• insanı arada bırakan durum.

    prensip gereği para karşılığı seks yapmam, flörtlerime de ilk 6 ay boyunca 50 usd üzeri değerinde hediye almam, doğumgünü ya da 14 şubat gibi sik sok sebepler olsa bile.

    2 hafta önce bumble'dan tanıştığım, hatunla güzel bir date yaptık geçen perşembe. bomontiada'da birkaç bira içtik, sonra onu bir centilmen olarak evine bıraktım, kurtuluşun ıssız bir sokağında, ev arkadaşıyla kaldığı gri, en az 40 yıllık olduğu duvarlarındaki sıva çatlaklarından belli olan bir ev.

    keçi sütü rengi teni, oregon kavunu göğüsleri olmasına rağmen ilk geceden yine prensip gereği asla zorlamam, akışında vuruş teklif edilirse de asla hayır demem. o klişe cümleyi kurup yukarı davet etti. yukarı dediysem, aslında kot -1. kat.

    arabamı pek de güvenli görünmeyen sokağa çekinerek, ama bir yandan adrenalin artmış şekilde park ettim, iki defa dönüp baktım, üç defa kilit tuşuna bastım.

    rutubet kokusuyla akşamdan yapılmış biber kızartması kokusunun karıştığı apartman boşluğunda hatunun evine indik. sarı ile beyaz arası duvarlar, ahşap ve boyası çoktan atmış kapılar, kapıları kırık 4m2 bir mutfak, sonradan oturtulduğu çok belli olan ve cüssemi taşımakta zorlanan, sallanan bir klozete sahip 3 m2lik banyo+tuvalet.

    neyse, yine bir centilmen olduğum için hatunun tek kişilik yatağından keçi sütü içişimden ve oregon kavunu yiyişimden bahsetmeyeceğim. gecenin başında, uyku arasında kaşık pozisyonunun etkisiyle ve sabah uyandığımızda üç kez seviştik, iki kez ağzına boşaldım ve yuttu.

    sabah 3ü1 arada kahve teklif etse de acelem ve toplantım olduğunu söyleyip çıktım. o ise işsizmiş. keşke beyaz yaka işim olsa diye bomontiada'da biraz kafamı şişirmemiş de değildi, ama keçi sütü rengi teni galip geldiğinden dinlemiştim. velhasıl, zaman zaman dönemsel anketörlük yapıyormuş, bazen de fuarlarda stand tanıtım vb işler.

    çıktım, yemek kokusu gitmiş gece serinliğinde rutubetin artışıyla dayanılması zor bir rutubet kaplamış apartmanın karanlık duvarlarını. sokağa çıktım, dünya varmış dedim. arabamı tek parça, çizilmemiş ve kirletilmemiş bulunca tekrar şükrettim ve ofise vınladım. ofiste sürekli bulundurduğum yedek kıyafetlerden giyip güne başladım o gün.

    ardından araya benim bonjuk bay ve akyaka tatillerim girdi. bu süre zarfında instagram üzerinden iletişime devam ettik, pek çok kızla devam ettiğim gibi. zor zamanlarda ihtiyaç oluyor ve alternatif tutmak çok önemli. instagramdan birkaç reels yolluyorum arada, storyleri like ediyorum, iletişim devam ediyor sanıyorlar.

    zurnanın zort dediği yere dün geldik, durup dururken aradı ki hiç aramaz. selam, nasılsın vesaire. kesik kesik konuşuyor,

    -seninle yüzyüze bir konuyu konuşmam gerekiyor.

    dedi. kaynar sular boşaldı omurilik soğanımdan kuyruk sokumuma.

    zaten o geceden beri şüpheliydim. ikinci be üçüncü vuruşlarda anın spontanlığı ile kondom kullanmamıştım, ağzına boşalsam da öncesinde bir miktar gelmiş olabileceğinden tedirgindim. ısrar ettim konu ne diye, söylemedi.

    hemen akşamına buluştum tabii, içim içimi yiyor. bomonti ministry of coffee'nin ıssız bir köşesine geçtik. başladı, mırın, kırın. dedim geliyor, buraya kadarmış bekarlık, ben nasıl ikna ederim kürtaja diye düşünüyorum. tanıdık bir kadın doğumcuyu da buldum gelmeden.

    -benim biraz maddi zorluğum var bu ay, kiramı ödemekte zorlanıyorum, 2500 tl civarı borç verebilir misin, eylül sonu maaşımı alınca ekim'de geri öderim, dedi.utana sıkıla.

    o sırada yemin ediyorum sarılasım geldi hatuna. belli etmemeye çalıştım, hmmm, falan gibi garip sesler çıkardım.

    -ben bi' bakayım durumlara, sana perşembe döneyim, dedim.

    aslında 2500 tl hiç para benim için, bir gece hatunla çıkıyorsun yemek ve birkaç kokteyl sonrası 2500'lük oluyorsun.

    ama diğer yandan da kendimi kullanılmış gibi hissediyorum, sırf birkaç defa vuruştuk diye borç istenmesi. biliyorum o para geri gelmeyecek.

    bugün de düşüneceğim, belki dolunay etkisiyle dün biraz uzaktım konuya, kürtaj olsaydı kafadan 20-25k gidecekti, sadaka niyetine verebilirim de.
  • onlyfans önerilebilir bu durumda.
  • ben buradaki herhangi bir kimsenin fikirlerini belirtmesine, istediği her şeyi eleştirebilme hakkının olmasına falan tamamen destek veriyorum da şurada saçma sapan şeyler yazan trollerden bıkkınlık geldi, keşke bunlardan arındırılsa şu ortam.
    gılgamış destanı gibi yazıyorlar bir de nicklerini de alta inmeden göremiyorsun.
    bunların bir de hayran kitlesi var bunları zeki falan zanneden. ne güzel yazıyor ya falan diyorlar, onlar pek güzel yazmıyor da siz ''avelsiniz'' arkadaşlar.

    edit; ekleme
  • o değil de vuruşmak nedir lan? 17. yüzyıl rusya’sında falan kalmadı mı bu işler. dostoyevski kitaplarındaki gibi anana dil uzattı da düelloya mı davet ettin kızı ne yaptın.
  • türkçe’ye bak…

    vuruşulan ne demek?

    önce sen ona vurdun sonra o mu sana vurdu?

    karşılıklı vuruşmak…

    edit: küçük bir test yapmıştım. ilk yazdığım türkçeye sözcüğünü türkçe’ye yaptım. iki gün sonra biri anladı. ve anlayan kişiyi açıklıyorum: (bkz: https://eksisozluk1923.com/biri/frtslck)

    büdüt : adam meğer editörmüş. ülkeye olan inancım azaldı iyice.

    deli zikmişlerde bugün…
  • egon da oregon kavunu gibiymiş kardeş. ankara'nın küçük tepelerini de sen yaratmışsın haşa!
    o apartman boşluğundaki biber kızartma kokusuyla belki kaç çocuk mutlu uyudu.
  • chatgpt'nin troll yazılarını hala anlayamadığını gördüğümüz başlıktır.
  • vuruş başı 800 tl ediyor, çok değil bence verilebilir.

    hatta verdikten sonra gece beraber olunursa daha da ucuza gelir.
  • 3 defa mı? o 1 sayılır yahu.
  • betimlemelere doyamadım,biber kızartmasından rutubete,kırık kapıdan çatlak sıvaya kadar,okurken kendinizi apartmanda hissetmemeniz elde bile değil...
hesabın var mı? giriş yap