• edit: başlık başa; silinen entry (bkz: #128779259)
    edit 2: moderatorler ilk entry'i siliyor başlık sahibi bi daha düzenleyip canlandırıyormuş bu sebeple başlık ha bire başa kalıyormuş.

    yazı çok uzundu yarısını okudum. en az 4 yerde defalarca benden özür dilendi denmesine rağmen uzattığını görünce kalan kısmını atlayıp bir de sonunu okudum.

    --- spoiler ---

    belki burayı okuyup "sen ukalalık etmişsin" diyenler olacaktır. öyle bir şey söz konusu bile değil ve bunu en iyi yasin kaba bilir.
    --- spoiler ---

    yazacağım cevabı kendisi yazmış zaten.

    edit: kaldı ki "bildiklerinin burada bir önemi yok, her şeyi biz öğretiriz" cümlesinin neyinden gocunmuşsun onu da anlamadım. adam sertifikalarını gösterme demiş işte. belli ki, önce insanlığına bakmak istemiş, iş zaten her türlü yapılır demiş. bu kadar olay çıkarmanın anlamı ne yani?

    t: havadaki buluttan nem kapmış çalışan adayı rezaleti.
  • teknofix firmasını allah korumuş, ne diyeyim.

    aylar sonra gelen edit: entry başıma kalmış, neyden bahsedildiğini bile hatırlamıyorum.
  • gerçekten çok çok büyük rezalettir. bu arkadaşa teknofix firmasının hisselerinin yüzde yirmisini vermeleri gerekir. kimse arkadaşın mesleki bilgi ve tecrübesini ayak altına almasın ulan. konuşturuyorsunuz beni ya.

    tanım: olmayan rezalet.
  • okurken uyuya kaldığım ve sahibinden özür dilediğim rezalet. beni de şikayet et. özür dilerim. özür dilerim ama -20/10 rezalet
  • (bkz: beni emniyete götürün sıkıntı çıkartacağım)

    bu görüşme bitmiştir deyip posta koyup çıkmışsın ofise gidip kavga çıkarmaya geldim demişsin. yine de ilgilenmişler. bence firma krizi gayet iyi yönetmiş.

    --- spoiler ---

    ilgili firmanın genel merkezine gittiğimde kapıdaki güvenlik benden kimlik istedi ben de vermedim ve yasin kaba ya geldiğimi söyledim. olayın sıcaklığı ile yukarıya çıktığımda kavga edeceğimi ve isterse polisi arayabileceğini söyledim.
    --- spoiler ---
  • neden bu kadar uzatıldığını anlamadığım olay. seni istemiyor ya da çalışmak istemiyorlar bu açık ve net. madem kendine güveniyorsun ve geçmişin iyi başka yerde şansını dene. insan neden bu kadar kötülediği bir yerde çalışmak ister? yazar egosunun tatmin edilmesini istiyor.

    puanım 1/10.
  • kardeş troll 1 entryse tebrik ederim epey detay var, öbür türlüyse hayatta başarılar dilerim arkadaşa. bence fazla uzatmayın bu konuyu ismi ifşa olursa hiç iş bulamaz.şahsen ben işveren olsam görüşmem bile böyle sorunlu biriyle.
  • son kısmı anlatmasan "adamlarımız var" diye birşey çıkmazdı zaten. konuyu açan sen kapatan sen. ayrıca fazla alınganlık yapmışsın.
  • doğru tanım: 23 eylül 2021 teknofix iş görüşmesinde rezalet çıkaran suser
hesabın var mı? giriş yap