• yine itibarsızlaştırma hareketi ordumuzu, her dönem bu tip görüntüler çıkmıştır fakat hepsi çürütülmüştür, bunun da akıbeti ortaya çıkar. yayınlayan da pkklı hesap, buna inanacak varsa diyecek birşeyim yok
  • öldürenler pkk'lı leş sürüsü de olabilir, ışid'li teröristler de..

    türk askeri onurludur.. sıkar kafasına, bırakır geberdiği yerde çakal sürüsü kemirsin diye leşini..

    öldürdüğü bir leşin kafasını kesmez, kesiyorsa bunu yapanların işidden farkı yoktur.
  • türk yurduna baş kaldırdıysa kafası kesilir, bu insanlar bunun gibi eline silah almış dağ çıkmış insanlar senelerdir bu vatanın evlatlarını bir hiç uğruna öldürüyor devlete isyan ediyorlar, neyin tatavasını yapıyorsunuz daha geçen gün 4 vatan evladını şehit ettiler geride kalanların ne suçu var. soros çocuklarısınız hepiniz.
  • üzüldüğüm görüntülerdir. askerimiz elini pisliğe bulaştırmaktadır. halbuki sık kafasına geç. ne diye elini mikroba sürüyorsun, bunlarda her türlü pislik olur, sağlınızdan olursunuz mazaallah aslanlar.
  • askerimiz neden böyle bir işe girişmiş ki, bıraksın leşi kurda kuşa. hayvan bile yemez bu teröristlerin leşini o ayrı.
  • adamları zaten patlatmışlar, yüzleri gözleri yanmış, ölüyü kesmişler, bence sorun yok, daha iki gün önce kaç şehit verdi tsk o çocukların kolu bacağı kopmadı mı sanıyorsunuz. ölmüş herifler zaten problem yok.

    not: etik değil. zaten anasını sikmişin heriflerin, kafasını da koparma amk.
  • tüm uyarılara rağmen 'cihazdan cihaza' değil 'vatsap'tan vatsap'a' atılarak görüntü bir şekilde yayılmış.
  • burası kalabalıklaşmadan açık yazayım.

    bunu yapan kendine türk askeri diyemez.

    buna helal olsun diyen de teröriste hizmet ediyordur. bilerek ya da bilmeden. çok net.

    başlarım sizin vatan sevginize. seri katil içgüdülerini vatan kisvesi altında doyuranların kendine türk askeri demesini kabul etmiyorum. cepheden yaralı düşman askerini alıp tedavi edip geri yollayan gençlerden geldiğimiz noktaya bak aq.

    edit: hemen damlamış "hevalciler". hay heval siksin sizi ya. bunu övenleri iyi not edin, yarın öbür gün avrupalı ermeni soykırımı dediğinde "türkler öyle şey yapmaz tmm mı .s" diyecekler en ön sıradan. yeri geldiğinde "zamanında analarını iyi sikmişiz" der, yeri geldiğinde "türkler barışçıl bir millettir" der. bunlar böyle. o yüzden ırkçılığı bir ideoloji olarak benimseyenleri, bu kafatasçı tayfadan daha samimi buluyorum. herifler çatır çatır söylüyor, bunlar gibi "benim x arkadaşlarım da var" politik doğruculuğuna yatmıyor.
  • paylaşılması hata olan videonun konusu.
  • hiçbir şekilde kabul edilemez...

    biz terör örgütü değiliz. kafa kesmeyi, işkence etmeyi terör örgütleri yapar. biz türk silahlı kuvvetleri isek, kafa kesemeyiz! bizi bütün dünyaya rezil ediyorsunuz... öldür, ama kafasını kesip bunu videoya alırsan sen ... neyse konuşmayayım. terörist öldürün ama kafasını kesip çekmeyin.

    yazık.
hesabın var mı? giriş yap