• tff'nin 2023 kasım ayında yapmayı planladığı ihale.
  • çok para etmez.
  • katarlı dostlarımızda! kalacağı kesin olan ihale; bakalım bu kez kuru kaçtan sabitleyip ödedikleri üç kuruşu daha kaç kuruşa indirecekler; bize kalan yine fahiş ücretler ve dandik yayın kalitesi ile maç takibi.
  • yine sonucu belli olan ihale.öyle böyle katarlı dostlarına bırakacaklar ihaleyi.
  • 50 milyon dolar

    gelen tekliflerin en yüksek rakamı 50 milyon dolar deniyor.dosya alan kişi yokmuş.yine saran ve digiturk kapışacak.
  • bu lig zaten çoktandır bitik durumda. hangi maçı nefessiz izliyoruz artık? derbi bile golsüz ve sönük geçti. sahalar berbat. oyuncular mahalleden toplanmış futbolcu gibi. her maç sonrası federasyona, hakemlere, dış güçlere falan küfür ediliyor. hakem falan dövülüyor. 3 büyüklerin maçlarındaki seyirci sayısı bile sıkıntılı. tribünler zevksiz. adam gibi tezahürat yok, olsa da yayıncı sesi kapatır. aptal saptal bir lig yani. ve bu ligi izlemek için yayıncıya tonla para vermek gerekiyor. kimse kusura bakmasın iptv den izleniyor maçlar. bu lig için ona bile para vermek fazla geldiğinden selcukspor, inattv falan yada maç linklerinden izileniyor. akıllı tvlerin internet tarayıcıları da artık kuvvetli. pc bile gerek olmadan linki yaz gir izle. donma vs de yok. nası ülke olarak enflasyonda kısır döngüye girdiysek bu konuda da girdik. yayıncı paket satamadıkça takımlar kazanamıyor, kazanamayınca kalite artmıyor. her bakımdan yazık oldu bu ülkeye.
  • trt alıp şifresiz yayınlamalıdır.
    bu paralara boşa satmasınlar.
    zaten bin tane vergi veriyoruz katkı payı vb. nedir yani boşa antendi online üyelikti.
    bir iki sene ver açıktan olsun bitsin.
  • büyük kulüplerin yerinde olsam komik rakamlara imza atmam, kendi yayınımı kendim veririm, diğerleri düşünsün!
  • senelerdir maç kaçırmam hatta 4-5 sene önce anadolu takımlarının maçlarını bile izlerdim ama bir kere bile bu ligi izlemek için para vermedim. şu an ise para vererek izlemeyi geçtim kaçak izlemek bile içimden gelmiyor ligin kalitesinden dolayı. kaçak yayınla uğraşmaya bile değmiyor bu lig. ileri sezonlarda tekrar izlemeye başlarım ama sadece kendi takımımı izlerim ama trt de yayınlansa uğraşmadığım için bütün maçları izlerim. ligimiz para verilerek izlenecek bir lig değil artık.
  • futbol dışında her bok var bu süper lig'de. çirkef yöneticiler, profesyonellikten uzak yabancı futbolcular, embesil taraftar kitleleri... 50 milyon usd bile bu lig için aşırı cömert bir teklif.

    bu futbol takımları aynı isimler ve formalarla survivor tipi bir organizasyonda yarışsalar belki daya büyük bir marka değeri yaratırlar. futbol oynamayı ve takım yönetmeyi bir türlü beceremediler. avrupa'ya gidip tüm ülkeyi rezil ediyorlar bir de.
hesabın var mı? giriş yap