• iki üç günde bir mütemadiyen arayan fakat açınca asla konuşmayan numara. tamam ziraat bende sana karşı boş değilim ama bu şekilde bir yere varamayız.

    (bkz: seviyorsan aç konuş bence)
  • dakikalarca telefonu açmasını bekledikten sonra; "biz buradan bir şey yapamıyoruz, göremiyoruz, şubemize gitmeniz gerekiyor" diyen ziraat bankasının telefon bankacılığı hizmet numarası.

    çok acayip küfürler dönüyor içimde ama söylemiyorum. allahınızdan bulun.
  • bence tanım;
    son günlerde bilimum call centerlar tarafından taciz edilmemiz üzerine geçen hafta yaşadığımız ironikomik olaya ait telefon numarası.

    olay;
    ilgili numaranın çağrısıyla telefonum çalar arkadaş aha gene arıyorlar bu kez fena dalga geçeceğim hevesiyle 'hi' diyerek açar, ingilizce bilmeyen call centercı kız tüm çabalarına rağmen beni telefona alamaz ve şakacı şahsiyetin aksanlı ingilizce konuşmalarına maruz kalır.

    dakikalar sonra öğrenilir ki ilgili numara ıvır zıvır call centerlardan herhangi biri değil ziraat bankasıdır.

    dipnot: halbuki kızcağız çok çabalamıştı beni telefona alabilmek için, en son ismimi heceleyerek bağırıyordu.**
  • çok hızlı bir şekilde operatöre ulaşabilirsiniz. zira işleminiz ne olursa olsun "bu işlem için şubeye gitmeniz lazım" diyorlar. e böyle olunca da hızlı işliyor. aslında arayınca direkt "şubeye gidin" dese daha bile kolay olur.
  • saatlerdir meşgul çalan numara.

    iyi ki bi' işimiz düştü...
  • acayip bir hat. hem arıyorlar bir şey istiyorlar, hem de gerisini getirmiyorlar.

    telefon çalar. 4440000 arıyordur. vatandaş telefonu açar.

    4440000- iyi günler. türkcelle geçmek için önünüzde büyük bir fırsat var. tarifemiz çok avantajlı bik bik...
    vatandaş- (iç ses) hmm iyi, ben de zaten türkcelle geçmek istiyordum.
    4440000- türkcelle başvurmak istiyorsanız 1'i, istemiyorsanız 2'yi tuşlayın!
    vatandaş- (1'e basar)
    4440000- kampanya hakkında 1 ay içinde size bilgi verilecektir. tık (kapanır)
    vatandaş- ????
  • az önce 14 dakika 55 saniyelik arama süresinden sonra hiçbir müşteri temsilcisine bağlanamadığımdan dolayı kapatmak zorunda kaldım. bağlanmak için inat etsem kimbilir 1-2 saati bulabilirdi.

    yıllardır herhangi bir özelleştirmeden sonra sevindiğim tek şey devlete ait kurumlarda hizmet kalitesinin düşük, özel sektörde devlete göre daha iyi olmasıdır. zor şey mi çalıştırdığınız müşteri temsilcisinin işini iyi yapıp yapmadığını kontrol etmek, iyi yapıyor ancak müşterilerden gelen talepleri karşılayamıyorsa daha çok kişiyi işe almak.
    herhangi bir şikayeti bildirmek için aradığımızda, şikayet edilecek yeni bir durum çıkıyor ortaya. güler misin ağlar mısın...
  • ziraat bankası müşteri hizmetlerinin numarasıdır.
    bağlanmak oldukça zordur. 28 dakika bağlanmak için beklemiştim. sonuç mu? şubeye gidin oldu.
    kafayı yemeye karşı birebir ben şimdiden söylüyorum boşuna aramayın şubeye gidin diyorlar. daha sonra ben sikayetvar.coma yazdım 1 hafta içinde halloldu. şubede sürünmeyin telefonda kafayı yemeyin. şikayet edin gitsin.
  • yemin ederim rezillik. dakikalarca beklettiler, bekledim sonuç; biz kesinlikle bilemeyiz, şubemizle görüşün. e sen niye varsın bunu demek için mi, lanet olsun böyle telefon bankacılığına. rezillik!!!!
  • her yöne 1000 dakikamı bitiren dakika sömürücü call center....
hesabın var mı? giriş yap