• ekrem'in yaptığı hakaret. ceza alınca da inciniyor.

    edit: ekrem, ysk'ye değil de süleyman soylu'ya söylemiş. seçimi iptal ettiren oymuş. bu mantıkla düşünürsek "ysk kanuna göre değil siyasilerden emir alarak hareket ediyor." anlamına gelir. iyiymiş o zaman, allah korusun ya ysk üyelerine ahmak deseydi... bu siyasal atatürkçüler herkesi kendileri gibi omurgasız ve onursuz sanıyorlar ki "başkalarından emir alarak hareket ediyorlar." sözünü hakaret kabul etmiyorlar. nereye eğip bükülürse bükülsün bu söz ysk üyelerine dolayısıyla kamu görevlisine hakarettir.
  • düşünsene; atanmış iç işleri bakanı, seçilmiş ibb başkanı'na milyonlar önünde durduk yere ahmak diyor.

    gazetecinin sorusu üzerine; ibb başkanı “dünyanın en salakça nedenleriyle” iptal edilen ibb seçimlerinde kararı alan zihniyete, otoriteye söylemiştir, kendisine söylenen hakareti iade ederek.

    üstteki yazar gelmiş burada; yok ysk üyelerine söyledi, yok yüksek merciyi küçülttü falan ağlıyor. oğlum siz gerçekleri bile bile nasıl böyle kaşarlıklar yapıyorsunuz?!

    ysk üyelerinden bir adet dava başvurusu yok. kendiniz çalıp, kendiniz oynuyorsunuz.

    aklınızı ya yemişsiniz ya da satmışsınız birilerine.
  • tarihe ahmak davası olarak geçecektir.
  • birileri "en çok hangimize dediyse faydalanırız" diye "bana ahmak dedi", "hayır, asıl bana ahmak dedi" diye birbiriyle yarışıyor...

    "adamın biri kremlin önünde 'diktatöre ölüm!' diye bağırıyormuş. polis adamı almış, stalin’in karşısına getirmiş. stalin adama 'yoldaş ne demek istedin?' diye sormuş. adam da "hitler’i kastediyordum" demiş. stalin bu sefer polise dönmüş: 'yoldaş, peki sen kimi kastediyordun?'"
  • ''tarafsız'', partili biri ağzına geleni söyleyecek ama yargılanamayacak ama o koltuğun adaylarından biri ahmak dedi diye siyaset yapamayacak. yersen hukuk ülkesi.

    (bkz: vatandaşı olmasan aslında eğlenceli ülke)
  • milletin büyük kısmına sürtük diyenlere dava açılmayan ülkede bunu söyleyene (ki öyle söylenmedi) ceza verenleri desteklemek için ahlaksız olmak lazım.

    edit: ya bir de bu başlığı açan ve onu destekleyen arkadaş sürekli insanları ayrıştırıcak, kızdırıcak açıklamalar yapıyor. kripto fetöcü olma ihtimalleri araştırılmalı bence.
  • doğru olan sözdür. 31 mart'ta seçimi iptal edenler ahmaktır.
  • bu kadarı veren de savunan da ahmaktır.
  • hala seçimde akpnin kaybedeceğini mi düşünüyorsunuz. yargı ve medya adamların işte.
hesabın var mı? giriş yap