• feci şekilde avrupa yakası ile bağdaştırdım, ikisinde de senaryo yazarı başrolde, ikisinde de medyadan bi ekibin hikayeleri işlenmekte. hatta gülse birsel in günahını bile aldım "kesin bundan esinlenmiştir" diye, ki kronoloji tam tersini gösterdi. hehe
    modern kadının dertlerine başrolde değinişine bayıldığım tina fey'de ve blazerlarında kendini buluyor kadıninsan. karakterler zengin, kötü oynayan bi tane insan yok, alec baldwin sesiyle yarıyor, tracy morgan mızmızlığıyla. izlenesi.
  • tina fey'e değil de diğer karakterlere odaklanılan bölümleri daha bir güzel olan eski komedi dizisi.
  • 4 sene sonra oturdum baştan sonra ilk defa izledim. daha önce 2 defa 5. sezon ortasına kadar izleyip bayinca birakmistim. sonraki sezonlarda pek de birşey kacirmamisim ama yine de bitince üzüldüm bildiğin. seneler sonra com sevdiğim bir arkadaşımı tekrar bulup kaybetmiş gibi oldum.
  • benden 20 yaş büyük tina fey'e aşık olmamı sağlamış dizi. liz lemon'a da aşık olmuş olabilirim bilemiyorum.
  • ilk 3 sezonu efsane, 4. sezonu gayet güzel, 5. sezonu da yeterince komik olan dizidir.

    6. sezonda işlerin yolunda gitmediği çok bellidir. 7. sezonu bitiren çok az yerli seyirci olduğunu tahmin ediyorum.

    fakat ilk 3-4 sezonu cidden harika olup tv tarihinin en kaliteli komedi işleri arasında sayılmalıdır.
  • çoğu zaman kenneth'i tokatlama isteği duysam da bitmesi ben de büyük bir boşluk yarattı. ince göndermelerini çok özleyeceğim.
  • cok enteresan ve kaliteli bir komedi dizisi. git gide iyilesiyor. espriler cok guzel, line'lar cok iyi, arada inanilmaz meta oluyor.
  • bağlayıcı unsuru jack olan dizidir. tina fey öyle bir jack ve jack-liz ilişkisi yazmış ki bölümler nasıl geçti anlamadan tüm sezonları bir çırpıda bitirmek işten bile değil.
  • jack donaghy'nin linkedin hakkındaki yorumuna çok güldüğüm dizi.

    "he's on linkedin, lemon, he might as well be dead."
  • izlemeye yeni başladığım gayet de beğendiğim dizi. alec baldwin’e sarmıştım bu ara. comedians in cars getting coffee‘de izledim ilk adam akıllı. düşündüğümden daha iyi bir komedi oyuncusu çıktı kesinlikle. tina fey zaten favorimdi. kahkahalarla güldürmüyor ama keyifli zaman geçirtiyor diyebilirim. tabi daha 1. sezondayım ki kendisi 6 sezonmuş. ohh ohhh binlerce bölüm var izlenecek.

    --- spoiler ---

    12. bölüme geldim henüz ama kenneth’e acımaktan gülmeyi unutuyorum arada. tam bir şapşik. ama spoiler yedim ilerleyen sezonlarda müdürümsü bişey oluyormuş galiba pff. bütün acıma duygum gitti şimdi.

    --- spoiler ---

    edit: imla
hesabın var mı? giriş yap