• bir evladımızın daha başıboş köpeklerce parçalandığı saldırı.

    kaynak

    bu "başıboş" denen köpeklerin belli ki "sahipleri" var.

    mama lobisinden, aşı tedarikçilerinden, köpekler üzerinden bağış toplayan birtakım derneklerden söz ediliyor. bilemem...

    peki bu halkın, çocuğunu okulun kapısına bir araçla bırakamayanların, sabah erken saatte işe gidip akşam geç saatte işten dönmek durumunda olanların, tenha yerlerde yaya olarak gezmek zorunda kalanların, küçük çocukların, yaşlıların, engelli insanların bir sahibi yok mu?

    sayın cumhurbaşkanı'm neredesiniz?

    sayın milletvekilleri! ne işle meşgulsünüz?

    neden bu iş bir türlü çözülemiyor?

    daha kaç çocuğumuz parçalanacak?

    edit: sanırım bazılarına göre, çocuğun ölmeyip ağır şekilde yaralanmış olması ortada bir "sorun" olmadığı anlamına geliyor!
  • https://x.com/…nce2/status/1732818735222653242?s=20

    (bkz: yalan haber)

    edit: bir diyeceğiniz varsa fake çaylak hesabı almadan asıl hesabınızla gelin karşıma orospu çocukları. sırf küfür edip hesbını sildirmemek için fake hesap açıp küfrediyor ezikler mesaiye bak ahahah. yalan olduğuna inanmak istemeyen zavallılara bak hele. "adam link atmış nasıl yalan hüü" diye zırlayan var. dediği linkte çocuk öldü diye başlık atıp altında stok fotodan alınmış bir ambulans fotosu yapıştırıp açıklamaya da hastanede tedavisi sürüyor yazmışlar. allah kesin var çünkü kuranda öyle yazıyor diyen salaklardan bile kötü durumdasınız.
  • yahu arkadaş 2024 e giricez 2024!
    koskoca bir ülkenin "başkentinde", vahşi hayvanlar dolaşıyor, insan avlıyor.

    tekrar ediyorum, bir ülkenin başkentinde vahşi hayvanlar insan avlıyor. burası bir afrika ülkesi değil.
    orta asyanın veya hindistanın unutulmuş bir köyü de değil.

    türkiye burası türkiye. utanın be utanın. utanın.

    ek; zafer partisinden bu konunun kökten, temelli çözümü ile ilgili çalışma ve vaatler bekliyorum. bir siz varsınız bu ülkede bizi düşünen. lütfen görün, duyun bizi.
  • ankara'daki köpek sorununun tahammül edilemez duruma gelmesi sonucu yaşanan vahim olaydır. bu hayvanların yerleri sokaklar değil, bu hayvanların yerleri kaliteli bakımla yaşayacakları barınaklardır. dilerim yasada ilgili değişiklik yapılır, belediyeler de o hazır mesajla dönmek yerine ilgili aksiyonları alabilirler.
  • birkaç gün önceki olayda sokak köpeklerinin ne kadar tehlikeli olduğunu görmüştük.

    (bkz: dinar'da açlıktan birbirini yiyen köpekler)

    orada da yazmıştım, aynısını buraya da yazayım;

    --- spoiler ---

    demek ki sokaklardaki bu köpekler aç kalınca yemek bulamasalar parklarda savunmasızca oynayan çocuklarımızı da yiyecekler...
    --- spoiler ---

    şimdi, "o zaman bu hayvanları beslersek saldırmaz" diye düşünmeyin. bu sefer de beslendikleri yeri bölgeleri olarak görüp, gruplaştıklarında orayı koruma içgüdüsüyle saldırıyorlar.
  • ankaranin her noktasinda basibos it sorunu had safhada. batikent cayyolu kecioren mamak resmen it kayniyor. olacak is degil.
  • çok üzücü... bu işin sonu nereye varacak? daha kaç can verilecek? kimse önlem almıyor, ölen kendi canları değil tabi, takmıyorlar bile.
  • ne olması lazım bunlarla ilgili çalışma yapılması için, illa ki ünlü birinin çocuğu veya ne bileyim üst mevki birinin yakınına saldırdıktan sonra mı toplatılacak. olan garibanın çocuğuna, işe veya okula yürüyerek giden insalara oluyor. sabah okula giderken her taraf karanlık, akşam da aynı şekilde karanlık, çoluk çocuk önünü görmeden okula gidiyor ve bu sokak itleri de küçücük savunmasız çocuklara saldırıyor. toplayın şu itleri sokakta hayvan olmaz.
  • mansur yavaş'ın yonettigi kentte bir çocuk köpek saldırısı sonucu öldü. link unutulmasın bu adam başıboş köpeklere can dost dedi, onlar için mama fabrikasi kurdu, besledi. gebertilen başıboş itler için avukat yolladı. köpekçilerden oy istesin şimdi. can dostmuş.

    edit : 2004'de yasa yapıp itlerin hayatini dokunulmaz yapan itlafı yasaklayan akp birinci derecede sorumludur elbette ama zaten akp'den umudumuz yok. sorunun sebebi onlar. muhalefetin akp'den daha kötü olması beni daha çok sinirlendiriyor. madem aynisiniz neden parti kurdunuz akp'e katilsaniza. it beslersiniz hep beraber.
  • oyun istedi abisi, mama alsaydı yanına birşey olmazdı.
hesabın var mı? giriş yap