• sivil toplum kuruluşları özgürce katılıp, özgürce ayrılacağınız kurumlardır. görseldeki sözde stk'ların tamamı cemaat olup, sizin üzerinizde, iradenizde tahakküm kurma girişimleridir. bu nedenle it ürümesidir
  • çok şükür ses çıkarmışlar.. zaten osmanlıda da asla böyle bişi yoktu... çok teşekkür etmeliyiz bize bu duyarlılığı kazandırdıkları için..
  • şiddet olmadığı sürece desteklediğim eylemdir. her türlü cinsel tercihin mahremiyet çerçevesinde olması gerekir. sosyal medya ve dizi, filmlerle bu kadar propagandası yapılmasına karşıyım.

    yalnız, yalnız, yalnız...
    bu stklar, aynı hassasiyeti insan hakları, adalet, hayat pahalılığı, liyakat, rüşvet, torpil, yolsuzluk, uyuşturucu ticareti, bir kişinin farklı farklı kurum ve kuruluşlardan birden fazla maaş alması ve benzeri konularda da gösterdiklerinde onların samimiyetine inanırım.
  • çocuk tecavüzlerine korkup susan zihniyetin boş bulduğu islam satış kanalına yerleşme çabası.

    kendi çocuklarına hallenen kitleden de ancak bu beklenir.
    (bkz: oğlunu istismar eden akp gençlik kolları başkanı)

    (bkz: aksaksoculat)
  • pedofiliyi engellemek için yapıyorlarmış.

    insan utanır şu kelimeyi oraya yazmaya.
  • değerli polis teşkilatımızın nasıl tepki vereceğini merakla beklediğim organizasyon.
  • tgrt ceo sundan yani kendi içlerinden başlamalarıni oneririm
  • -de ve -da doğru ayrılmış.

    hayret.

    dilimizi öğreniyorlar.
  • içinde bir sike derman olacak bir tane bile stk yoktur. çünkü bunlar fonlanan algıcı cemaatlerdir. hepsi osmanlı ve arap sevdalısıdır. geçmişte osmanlı'da ve günümüzde araplarda eşcinsel birleşme oldukça yaygın hatta bir yaşam biçimidir.
  • islamiyete göre yaratıcı insanı bi erkek ve bi kadın olarak yarattı.

    lgbt inancına göre ise kadın erkek diye bişey yok. bi kesinlik yok. kafana göre.

    sanki lgbt dini insanlara “biz daha ılımlıyız” mesajı vermeye çalışıyor.

    baksanıza bilim dininin elçileri olan bilim adamları yeni ayetlerle gelmişler. bilime inanıyorum diyosanız bunu da kayıtsız şartsız kabul etmeniz lazım. link: https://mobile.twitter.com/…tus/1550427949819695104

    edit: bazilari neden pedofiliden bahsedildigini anlamamis. lgbt semsiyesi butun cinsel yonelimleri altinda barindirabiliyor. pedofiliye yeni bulduklari kavram ise "minor attracted person". kisaca kucuk cocuklara karsi ilgi duyanlarin toplumda yer almasini, bunun normallestirilmesini istiyorlar. kucuk cocuklara ilgi duyan yetiskinlerin stigmalastirilmamasini, onlardan nefret edilmemesini talep ediyorlar. internette arastirin, savunanlarin lgbt aktivisti oldugunu goreceksiniz.
hesabın var mı? giriş yap