• rezilliğin dik alasının yaşandığı bir gün oldu. bir kırklarelili olarak yönetimin yaptığı bu hırsızlıktan ben utandım. ben buralıyım yol tepip gelmedim ama marmara bölgesinin her yerinden gelen insanlar vardı, bir sürü yaşlı ve cocuk fenalasıp sıradan ayrıldı, yazık günah değil de nedir bu? hadi 5 bin kişilik stada 20 bin küsur bilet sattın okey, ama sabah 8-9 gibi gelip, sırada beklerken protokol tribününden bir sürü sözde misafir özde beleşçiyi sokup stadı doldurmak bu tamamen hırsızlıktır. en komiği de dışarıda insanlar birbirini ezerken bütün kolluk kuvvetinin de içerde misafirleri koruması, ha bu arada misafir diye bahsettiğim kitle nasıl bir misafirse stadın 3/4 ünü doldurdu. ayrıca üstteki yazarın bahsettiği gibi de ciddi şekilde sıkıntılar oldu: fenalaşan yaşlılar, ezilme tehlikesi atlatan ufaklıklar ama en kötüsü de kimsenin bir açıklama yapmaması oldu. para mara değil olay, olay enayi yerine konmak tamamen.

    biz mi? ancak maç başlayınca içeri girebildik, fenerbahçenin koyduğunu görüp çıktım, yetti. umarım yaptığı bu hırsızlık sorumluların yanına kar kalmaz, ligte de tek dileğim küme düşmesi kırklarelispor un , bu hırsız zihniyetle onu hakkediyor çünkü. ve yaşanan bu durumu tff, gsb ve hatta cimer'e kadar da ileteceğim böyle bir vandallık böyle bir hırsızlık olamaz yıl 2020.
  • maalesef insanımız her yerde aynı, trakyanın göbeği de olsa cehalet had saffada.
  • kale arkasında, tellerin arkasından maç izleyenlerden biri de bendim. en son soğukla beraber yağmura daha fazla dayanamayıp 68. dakika civarı çıkmak zorunda kaldık. ayaklar dahil, göte kadar su içinde kalıp o eziyete dayanmak zordu. üstelik biletim olduğu halde kale arkasındaki gişelerin kapıları kapandı ve sanıyorum tepkilerden sonra 25. dakika civarı açıldı ve stada girebildik. tabi açıldı açılmasına ama o hengamede turnikelerin üstünden atlayan mı istersin arkadan ittirenler, duvara tırmananlar, yürüyen zombiler istilası gibi. burada olayları sadece izleyen türk polisini de ayrı kutlamak gerek. neden müdahale etmiyorsunuz? tepkimizle beraber lütfedip ancak müdahale etmeye çalıştılar. ama maçı izlemek dediğim gibi tam bir eziyetti.

    tamam böyle maçlar kırklarelispor gibi takımlar için hem maddi hem manevi olarak büyük getirileri olan maçlar. sadece fenerbahçe maçında satılan bilet ve bahisten gelecek para ile yıllık kazancı geçiyormuş ama insanlara bu kadar eziyet yapmak da insanlığa sığmaz. protokol diye bir sürü beleşçiyi stada alıp (bizler sıradayken muharrem ince'yi bile gördük. yanımızdan geçip gitti) fenerbahçe ve trakya sevdası ile maç izlemeye gelen insanlara bunları yapmak insanlık dışıdır. madem derdin para, yaparsın biletleri 200 tl hem bu kadar yoğunluk olmaz hem istediğin hasılatı yine çok rahat toplarsın.

    kırklarelispor yönetimi ve başkanı maalesef sınıfta kalmış ve büyük tepki toplamıştır.
  • kırklarelispor kulübünün tüm türkiye'nin önünde açık açık gerçekleştirdiği hırsızlık eylemi.
  • 3500 kişilik stada 18000 bilet basılarak güzelce halkının dolandırılması rezaletidir.
    yağmur altında saatlerce dikildik ve stada giremedik bile. memleketimizin takımı halkına bunu yapmamalıydı.
  • üstü kapanmaması gereken olay.

    kırklarelispor kulübünün biletini getiren her kişiye bilet bedelinin 1.5 katını ödemesi gerekli.
    cümleyi okurken tebessüm ettiniz dimi. evet bende biliyorum böyle bir şeyin olmayacağını ama bu yazdığım az bile.

    insanlar çocuklarıyla ezilme tehlikesi yaşadılar. ölümden korktular. binlerce kişinin bir günü hiç oldu.
    ama gel gör ki karşılığında 50 lira istemek abes geliyor.

    kırklareli'li olsam, bundan sonra yapacağım şey, bütün sosyal platformlarda yönetimi istifaya davet eder, esnafta eşrafta her ortamda bu olayı dillendirirdim.
  • dün 9.30'dan 14.45'e kadar kapıda beklememe ve paramla rezil olmama neden olan rezalet. kırklarelili olmama rağmen kırklareli'nde ikamet etmiyorum. takımım fenerbahçe ile eşleştiğinde pek çok trakyalı gibi başarıya destek vermek için bilet aldım. bugün yaptığı açıklamada yağ gibi kaymaya çalışsa da yönetim bu süreci başarılı yönetmemiştir. o yağmuru maç öncesi ve sırasında yediği için kaç kişi hasta olacak, onu geçtim en azından sahanın kenarlarına alsaydanız insanları en azından maç başlamadan. içeri onlarca kişi turnikelerden atlamışken içeri girerken şemsiyemi ve atkımı aldı polisler. onların yaptığı da ayrı rezillik, kapıyı öyle bir açtılar ki kimsenin ne biletine baktılar ne bozuğuna, olan güzelim şemsiyeme oldu. bıçak sokabilecek durumdaydım içeri ama takılan durum bu. emir komuta zincirinde kim bu sorunu çıkardıysa büyük çuvallamıştır, yazıklar olsun!

    gün boyunca istemeden de olsa en hak verdiğim yorum "bu rezillikten sonra inşallah amatöre düşersiniz"di. bu sempatiyi bu kadar büyük memnuniyetsizliğe çevirmek büyük başarı.

    bu sırada mehmet siyam kesimoğlu'na sevgilerimle. kenti ticari ve beşeri anlamda gelişmiş olmayabilir ama atatürk sevgisini herkese bu kadar güzel yayabildiği ve seçim sürecinde bizi gerse de chp yönetimine biz de buradayız diyebildiği için kendisine ve eşi sibel hanıma minnet duyuyorum.
hesabın var mı? giriş yap