  • futbol hic umurumda degil ister oynanir ister iptal edilir.
hesabın var mı? giriş yap