• pkklilar anasini sikse, "anamin gerillalari zorla yoldan cikarmasi" seklinde savunacak zihniyettekilerin, askere yonelik yapmaya calistiklari dezenformasyondur.
  • eğer pkk gerçekten özgürlük mücadelesi veren namuslu bir oluşum olsa ve daha önce hiç benzeri bir şerefsizlik yapmamış olsa ve türk ordusunun en azında birkaç tane benzeri vakası olsa inandırıcılığı olabilecek bir iddiadır. fakat gelin görün ki bu olay pkk'nın üstüne tam oturdu. kafamda "yapmaz lan bu sevgi pıtırcıkları!" diye itiraz içeren bir düşünce filizlenmedi.
  • bürokratların basın brifingleri olmasa dünyadan haberi olmayacak türk medyasının sayesinde katili konusunda anlaşmazlık olan merhum ambulans şoförü. ulan adamlar ingiltereden gelip suriye'de savaş muhabirliği yapar bizimkiler ankara'da durup bakanın açıklama yapmasını bekler. ondan sonra basın özgürlüğü filan, basın özgürlüğü kıç büyütmek mi lan. orada bir suç işleniyorsa ve sen bunu görmezden geliyorsan en büyük fail sensin.
  • nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan ahmakça bir başlık.
    he amk he başlığa bakarsak asker öldürüyor,entry e bakarsak polis öldürüyor,gerçekte pkk lı oç ları yapıyor. olayın üzerinden 5 saat geçmiş konuyu kapatmak için akıllarına anca bu yalan gelmiş,ulan devlet bırak ambulansı taramayı,zırhlı aracın tekerinden ambulansa taş sıçrasa taş cama çarpmadan başlık açıp, en az 5 sayfa entry giren terörist seviciler 5 saatte anca başlık açabilmiş,yersen.
  • (bkz: sizde hiç utanma yok mu)

    masum bir şoförü öldürdünüz, bir de utanmadan devlet öldürdü propagandası yapalım yüzsüzlüğü nasıl bir şeydir anlamak mümkün değil. insanlığınız, vicdanınız yok biliyoruz, azıcık yüzünüz de mi yok ulan?

    daha önce de söylediğim gibi, size neyi anlatsak o beyniniz almayacak, kendi inandığınızdan başka hiçbir şeye inanmayacak, pkk çocukları sıraya dizip tecavüz etse yine de devlet yaptı diyeceksiniz. aklınız ve idrakiniz uyuşmuş vaziyette, size acımak bile gelmiyor içimden.

    (bkz: 25 eylül pkk'nın ambulans şoförünü şehit etmesi)
  • başlıkta askerin, entryde polisin taradığı şöförün bahsi geçen konu. bence kesin mit yaptı.
  • pkk, 3 polisi öldürme amaçlı, çorbaciyi taramis ve garsonu öldürmüş müdür, öldürmemiş midir?

    pkk ne söylese boştur. devlet üstüne ne suç atsa kalacaktır.

    pkk cok guclendik sanrisiyla ceylanpinardaki iki polisi öldürerek intihar etti. evet ölmez ama artik uzun süre komaya mahkum.

    cok guclendik hesabi yapilirken erdogan'in kasimpasa kararliligi göz önüne alinmamis belli ki.
  • sehirlerarasi yola mayin döseyip patlatmanin, çoluk çocugun eline silah vermenin "propaganda amaci"na hizmet edebildigi bir memlekette bir ambulans soförü katledilmisse ancak asker tarafindan katledilmistir elbette. yani propagandasina hizmet etmiyor birilerinin, yoksa ambulans soförü öldürmek is degil. asker öldürdüyse, onun propagandasina hizmet ettigi içindir, bölgede ve tüm ülkede, yoksa asker de öldürmezdi.

    olayin özeti: pkk adli silahli bir örgüt var. silahini nereden ve nasil tedarik ettigi konusu biraz rahatsiz edici, o kismi geçelim. bu örgüt türkiye'nin belirli ilçelerinde silahli, mayinli, bombali isyan hareketi baslatti, bu ilçelerde artik benin borum ötecek dedi. bu mücadelesinde son 2-3 ayda 100'ün üstünde insani canindan etti. yaralanan, sakat kalan, hayati kararanlar ayri. memleketin bir bölgesini mayin tarlasi haline getirdi, sokaklari hendekli. bütün bunlar yasanirken ambulans soförünün basina gelenden pkk'yi sorumlu tutmak aymazliktir. muhtemelen tasidigi yarali asker veya polis aracin içinden ates ederek kallesçe islemistir bu cinayeti.

    tabi pkk'nin yarali asker ve polislere daha iyi hizmet verebilmek için kaçirdigi bir ambulansin nankörce taranmis olmasi da ihtimal dahilinde.
  • pkk sadece propaganda yaparak militan toplamaya sandığını sanan cahilleri / şerefsizleri ortaya çıkarmıştır.
    terör: hedefe ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır.
    kısacası terör örgütü amacına militan topladığında değil karşı tarafı ölüm korkusuyla sindirdiğinde ulaşır.

    neyse gerekli ayarı verip yüzüne vurduğumuza göre gelelim esas konuya;

    ambulans şoförünü hangi tarafın vurduğunun çok bir önemi yok (nasılsa iki tarafta birbirinden yalancı) sonuçta hangi taraf vurduysa vurdu adam öldü.
    asprin yazıp veya hastahane kapısında tekrar canlanıp ambulans şoförlüğüne tekrar başlamayacak.

    bu olayın ve olayların tek suçlusu her zaman pkk olacaktır. çünkü onlara göre adı savaş olan bu olayı onlar başlattılar başkası değil. o yüzden devlet onu öldürdü bunun kolunu kopardı diye yalan söylemenin anlamı yok.

    eğer uğruna savaştıklarını koruyamayacaksan savaş başlatma amına kodumunun gerizekalısı.
  • (bkz: #55055831)
hesabın var mı? giriş yap