• hükümetin birbiri ardına yaptığı zamlar sebebi ile oluşan maliyet artışları ve ibb'nin ağır bir borç ve kasada parasız bir şekilde devri yüzünden yapıldığını düşündüğüm zamlardır. benzer zamları özel sektörde yakın geçmişte gördük ve önümüzdeki günlerde de göreceğiz.

    edit: imla

    edit 2: başlık başa kalmış.
  • gören de sanacak ki; ibb diye bir ülke var türkiye'nin komşusu. türkiye'de mükemmel bir fiyat istikrarı sağlanmışken ibb ülkesinde halka zulüm olsun diye habire zam yapılıyor.
  • hani bu belediye kötü mali politikası olduğu için borçluydu? tipik türkiye siyaseti seçimi kazan ondan sonra vur abalıya
  • bence de çok yanlış yapıyorlar. mesela hamidiye su(19lt) 1 tl olmalı. otobüs, metrobüs 50 krş. belturda çorba mesela meclisteki gibi 75 krş olmalı. ben de bu konuda ekrem başkana çok kırgınım.
  • belediyeler de genel zamlardan etkilenirler. normal olandır.

    genel zamlar için 50 başlık aç sonra belediye için 1 başlık açma hakkın olabilir aktrollcüm.

    not: başlığı açan andavalın entryleri kontrol edildiğinde görülmüştür ki; ne doğalgaz ne elektrik zamlarıyla ilgili bir entry bile girilmemiş olup motorin ve benzin es geçilerek patates soğana bile değinilmemiştir. bilgilerinize...
  • makul ve gayet güzel bir zamdır. başkanımızı kıskananlar abartıyorlar.
  • elektrik ve dogalgaza gelen zamlari dusununce az bile yapmislar. en az yuzde 35 felan olmasi gerekiyordu.

    ıbb sozcusu murat ongun : "hamidiye su 19 lt damacana suyun fiyatı 9 eylül’de 11 tl olacaktır. bu ücret muadili markalar ölçeğinde hamidiye'yi hala en kaliteli ve ucuz marka kılmaktadır."

    ıbb sozcusu murat ongun : "beltur’un restoran bölümüne ve kamu hastanelerindeki işletmelerine zam yapılmamıştır. sadece sosyal tesis kafeteryalarında ortalama yüzde 20 artış olmuştur. kamuoyuna saygı ile sunulur."
  • sizde diyorsunuz ki hep zamları biz yapalım, başkası yaparsa vatan hainidir*
  • zam yapılması değil,ne kadar insani oranda olduğu ve ne kadar sıklıkla yapıldığı onemli.hiçbir şey sonsuza kadar aynı fiyatta kalamaz.
  • troller'in işi artık giderek zorlaşıyor. hem sayıca yarıdan fazlası azaldı hem de doğalgaz, su, elektrik,sigara,meyve,sebze,benzin zamlarına karşın ellerindeki done damacana su'ya yapılan 2 tl'lik zam. yakında kalan yarısı da utancından bu işi bırakır. artık çeşme akmıyor çünkü.

    yakın çevrem olmasa da akrabaların bir çoğu koyu akp'li. onlar da artık savunmaktan vazgeçip susmayı tercih ediyorlar gördüğüm kadarıyla. 2 paket sigaraya 50 lira vermek ağır geliyor zaar. hele kışın gelecek doğalgaz faturalarını görmedik.
hesabın var mı? giriş yap