• bu senede borç alınan 1 saatimiz geri verilmedi.
    sanki böyle bir saat dilimini geçici ve ödünç almamışlar gibi
    yok saydılar yazıklar olsun..
  • başlığa yazan yok haberlerde de yer yok,
    sevgili türkiyem halinden gayet memnun demek ki
    zamanında tepki verilmezse sonra ağlamanın kimseye faydası yok.
    gece karanlığında çoluk çocuk yollara dökülmeye devam..
  • daha fazla elektrik kullanimina yok açan, zarar ziyan bir uygulamadır. eski kış saati uygulamasına geri dönülmesi gerekiyor. üst sıralarda bulunması gerekiyor bu başlık.
  • daha fazla elektrik tüketimine yol açan, haliyle rusyadan daha fazla doğalgaz alıp daha fazla elektrik üretmemize neden olan olaya karşı gelişen tepkisizlik.
  • geri gelmesini 4 gözle beklediğim eylemdir :(
  • iyice türkiye'nin eurovision meselesine dönen olaydır. her sene türkiye eurovision'a geri dönecek mi dönmeyecek mi geyiği döner ve yarışmaya dönmeyiz. hatta resmi bir açıklama bile yapılmaz. yetkililer sessiz kalmayı tercih eder. aynısı kış saati uygulaması için de geçerlidir. hadi bu sefer uygulamaya geri döneceğiz, geçen sene son kez uygulanmadı denilir ve bir bakarsınız yine kış saati uygulamasına geçilmemiştir. hatta dönmeme nedeniyle ilgili bir açıklama bile yapılmaz.

    şaşıranlar niye şaşırıyor anlamıyorum. bu hükümeti kaç yıldır hiç mi tanımadınız? türkiye, ticaretinin ve diplomatik ilişkilerinin çoğunu avrupa ile gerçekleştiriyor. buna rağmen 2012'den sonra kendini avrupa'dan iyice soyutladı. eurovision'dan çekilmemiz, kış saati uygulamasını terk etmemiz de aynı döneme rastlıyor. ab'ye zaten üye olamayacağımız kesin ama hiç değilse bir ukrayna, bir azerbaycan, bir gürcistan veya bir israil kadar avrupa ile ilişki kurmak zorundayız. bugün dahi sevelim sevmeyelim; ticari ortaklıklarımızın ve hatta insan sirkülasyonumuzun çoğunu avrupa ile gerçekleştiriyoruz. hava alanlarına gidin bakalım uçaklar en çok hangi bölgelere uçuş gerçekleştiriyor?
  • güneş ışığından daha fazla faydalanalım diye yola çıkılıp
    daha fazla elekrik satma işine evrilmiş amacından sapmış hukuka aykırı
    bir sistemdir gelinen nokta.en önemlisi de para için her şeyin mübah görülmesidir.
  • iktidarın değişmesini beklemektedir. ister bağıralım ister haykıralım, mevcut yönetimin ve yandaşların çıkarına ters düşeceği için bu uygulamayı terk edemezler.

    yenisine kısmet..
  • sürekli yaz saati uygulaması ile tasarruf edileceğini sanmak ülke tarihinin en büyük yalanıydı malum kimin başının altından çıktığını biliyoruz. hala bu şahsın ülkeye çaktığı en büyük kazıkta ısrar ediliyor. bu uygulama ile enerji şirketleri zengin edilmeye devam ediliyor.
hesabın var mı? giriş yap