• merhabalar, uzun olarak okumak istemeyenler için özet şu şekilde.

    aras kargoya verdiğim kargoyu taşıyan araç yanmış. kargoyu geri getirmişler yanmış halde şubeye. işlemi gerçekleştirememişsiniz kargo parasını iade edin dediğimde yanan yerden buraya kadar kargoyu getirdik üstüne ekstra para vermeniz gerekiyor dediler.

    12 ağustos günü, ankara demetevler aras kargo şubesinden biri elazığ'a biri izmir'e 2 adet kargo yolladım, içinde sıvı ilaç vardı maliyeti 150 tl kadar. birkaç gün sonra izmir'e kargo ulaştı, elazığ'dan ses soluk çıkmadı. takip numarasına bakmak için faturalara baktığımda sadece izmir faturasını vermişler elazığ faturasını vermemişler.

    durumu sormaya şirkete gittim bana kargo aracının yandığını söylediler, müşteri hizmetleri sizi arayacak dediler tazminat ve ücretsiz 1 kargo hakkım olacağını söylediler.

    müşteri hizmetlerinden ses çıkmayınca bugün tekrar şubeye uğradım, yanmış kargoyu şubeye getirmişler önüme koydular. yüzüme boş boş bakıyorlar. kargodaki şişe kırlmış ilaç akmış zaten.

    dedim tazminat mi vereceksiniz? bana sıvı olduğu için tazminat vermeyeceklerini söylediler.

    tamam o zaman kargo ücretimi iade edin dediğimde, olmaz dediler. ben de mahkemeye giderim deyince arkadaki müdür sinirlenip yanıma geldi.

    saçma sapan şeyler söyledi. sonrasında yanan kargomu alıp sizi şikaye edeceğim dediğimde veremeyeceklerini yanan yerden kargoyu buraya kadar getirdiklerini istersem yanmış kargoyu para vererek alabileceğimi söyledi bağırarak.

    şimdi sorum, mahkemeye versem sonuç elde edebilir miyim?
  • rezalet gibi rezalettir. aras kargonun müşteri memnuniyetine ne derece önem verdiğini bir kez daha gözler önüne seren olaydır. kargonun ücretini iade etmemesi, üstüne üstlük kargonun geri alınabilmesi için para talep edilmesi, apaçık soygunculuktur.
  • bu kadar kıymetli kargolarınız varsa bir zahmet kendiniz götürün. her türlü kaza ve afet gelebilir yollarda. bunu göze alamıyorsanız bir zahmet binin uçağa kendiniz götürün. alışmışsınız rahata, her şeye rezalet başlığı açmaya. yangın diyorlar. bu kargonun şoförü, taşıyanı, dağıtanı falanda insan. geçmiş olsun deyin önce bi...

    rezalet mezalet yok. kargoyu taşıyan araç yanmış. kargo da sigortalı değil. ayrıca ilaç olduğunu belirttin mi?

    https://www.araskargo.com.tr/…docs/8350/unnamed.png

    biraz araştırın yahu.
hesabın var mı? giriş yap