• ocak ayında anı tur'dan belek'teki vera club hotel mare isimli bir otele rezervasyon yaptırdım. öncesinde yorumları okumuştum tabi ki. dikkat ettiğim şeyler otelin temiz ve yemeklerin güzel olmasıydı ve bu otel bu özellikleri karşılıyordu.

    giriş tarihinden bir hafta önce rezervasyonumu kontrol etmek için anı tur'u aradım. vera club hotel mare için rezervasyonum olduğunu onayladılar.
    7 ağustos pazartesi sabahı, bugün, otele geldim. şok içerisinde kaldım.her yer pis. çalışanlar ilgisiz ve özensiz. yemekler soğuk. hizmet sıfır. yorumlardaki otelle alakası yoktu.

    otelin yetkili kişisine durumu anlattım. otelin aylar önce satıldığını, el değiştirdiğini söyledi. otel 6 ay boyunca kapalı kalmış, 25 haziran tarihinde sezona girerken alelacele açılmıştı. sözleşmeyi kabul ederken içinde olan sauna, masaj gibi hizmetleri yerine getirecek bir çalışanları bile yok.

    yetkili, oteldeki anı tur rehberine yönlendirdi. durumu defalarca anlatmama rağmen benim için üzgün olduğunu, elinden bir şey gelmeyeceğini, benim tarafımda olduğunu ama rezervasyonu kendisinin yapmadığını söyledi. yol yordam olarak sadece elindeki bir tanıtım broşüründen anı turun numarasını gösterdi.

    dakikalarca süren bekleyişin ardından anı tura ulaştım. bir sürü temsilciyle konuştum. birisi böyle çok şikayet geldiğini söylemişken bir diğeri bu şikayetle gelen ilk kişi olduğumu söyledi.

    satın aldığım hizmetin bu olmadığını, bunu kabul etmeyeceğimi kesin olarak belirttim. otelimi değiştirmek istediğimde bu çevrede 7 ağustos girişli hiçbir boş otel kalmadığını söyledi. iptal istediğimde bunu da görüşeceğini, bana geri döneceğini söyledi ama bir geri dönüş alamadım.

    satın almadığım bir hizmet için ödeme yapmak istemiyorum. paramı geri istiyorum. yardımcı olabilecek yazarlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • rezalet gibi rezalettir 10/10 verdim ben
  • sonra niye yerli turistler yunanistana gidiyor...
  • zincir otellere bu paraları verirken aklınız neredeydi dedirten rezalettir..
  • (bkz: ahahahahahahah)

    (bkz: yunanistan'a 850 bin türk turist gitmesi)

    revadır efendim, türk acentaları hala tercih edenlere oh olsundur.
hesabın var mı? giriş yap