• kan donduran açıklamalardır
    sürekli arkasına sığındıkları 'millet iradesi'nin tecellisine bırakmayacaklar sonucu, öyle görünüyor

    -----

    iktidar tarafından hedef gösterilen sezen aksu hakkında istanbul'daki çağlayan adliyesi'nde suç duyurusunda bulunan 15 temmuz şehitler ve gaziler platformu üyeleri, yaptıkları basın açıklamasında ölüm tehdidinde bulundu.

    'minik serçe' lakaplı sezen aksu için “köksüz, adına minik serçe dediğimiz, aslında adem aleyhisselamı yoldan çıkaran şeytanın yolundan giden…” denen açıklamada, “şehitlerimize asla laf söyletmeyiz. bundan sonra söyletmeyeceğiz. onlara laf söyleyenlerin dillerini keseceğimizi buradan ilan ediyoruz”, “içişleri bakanımızın da dediği gibi, ‘beyinlerine sıkacağız, kafalarına. inlerinde hepsini ezeceğiz. dağda, pkk’yı kandil’de nasıl eziyorsak, onları savunanlara da bunu bir defa daha söylüyoruz” gibi ifadeler kullanıldı.

    açıklamada "bugünden sonra dinimize, imanımıza, mukaddesatımıza dil uzatanlar bilsinler ki artık eski türkiye yok. allah ayetinde şöyle buyurmaktadır: 'bu din alllah'ındır. küfür ve iman kıyamete kadar savaşacaktır.' biz de iman tarafındayız. bu imanın serhadlarıyız, neferleriyiz. bizim neslimizin sonu gelmeden bu din çökmeyecektir" denildi.

    ------

    kaynak
  • provokasyondur. gazlanmış gazmanlar topluluğunun manüpilatif ad hominemci açıklamalarıdır.
  • akıllara müslüman uyuma temalı videoyu getirmiş ancak komik olmaktan ziyade alenen anayasal suç içeren tehdit dolu saçmalıktır.
    her önüne gelenin başkasını alenen ölümle tehdit ettiği bu distopyada bakalım bu lümpen cesaretine kim dur diyecek göreceğiz.

    (bkz: tck 216)
  • adliye önünde yapılmıştır. başka söze gerek yok herhalde.
    adliye önünde "kafaya sıkmaktan" bahseden bir metin okunan ülkeden hiçbir şey beklenmez. her şey müstahak bize.
  • cumhurbaşkanımız çıkıp dilini koparırız derse, bunlar da çıkıp böyle açıklamalar yaparlar tabi.
  • açık açık suç işleyip cezasız kalacağını bilen kişilerin açıklamaları.

    güldünüz, eğlendiğiniz. "yetmez ama evet demişti" dediniz, umursamadınız. konu burada sezen aksu'yu savunmak değil, hukuksuzluğa, linç kültürüne karşı olmaktır.

    haydut gibi birileri kalkıp "şunun kafasına sıkacağız." diyor. bu ülkenin polisi yok mu? hakimi yok mu? savcısı yok mu?

    birilerine suç işlemek serbest, başkasına yasak. böyle eşitlik olmayan bir ülkede huzur olmaz.

    gündem değiştirme işi anladık, ama böyle fütursuzca kimse kimseyi tehdit edemez. etmemeli. etmeyeceği günler geldiğinde ekonomik olarak rahatlarsınız ancak. ancak o zaman ayçiçek yağı alırken bu kadar uzun süre düşünmek zorunda kalmazsınız.
  • gülüyorsunuz ama bunların hepsini yaparlar önce adli kontrol şartıyla serbest kalırlar, ardından takipsizlik kararı verilir. hala sıkar, göt ister, hadi bakalım diyen afyonlanmış kitleler kamu düzeninin nasıl değiştiğini idrak edemeyenler var hala aranızda. size sahip çıkacak bir güç filan yok kamu içinde. bunu anlayın artık.
  • arap taşağının altına yatanlar platformunun açıklamasıdır.

    15 temmuz ise davanız, düne kadar manşetlerden ''şerefsiz darbeci'' dediğiniz arap emirliklerine domalıp götünüzü vermeyeceksiniz dostum.

    şimdi siktirin gidin amk bedevileri sizi.
  • çözüm süreci zamanı sizin manşetlerinizi süslüyordu serçeniz, şimdi ne oldu
    ayran içip ayrı mı düştünüz
hesabın var mı? giriş yap