• bir grup zibidinin trolleme organizasyonu.

    1

    2
  • kimse inanmadığı için başarısız olmuş, troll deneyenlerin kendi kazdıkları kuyuya kendilerinin düşmesi ile sonuçlanmıştır. bu tarz troller güldürmüyorsa, en çok kalkışanını rezil eder.
  • ahahaahhaa rezillik yemin ediyorum rezillik. olm madem yapacaksınız niye bu kadar geç saatte ve pazar gecesi yapıyosunuz. şunu cumartesi akşam 10 civarı yapsanız sıkı iş yapardı.
  • gerçek olsaydı keşke ben yine akepeyi suçlayıp olası survivor planlarımı hayata geçirecektim.
    gerçi elyın da olsa pazar günü evde oturur abi.
  • adamlar kendi kendini mi trollemiş ne yapmış anlayamadım ki. gidip anlamsız bir noktadan trollemeye çalışıyorsun, komik desen değil, inandırıcılık sıfır, eğlenceli de değil. ben twitter'da bir iki gördüm de "acaba mı" bile demedim lan, böyle troll olur mu? ufo lan ufo, neden inanalım da heyecanlanalım?

    durduk yere, pazar gecesi ufolar görünecek, biz de öylesine heyecanlanıp "abbaaov ufolar gelmiş" diyeceğiz, bu elemanlar da "ehehehe ne trolledik" diyecek. bu mudur?
  • ne aptal insanlar var ya. bilip bilmeden troll diye başlık açmış bir de dalga geçiyor aklınca. arkadaşım bilinmeyen bir takım uçan nesneler, ingilizcesiyle unidentified flying object yani ufo'lar bu gece gökyüzünde görüldü mü? görüldü. farklı farklı yerlerde ve birbirinden bağımsız kişilerce bu olay gözlemlendi mi? gözlemlendi. haber sitelerinde, televizyonda bu konu haber oldu mu? oldu. olayı henüz çözebildik mi? çözemedik. ufo veya değil gökyüzünde görünen bir takım ışıklar var. konunun üstünü örtmek için kimden emir aldınız bilmiyorum ama asıl aktroll sizsiniz. sözlüğü çöplüğe döndürdünüz resmen.
  • avrupa'yı trenle dolaşmayı marifet sanan gerizekalı işsizlerin yaptığı saçma organizasyon. sözlükteki işsizler de trollemeye ayak uydurmuş ancak inanmayan kişileri "gerizekalılıkla" suçluyor.

    beyin harbi bedava lan
  • konuyla ilgilenmiyorum sayılır, oyun oynarken falan bir yandan geç vakit mezesi/oyalanması oldu, o değil de başka bir şey diyeceğim.

    (bkz: #çoköenmlipost)

    uf ya, değil trolllük, dünyanın en büyük sırrını açıklasalar, gururlu bir grammar nazi olarak (hatta gerçek bir dilbilgisi dikkatlisi olarak bu terimi de sevmem, siz öyle diyorsunuz, kolay anlayın diye şey ettim) okumadan geçermişim. :( biz klavye hatası da sevmiyoruz çünkü, ciddi bir şey yazılacaksa ona da dikkat edilsin istiyoruz. siz ona da typo diyorsunuz bu arada, fakyu ya doyasıya türkçe polisliği yapamıyoruz, her şey ingilizce.
hesabın var mı? giriş yap