• video kovalamaca ile başlayandır.

    video2 bir grup fenerli ts bayragı yakma girişiminde.

    video3 bağdat caddesi nöbet tutan fenerliler.

    video6 trabzonluların araçlarının taşlanması.

    video7 fenerlilerin araçları durdurup trabzonlumusun? diye sorması binevi yol kontrol noktası gibi çalışıyorlar.

    video8 görüntülerin en büyüğü samsun'dan.. trabzonlu bir taraftar şampiyonluğu kutlamak isteyince samsunlular tarafından engellenmeye çalışıldı. sonrasında trabzonlu araç sahibi bir samsunluya arabasıyla çarpıp kaçtı. adamcağız havada 3 takla attı.

    video9 polis olay çıkmaması için ts bayraklı aracı caddeden çıkarıp farklı sokağa saptırıyor.

    foto samsun'da şampiyonluk kutlaması yapmak isteyen bir bayan, samsunspor'lu taraftarlar tarafından darp edildiğini iddia ettigi bir paylasım yaptı.

    video11 galatasaraylı biri şampiyonluk kutlayan trabzonlu’nun bayrağını alıp kaçıyor :))

    video12 trabzonlular newyork meydanında kutlama yapıyor.

    video13 istiklal caddesine giremeyen trabzonlular

    edit:patlayan linkler silindi.
  • oorrr fenerliler
  • neden ısrarla gidersin ki ?
  • daha yeni başlayan olaylardır
  • taraftarlık* ve geri zekâlılık arasında bir bağlantı olduğu tartışmasız bir gerçek.

    ispatı:
    (bkz: 1 mayıs 2022 bir arabanın bir insana çarpması)
  • iki kompleksli grubun it dalaşı. hayat bize güzel lan,bir iki sene daha şampiyon olmayalım da özleyelim.

    4yıldızlıtakımspor
  • allah aşkına yapmayın etmeyin ülke zaten barut gibi. herkes patlayacak yer arıyor. bütün herkesi metanetli olmaya çağırıyorum.
    neden mi? biliyorsunuz sürekli ekşi sözlükte mülteci ve arapça düşmanlığı yapılıyor. tamam ben de ülkemde mülteci istemiyorum ama insanlarda sürekli nefret tohumları ekerek bunu yapamazsınız ki? uzun süredir sözlükte futbol üzerine nefret yazıları ve başlıkları açılıyor.
    her şey dilde başlıyor gerçekten. sistematik şekilde yapılan arapça düşmanlığı nedeniyle geçen hafta seyrantepe’de 45 kişilik grup tarafından linç edilme tehlikesi geçirdim.
    beşiktaş’ın feda tişörtünü giyinmiştim ve tişörtte arapça yazılarla birlikte türk bayrağı olduğu icin suriyeli bir çete mensubu sanıldım.
    ya allah bismillah allah’u ekber sloganlarıyla insanlar beni çembere aldılar. ben de çemberi yarıp yakınlardaki avm güvenliğine sığındım.
    galatasaray stadı yakınlarında olduğumuz için saldıranların galatasaraylı olduğunu düşündüm ve sırf can korkusundan gidip kendime gs storedan bir tane forma almak zorunda kaldım.
    490 lira para verdim yazık değil mi? ben bir üniversite öğrencisiyim ve benim için gerçekten çok büyük bir meblağ bu.

    edit: bazı akıllılar 'ben türküm' diye bağırsaydın diyor ya da kimliğini gösterseydin. bu adamlar kaç yıldır türkiye'de? benim yaşım 19 adım muhammed, soy ismim de arapça aynı adım gibi. ben türküm desem kimliğimi göstersem ne değişecek? doğum yerim de şanlıurfa zaten. tabutuna çivi çak diye akıl verin bir de!
  • böyle primatlar yüzünden ülke bu halde.
  • (bkz: fanatizmin bir zeka sorunu olması)

    lafım inatla başka bir takımın şampiyonluk kutlaması yapması ile ünlenen yerde şampiyonluğu kutlama inadına giren tarafa.

    benzeri bırakın şehrin "o alanını" sınırları içerisinde böyle bir şeyle karşılaşsa kaç kişiyi öldürecekleri bile meçhul. takım otobüsü kurşunlamış adamlar sonuçta. en azından empati yapmaya çalışın da durduk yere ortalığı karıştırmayın...
hesabın var mı? giriş yap