• zararlı cemiyetlerden ismailağa cemaati'nin sözde şeyhinin ölümüdür. darısı benzerlerinin başına. toprağı sığ, ateşi bol olsun... konyak

    "efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır." mustafa kemal atatürk

    (bkz: 22 nisan 2024 hasan kılıç'ın ölmesi)
  • “ey millet! iyi biliniz ki, türkiye cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. en doğru, en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır. uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir.” (atatürk, 30 ağustos 1925)

    “tekkeler kesinlikle kapatılmalıdır. türkiye cumhuriyeti, her alanda doğru yolu gösterecek güce sahiptir. hiçbirimiz tekkelerin yol göstermesine muhtaç değiliz. biz, uygarlıktan, bilimden, fenden güç alıyoruz ve ona göre yürüyoruz. başka bir şey tanımayız…”
  • bu zor gunlerde biraz olsun moral oldu.

    bakalim taht kavgasi nasil bitecek kim gececek basa.
  • darısı arap masallarıyla insanları kandıran bütün sahtekarların başına.

    edit: imla
  • içkici tayfaya batan ölümdür. allah rahmet eylesin orosbu çocuklarına karşı islam şuuru ve bilinci sağlayan neferlerden biriydi. bir ölür bin diriliriz.
    allah nurunu tamamlayacaktır kafirler istemese bile.
  • biz ölmüşün arkasından konuşmayız kültürünü yaşatmaya yemin ettik.

    ışıklar içinde uyusun.
  • cemaati ve sevenlerine göre allah dostu.
    bana göre islam'a büyük zararı dokunmuş kişi!

    ne diyelim ölümlü dünya.
  • olaydan bağımsız olarak trabzonspor’a, kendisinin, “inşallah şampiyon olamazlar” dediği ve bu sebepten yıllarca şampiyonluk görmedikleri söylenir. hatta her yıl bedduasını geri alsın diye kulüp başkanı dahil herkesin ricacı olduğu fakat geri almadığını duymuştum. 30 küsur sene önce taraftarın yaptığı taşkınlığı sebep gösterirler buna. trabzon şampiyon olunca acaba bu yıl vefat haberi gelecek mi diye bekledim, nihayetinde geldi. allah rahmet eylesin.
  • bakalım bizim muhalif tayfadan hangi siyasi kimlikler cenazesine katılacak... iki yüzlüleri görmek için harika bi fırsat.
  • allah rahmet eylesin.

    türkiye'de onlarca hıristiyan ve yahudi cemaati varken islam cemaatlerine ve onların liderlerine saldıranlar bizden değildir. bu toprakların mahsulü değildir.

    derdi cemaat olanlar samimiyse gayrimüslim cemaatlere laf etsin.(ağa babalarına laf edecek g.tleri varsa tabii.)

    "ama onlar zararlı değil, hep müslüman cemaatler zararlı" diyenlerde de ufacık beyin yoktur veya iyi niyetli değildir...
hesabın var mı? giriş yap