• twitter kapak fotoğrafı üzerinden göstermiştir.

    profil

    görsel
  • sinsi bir futbol düşmanının "irdelenmesi" gereken kadro seçimine başkaldırdığı için takımla yolları ayrılan futbolcunun isyanını içerir.
  • beşiktaşlı olan demba ba, fenerbahçe'ye gol atmasın diye kadro dışı bırakıldı. aykut kocaman'ın sinsiliği sonucunda sözleşmesi fesh edildi. 2010/2011 sezonunda sonraki en pis sezonu yaşıyoruz. başrolde yine hakembahçe.
  • aykut kocaman inanilmaz bir karakter. her takimda birilerine takiyor. adam koskoca alex'e takti. konyaya gittiginde ilk is olarak alexander hleb'i gonderdi. daha hatirlayamadigim onlarcasi vardir. bir teknik direktorun surekli oyunculara takmasi normal degil.

    edit: walnutbreakerin uyarisiyla takimi tek basina tasiyan mathieu valbuena da var
    edit2: (bkz: #56116225) akil alacak gibi degil
  • milletin iç işlerini bile fener'e bağlıyorlar. he amk demba ba oynasa var ya fener'e 10 çekerdiler de neyse ki oynamadı. bu başakşehir'i beşiktaş yener, gs yener ts yener ses yok, fener yener, kapalı kapılar ardında dönen işler olur ahhahaha. ki bu adam koskoca lig boyu topu topu 5 gol atmış amk ahhahahahahs.

    şizofren herifler.

    t: aykut kocaman gerçeğiyle tanışmış bir adet futbolcunun isyanı. kim bilir ne demek istiyor.

    edit: abi bunlar cidden kafayı yemişler hahahaha. fenerbahçe'nin en büyük düşmanının fenerle şike yaptığını, hatta bunun sarayla falan ilgili olduğunu iddia eder olmuşlar. ya altı üstü bir top, bu kadar kafayı kırmanıza değmez kardeşler. aykut kocaman'ı mı bilmiyoruz biz, bu herif bu sene yalnız fener'i yendi herhalde. bin kişi yazmış, lan bu adam alex'i yedi en basitinden.

    biri de gerçeği biz de biliyormuşuz da bilmezden geliyoruz falan yazmış. ee geri zekalı ne yapsın, küçücük aklını bir şey sanıyor. valla manyak olursunuz haberiniz olsun.
  • isi sakalara komikliklere vuran fenerliler var da , gayet de aykutun maci savsaklamasi, tatik antranman yaptirmamasi, eksik calistirmasi , kasitli olarak bazi oyunculari kadroya almamasi, yanlis kadro cikartmsi uzerine dembanin itiraz etmesi seklinde gelismis olabilir. yani illa sinsi aykut'un cikip arkadaslar maci fenere veriyoruz demesine gerek yok, yaptiklari ile maci fenere vermeye calistigini futbolcular anlamaz mi saniyorsun.
  • ergence bir harekettir.
    bildiğin, düşündüğün, söylemek istediğin ne varsa çık sosyal medya üzerinden açık açık söyle kardeşim.
    ne o öyle liseli çocuklar gibi fotoğraflar vs...
    olmadı bir de cengiz'den şarkı paylaş feysten...
    la hawla...
  • saray'in yani erdogan'in basaksehir takiminin, fenerbahce'ye maci sattigini ima eden tepkidir.

    erdogan, basaksehir'i ben kurdum demistir. basindaki sahis, goksal gumusdag, erdogan'in guvendigi adamlardandir. erdogan ve gumusdag'in fenerbahce kongresine katildigini, en on sirada govde gosterisi yaptigini unutmayin. vedat muric'in fenerbahce'ye transferinde saray devreye girmistir. o donem transfer oncesi cekilen fotolari bulun, akplileri goreceksiniz. mesut ozil'i saray, iddia odur ki ortulu odenekten odeyerek fenerbahce'ye transfer etmistir. yine, irfan can'in transferinde gumusdag ve saray'in parmagi vardir. aykut kocaman'i basaksehir'in basina getiren, erdogan'in futboldaki onemli adamlarindan ridvan dilmen'dir.

    youtube kanalinda hakan sukur, ankara'da saray'da yuksek derecede gorevli birinin, fenerbahce sampiyon olmali, halkin bir kesimi uzerindeki baski ve gerginlik alinmali dedigini iddia ediyor. bu iddiasinin dogru oldugunu bugunku yayinda da tekrar tekrar soyledi.

    2010-2011 sezonunun iki sikeci takimindan besiktas'in arkasina mhp'nin cakici ve adamlarini aldigi, fenerbahce'nin arkasina saray'i yani erdogan'i aldigi acik secik ortada. fakat bu sike yarisini kim kazanacak, hep birlikte gorecegiz. arada haksizca dogranan turkiye modernlesmesinin merkezlerinden galatasaray olmustur.

    bugun ultraslan'in aciklamasina bakin. hem cengiz'i hem de fatih terim'i istifaya davet ediyor. saray'a kopeklik icin yapiyorlar bunu. galatasaray dogranirken sessiz kalan bunlar. saray, albayrak uzerinden galatasaray'i kontrol etmeye calisacak. cengiz'in miadi doldu, onun arkasindan cekildiler. fatih terim, referandumda"ben davarim" demedigi icin emekli edilmek isteniyor. simdi anliyor musunuz goksel gumusdag'in neden galatasaray'a dusmanlik ettigini ve her defasinda laf sokmak icin kasindigini?

    ne besiktas efendidir, ne de fenerbahce muhaliftir. bu ulkede, muhalefeti sirtlamasi gereken tarihi misyonuyla galatasaray'dir. varsin sampiyon olunmasin. galatasaray, tarihine ihanet etmemelidir. bu ittihat terakki soyu irkcilar ile islamcilar, iktidardan defolup gitmelidir. esit vatandasliga dayali modern bir toplum icin atilan tarihi bir adim olarak tanzimat baticiliginin ve modernlesmenin merkezi galatasaray, bugun turkiye'nin demokratiklesmesi icin elini tasin altina sokmalidir.

    ne mit'in besiktas'i, ne de irkci fasist sukru saracoglu'nun fenerbahcesi...

    edit: imla
  • malum senenin aktörlerinden ve akla mantığa aykırı futbol anlayışı olan aykut kocaman'ın enteresan seçimleri sonucunda önce kadro dışı bırakılıp şimdi de kulüpten gönderilen demba ba'nın haklı tepkisi.

    aykut kocaman gibi bir kişiye hala görev verenler nasıl bir akıl tutulması yaşıyor, inanılmaz.
  • adam alex'i yedi lan alex'i. fenerin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusunu yedi adam.

    demba ba'yı mı yemeyecek. geçen sene takımı şampiyon yapan başroldeki futbolcuydu bu durum rahatsız etmiş aykut'u.

    crivelli'yi görünce demba ba yarı baygın bile daha faydalı olurdu.

    söyleyeceklerine gelince hayal kurmaya gerek yok sadece aykut ile alakalıdır. yakında söyler.
hesabın var mı? giriş yap