• yaklaşık 2 aya yayılan bir rezalettir ama başlığı bugüne kısmetmiş. istanbul bilişim isimli şirketin sattığı telefonu fiyatı artması nedeniyle tedarik sürecini bir türlü tamamlayamayıp telefonu göndermemesi ve alıcı arkadaşımın artık siparişi iptal etmesi olayı.

    arkadaşım siparişini şöyle anlatıyor;

    "12.05.2020 tarihinde istanbul bilişim internet sitesinden bir adet samsung galaxy m30s telefonu sipariş ettim. ödemeyi havale/eft ile yapmamı istediler. satın alırken ürünün 15 iş günü içerisinde kargolanacağı yazıyordu. bayram tatili vs 15 iş günü 08.06.2020 tarihinde doldu. kargolama yapılmadığı için aradım. tabi onlara ulaşmak da ayrı mesele en az 10 kez arayıp hatta 15-20 dakika bekletildim. en sonunda müşteri hizmetlerine ulaştığımda ürünün tedarik sorunu olduğunu ve 22.06.2020 tarihinde kesin olarak kargolanacağını söylediler ve yine göndermediler. 22 haziran'da aradığımda bu sefer 30 haziran dediler. 30 haziranda aradığımda yine ürünün tedarik sorunu olduğu söylediler 10 gün daha dediler. şu an ürün için iptal talebimi oluşturdum. eğer paramı belirtilen sürede iade etmezlerse şikayet edebildiğim her yere şikayet edeceğim. tüketici hakem heyetine de başvurdum."

    şimdi bu şehir eşkiyalığıdır arkadaşlar. biz böyle bir şey yaşayıp bunu şikayet edebilecek yerlere ediyoruz ancak tamamen bir umutsuzluk halindeyim ben artık. kimse dur demiyor, devlet de yeterince denetleyemiyor veya denetlemiyor. bugün bize olan bu tip işler yarın başkasına olacak, hergün oluyordur zaten. bugün istanbul bilişim yarın başka şirket ve başka bir mağdur tüketici. bu ülkede tüketicinin hakkı var mı? paranla satın aldığın bir ürünü size göndermiyorlar, sonra paranızı işletip geç yolluyorlar falan bir de.

    1767 liraya alınan telefonu göndermediler ve şu an fiyatı 2749 tl. (bkz: ne güzel istanbul be)
  • kusura bakma ama istanbul bilişimden alışveriş yapmak daha büyük rezalet. bir de havale/eft ile ödeme istemişler ki müşteri kredi kartı harcama itirazında bulunmasın diye. sırf 100-200lira ucuz diye böyle risklere girmeyin artık. ha ucuz değildiyse daha büyük rezillik bu firmayı seçmek.
  • 1 mi? 7-8 yıldır burnu vukuattan kurtulmayan istanbul bilişim'in çiçeği burnunda rezaleti.
  • söğüşlenmek isteyen istanbul bilişim’den alışveriş yapabilir. paranız çoktur, fantezi olsun diye rezalet başlığı açmak isterseniz bu şirketten daha rezilini zor bulursunuz. herkesin şikayeti aynı; ürünü göndermiyorlar, iptal talebini de işleme koymuyorlar.
  • kardeş kusura bakmada, bir siteden bir şey alırken 5 dk ayırıp google araştırması yapsan, bunlar başına gelmezdi. bende dondurucu alacaktım, bunlarda tam 300 lira ucuzdu 5 dk araştırdım internette seninle aynı sorunu yaşayan yüzlerce adam aynı senin hikayeyi yazmışlar, bende almadım. adamlar battı batıyorlar. ülkede vatandaşı koruyan bir sistem tam olarak olmadığı için böyle sorunlar oluyor. adamlar yıllardır böyleler ama bir tane resmi kurum gidip de kardeşim siz ne yapıyorsunuz demiyor vay aq.
  • artık metro turizm, istanbul bilişim vb. markalar ile alakalı açılan rezalet başlıkları başlı başına rezalettir. anlayın artık bu ve bunun benzeri firmalardan alışveriş yapmayın. bu kadar basit .

    istiyorsanız bir (bkz: bukkake) partisine katılmak gidin alın metro turizmden bilet. istiyorsanız paranızla rezil olmak alışveriş yapın istanbul bilişimle. ama sonra gelip burda rezalet başlığı açmayın. sizden tek ricam bu.

    millet o hale geldi ki kaynayan suya elini sokup 5 temmuz kaynar suyun elimi yakması rezaleti diye başlık açacaklar. bu örnekte rezil olan su değil suyun içine elini sokan kişidir.
  • ben bimden alışveriş yapacakken bile neredeyse farklı markalara alternatilere vs bakıyorum hala istanbul bilişime para kaptırıyorsunuz.
  • keşke sosyal medyayı başına iş gelince hatırlamayıp daha etkin kullanabilseniz, sadece şikayet sitelerinde yazılan vakaları uç uca eklesek buradan ardahan'a yol olur, adam mayısta eft yapmış...

    (bkz: doğal seleksiyon)
  • müstehaktır..
hesabın var mı? giriş yap