• tüm ak partililerden özür diliyorum, bu ülkenin zeki olan kısmı onlarmış… türkiye’deki %60 sağ seçmen, kendisini akıllı zanneden %40’ı yine koyun gibi güdüyor..

    ülkenin anlık siyasi kahramanları, rte, mansur yavaş, ümit özdağ…
    hepsi çekirdekten sağcı.. ben hiç eleştirmiyorum. bu kadar kolay galeyana gelen, machiavelli pragmatikliğinden bir haber olan bu embesil muhalif kitleye iyi yapıyorlar… bir islamcı gider, yerine ülkücü gelir. bu ülke de böyle gider.
  • altına imzamı atarım.

    en çok destek alınması gereken kesim kürtler iken onlarin destekleyeceği adaylara sırt çeviren muhalifler.

    süleyman soylu hiç ortada yoktu. bir anda ortaya çıktı ve ana akım medya bir anda döndü. kimin planında figüransiniz kimin degirmenine su taşıyorsunuz? biraz düşünün.

    kk ya tepkilisiniz nedeni pasifmis. ımamogluna tepkilisiniz nedeni nagihanmis. bu kadar alingan olunca hayat size cok zor.

    belediye seçimlerinde surpriz adaylarla biz kazanacağız mesaji veren, her kesimle ilişki kurmaya çalışan ve sadece bir dönem kalacağım, güçlendirilmiş parlementer sisteme dönüp bırakacağım diyen liderin arkasında durmayı da bir düşünün derim.
  • bu muhalif kitleyle kaybetmek garanti. isteyen sağcı istediği gibi güdüyor bu kendini akıllı zanneden ileri über zekalıları. boşuna değil 80 yıldır sağ görüş iktidar oluyor. bu mal muhalif kitleye ver trolü ver gazı babasına muhalefet eder seçilmemesi için. neymiş diğerlerine benzemiyorlarmış onlar pragmatist ve makyevelist. siz onların tırnağı olamazsınız akıl fukaraları.
  • katildigim tespit. iki gunde kendilerini mahv-u perisan ettiler.
  • katıldığım önerme. bu kadar saçma bir şey olamaz. sanki türkiye'yi bu hale nagehan'la imamoğlu getirmiş gibi saldırıyorlar. bu kadar fevri davranılmaz, göz göre çukura düştüler, bizi de aşağı çekiyorlar. yazıklar olun. her şey müstehak bunlara.
  • başlık açanı da %60'ın içine dahil etmek gerekir. çünkü imamoğlu dediğin adam da düz sağcı bir adam. bekaroğlu'nun kadın kontenjanından bir yerlere aday olması gibi imamoğlu da mütayit kadrosundan chpli olmuş.

    başlık organize imamoğlu trolü doluymuş. kendi kendilerini eğlendiren belediyeci gençler toplanmış. %60'ın içinde bir sağcı olarak resmen kumpasın içinde kaldım? çoh akıllı bu troller yav!
  • yakında ekmek alamayacak ama imamoğlu, nagihan falan diyor bizim aptal. büyük oyunu çözmüş. küçük tayyip geliyormuş.
    doğal ihtiyacına bile kredi çekip, 4 katını köle gibi öderken ''imamoğlu küçük tayyipti iyi yaptık'' ''dersini verdik'' ''bu dili istemiyoruz'' dersin 5 sene sonra.
  • gün gibi açık olan durumdur.
  • valla siz koyunsunuz herhalde, beni kimse gütmüyor.

    ülkeyi yönetenleri diyorsanız, onlara yaptıkları iyi şeylerden bazı kırıntılar bana da denk geliyor yaşayıp gidiyoruz.

    sanki böyle idealleri olmayan muhalifler gelince ülke şaha kalkacak. benden lacivertine oy yok, bu kadar basit.
  • anamuhalefet akkemal'inin akcağapelileri ağlıyor

    evladım yüz yıllık partiyi bitirdiniz.. saçma sapan geycilik lezbiyencilik işleriyle, yok atatürk'ün askeri miyiz neferi miyiz bilmem neleriyle boğdunuz enerjiyi. siyaset üretemez hale getirdiniz..

    sizin artık tek bir olayınız kaldı, akp'ye yeni küresel düzen enjeksiyonlarını sokturmada partnerlik.. korkunç koronko sikibonko, ışşşınızı sokturun.. bu kadar..

    sınırdan akın akın kaçak yağarken türkleri evine kapatın diye histerikçe bağrınan bir embesillik seviyesi bu... dünyanın en gerizekalı muhalefeti diyoruz boşuna demiyoruz.. hadi bakalım bay bay.

    maşko aşko kuşko
hesabın var mı? giriş yap