• üst edit: "cezai işlem uygulanamaz, yaptıkları suç değil, sokağa çıkma cezası yok devlet hiçbir şey yapamaz" gibisinden söylemlerde bulunan yazarlar yanıldılar. belki sosyal medya'nın gücü belki de devletin tedbir politikası orası tartışılır ancak partiyi düzenleyen kişilere soruşturma başlatılmış ve binaya mühür vurulmuş.

    --- spoiler ---

    bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan büyükçekmece ilçemizdeki bir adreste düzenlenen eğlence partisine ilişkin görüntülerin incelenmesi neticesinde;

    partiyi organize ettiği tespit edilen şüpheli m.s ve m.e.ç, partide dj’lik yapan şüpheli t.a ve partiye katılanlardan y.ü, e.k. (ş), c.d, ö.a.y, ö.ö, s.u, y.k ve ikamet sorumlusu i.y isimli şüpheli şahıslar hakkında “bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma” fiili nedeniyle 1593 sayılı umumi hıfzıssıhha kanunu uyarınca adli ve idari işlem başlatılmıştır.

    partinin düzenlendiği büyükçekmece ilçemiz, bahçelievler mahallesi, zencefil sokak’ta bulunan bina zabıta görevlilerince mühürlenerek faaliyetten men edilmiş, diğer katılımcı şahısların tespitine yönelik çalışmalar sürdürülmektedir.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    --- spoiler ---

    kaynak: independent türkiye haberi

    tüm uyarılar ve yasaklara rağmen insanımız akıl almaz derecedeki umursamazlığına devam ediyor. sosyal mesafeymiş karantinaymış tedbirmiş sadece sayılı kişilerin umrunda sanırım. bir de pişkin pişkin instagram’da canlı yayın yapılıyor. sonumuzun italya’dan daha kötü olacağını söyleyenlere karşı çok pesimist yaklaştıklarını savunurdum ancak artık yavaş yavaş ben de öyle düşünmeye başlıyorum.

    kaynak: https://twitter.com/…tatus/1244052975452073997?s=21
  • acilen tespit edilip karantinaya alınması gereken insan toplulugu.
    tanıyan varsa polise haber versin, bildiğin cluster. şakası yok bu işin artık.
  • millet yaniyor amk yaniyor *
  • ulan hani diyolarya dunya nufusu 500milyona dusuyo sadece bu salaklar bu dunyada olmasa bize yeter amk
  • ulan biz 12 gündür evden götümüzü çıkarmadık. milletin yaşadığı ortamlara bak amk.
  • bu kadar uyarıya rağmen, uymayıp insanların sağlığını tehlikeye atıyorlarsa, yaksınlar amk.
    hümanist değilim çok şükür.
  • ulan millet can derdinde bu beyinsiz sürüsü sikiş derdinde.
  • bende diyorum istanbul neden ilk sırada, meğer bunlar yüzündenmiş:)
  • böyle partiler bir tek filmlerde olur sanırdım. vay be...
hesabın var mı? giriş yap