• çaresiz olan afad, çaresiz olan beceriksiz erdoğan hükümeti. kanunları çıkartıyorlar ama uygulayacak bütçeyi ayırmıyorlar sonuç sıfır! işi bilen bir hükümet gelirse felaketlerin nasıl önlenebileceğini görürsünüz.
  • türk halkının çaresizliği ve umutsuzluğu.

    suriyeliler için 2 katlı bahçeli evler yapacağız diye avaz avaz bağıran ülke lideri, binlerce vatandaş vefat etti çıkıp vatandaşa sahip çıkmadı.
    kader dedi, olur böyle şeyler dedi, dua edin dedi.

    sonuçta hepimiz sahipsiz ve çaresiz bırakıldık.
  • türkiye'de hükümet çaresiz kalabilir, devlet çaresiz kalabilir, kurumlar çaresiz kalabilir ama halk çaresiz kalmaz.
  • kriz yönetimi sistem işi, liyakat işi. bunun için üzerine eğilmek ve sadece bir süre için değil düzenli olarak planlar yapmak, üzerinden geçmek, bilirkişiler ile belirli frekanslarda temasta olmak, yaşayan bir organizma gibi bu süreç yönetimini yapmak gerek.

    vizyon gerek başta, vizyon!

    en başta siyaset karıştırmamak gerek toplumu tümüyle ilgilendiren konularda. sinirimden ağlıyorum tüm gündür içime içime.

    bizim gibi bir halk bunu yaşamamalı. bu ülkenin bağımsız, liyakatli ve hakettiği şekilde yaşaması için bedel ödendi 100 yılı aşkın süre önce. oldukça büyük bedeller ödendi !!!!!

    talimat almadan iş yapamaz bir sistem, felaketler arasında kıyas yapan bu ülkenin bürokratları, siyasileri, senin benim cebimden, dişinden, tırnağından kesilen vergileri mağdura harcarken bunu iyilik yapar gibi, kendi cebinden yapar gibi gösteren iktidar ...

    alınabilecekken, yapılabilecekken, zaman varken, bilinçlenmek varken bu fırsatları kullanmayıp, her şeyi ranta, betona, çıkara gömen zihniyette yönetimde kim varsa, deprem saatinden bu zamana kadar kurtarılabilecekken hayatını kaybeden kim varsa sizden misliyle çıksın.

    deprem mi aldı o kadar canı? hayır !!!!

    elinde yetki varken kullanmayan, üzerine eğilmeyen cumhurun temsilcileri aldı o kadar canı. katilsiniz, o kadar canı rant uğruna, rey uğruna, iktidar uğruna harcadınız.

    halkı, bizleri çaresiz bıraktınız.

    hak etmiyor halk bunu ...

    allah'ınızdan bulun diyemiyorum artık. bizden, gerçek halktan, vatanını seven, düşünen halktan, vatandaştan bulun. gün yüzüyle görelim bir yargılandığınızı. muhalefet, iktidar kim varsa, ne kadar insan varsa bu kadar can üzerinde günahı, hepsinin çıktığını çıplak gözlerimizle görelim ...

    yere batsın iktidarınız, paranız, hırsınız !!!!
  • tv ve sosyal medya karsisinda agliyoruz. diplomalarimiz dolaplarda ciglik atiyor. caresiziz yine bu gece. ulkemin doguda usuyen her bir kardesimden daha cok usuyorum, ankaradaki yikilmamis catimin altinda. yarin yardim gonderecegim bolgeye. oturdugum yerden, sivil toplum kuruluslarina guvenerek. daha fazlasi elimden gelir miydi? belki evet, belki hayir. bilmiyorum. kendi boktan hayatimi zor surduruyorum zaten. enkaz altinda eti aciyan tek bir kardesimde, malzemeden calan bir müteahhitin hakki varsa, 7 cihanda haram olsun diye ah ediyorum.
  • 22 senedir bir parti ve şahıs bu ülkenin başında, ve geldiğimiz nokta bu. 24 yıldır ülkenin gerçeği olan depreme karşı çaresizlik.
  • çaresiz falan değildir. 3000 bina yıkılmış, siz bunu ne sanıyorsunuz. devlet gereğini yapar. abd deki kasırsa sonrası bilen bilir, 1 hafta devlet gidemedi, yetişemedi, insanlar intihar etti. dediğim gibi devlet çaresiz değildir, öyle göstermeye çalışanlara itibar etmeyin.
  • (bkz: hatay atatürk caddesi no 34 ülkümen apartmanı)

    hatay’da olan biri lütfen bu bina hakkında bilgi verebilir mi? hiçbir haber alamıyoruz.
  • milli yas sonra da ilan edilir. hatay belediye başkanı yetişemiyoruz diyor şu an habertürk'te. bin küsür bina yıkıldı diyor. her binaya ekip
    mümkün değil diyor.

    nerede bu seferberlik? o insanlar donacak, hipotermi olacak. imkan yok, insan gücü yok, iş makinesi gücü yok
  • nefes almanin yuk oldugu bir caresizlik.
hesabın var mı? giriş yap